tirsdag 5. januar 2010

Selvironi på nyåret - Really bad hairday!! ;)


Godt nytt år til alle som titter innom her! Jeg starter året med en selvironisk LO om hvordan jeg ser ut når jeg står opp om morgenen! Da står nemlig alt håret mitt rett ut, uten untak. Og jeg ville nok fått inn lokaltv i et lite afrikansk land dersom håret mitt kunne fungere som en antenne,hahaha! Er det rart jeg ikke engang henter posten før håret er vasket sier nå jeg... ;) Har kaldt LOen "Really bad hairday" Bakgrunns mønsterarket er faktisk et av de aller første jeg kjøpte meg.....Synes det er så fint men har aldri klart å få brukt det før det endelig kom i bruk nå! Har faktisk også nok en gang brukt litt gull ark på diplom diesen jeg har stanset ut og litt av en gullranke fra prima. Og siden dette er en LO om hvordan jeg ser ut om morgenen benyttet jeg også anledningen til å ta med et par små lam dies...jeg som samler på slike skjønne dyra må jo benytte enhver anledningen når den byr seg til å bruke favoritt diesen min!;) Også har jeg selvsagt brukt endel bling som vanlig og litt av bakgrunns papplaten til blomsterranken. : ) Er trøtt og det er litt for tidlig på morgenen til at jeg orker å tenke riktig enda...så tror jeg stopper å skrive her jeg! ;) Ønsker alle en fin dag!

8 kommentarer:

oheidia sa...

Jeg har jo sett antenne dine noen ganger før jeg - og har jo sannelig tatt disse bildene av deg også! Husker det godt. På det første bildet lignet håret ditt på et fuglereir og det lo du godt av da jeg sa det. Men, du er da også fryktelig søt - selv om du har en "bad hair day". Smilet er jo det samme uansett :=)

Klem Heidi

Ps: Kjempeflott scrappet. Blir jo mer opptatt av håret ditt her en av scrappingen"

Pink lady sa...

Kjempefin LO, Elise! Mange fine detaljer og artige bilder:-)Ble inspirert til å lage en side jeg også...tror overskriften blir hår reisende.Ha en fin dag!
P.S. Takk for koselige innlegg på bloggen min.

Torill sa...

Så stilig LO!!!
Så digge bilder, og et aktuelt tema:0)

Den gutten jeg har fargelagt er fra Motivet, tror jeg. Fin, ja!?
klem

mettepip sa...

Så stilig LO med et morsomt tema Elise! Selvironi er viktig! Kjenner meg igjen i temaet også, men jeg har jo krøller og håret er faktisk verst når det er nyvasket;)
Liker det mønsterarket veldig godt, tror det var ett av mine første også. Synes du har fått brukt det fint her. Og så flotte blomsterranker du har pyntet med.
klem fra
Mette

Anniken sa...

Kjære, kjære favoritten min! Nå ble jeg så utrolig rørt! Tårene triller, men tro meg, det er gode tårer. Savnet er så uendelig stort, favoritten min. Akkurat nå føles det som en sorg. Jeg er ekstra sårbar nå, mye skyldes sikkert også bivirkningene av kortisonen. Har ekte bolleskinn og spasmer i muskulaturen.

Jeg har vært innom bloggen din kjære deg, men jeg har ikke orket å kommentere. Har vært helt tom. Var dessverre syk da Ståle kom, så fikk jeg 14 smertefulle stikk med kortison som ikke virket mer enn 4 -10 dager. Fikk deretter ny dose med 9 smertefulle stikk, som også mistet virkningen etter 4 dager. Håpet var 2-3 mnd! Ståle ble syk før jul. Har slitt med magen. Skal ikke utdype det her, men han sliter enda. Til tross for mye sykdom og smerter, var julen helt fantastisk! Kjempe koselig med besøk av pappa og Gerd. Vi koste oss alle fire!

Hvordan er formen din kjære favoritten min? Er du sykemeldt? Det er torsdag, så siden du ikke er på vei til jobb, vil jeg tro at du er hjemme.

Savner deg veldig favoritten min!Q Takk for varm herlig kommentar. Det gjorde uendelig godt! Veldig glad i deg!
Klem klem

Anonym sa...

Morsomt tema! Kunne lagd en slik jeg også, for det står nå til værs her hos meg også når jeg står opp om morgenen!!!

Takk for koselige kommentarer inne hos meg! :) Jeg ønsker deg et godt og kreativt nytt år!!!

mettepip sa...

Hei, hei!
Er bare innom igjen for å fortelle at jeg har noe til deg i bloggen min;)
klem fra
Mette

Nina sa...

Ha ha, festlig at du har scrappet disse bildene:) Nydelig mønsterark som passet godt til bildene, og nydelig pyntet. Lammene dine er veldig søte da.