torsdag 14. januar 2010

Kreativ hobby award fra Mettepip, Bestevenn og Toto og Tutu! :)
Jeg har vært så vanvittig heldig å få denne awarden fra hele 3 stykker! Fra Bestevenn, Mettepip og fra Toto og Tutu! TUSEN TAKK damer,jeg ble sååå glad!!! :) :) Anbefaler alle andre å titte innom bloggene til disse damene for de er råflinke alle 3 og jeg er stadig innom dem for inspirasjons påfyll!
(Ps: Jeg kan ikke dette med å linke men alle 3 ligger i blogglisten min så dere finner dem der!!!)

Her er reglene for awarden:
1. Kopier awarden til bloggen din.
2. Link til den personen som ga deg awarden.
3. Fortell 7 interessante fakta om deg selv.
4. Velg 7 andre bloggere som du sender awarden videre til.
5. Link til deres blogger.
6. Legg igjen en kommentar i bloggen deres slik at de får vite om denne awarden.

Så var det 7 interessante fakta om meg selv da....vel vel, det er ikke så enkelt, tro ikke ejg er særlig interesant, haha, men kan prøve å komme med noen fakta ikke alle vet om meg! ;)

1. Jeg elsker dans og ser på alt jeg finner av dans på tv osv... ! I ungdomstiden var jeg aktiv konkurranse danser selv, i standard og latin dans. Rullestoldans.
2.Jeg har vært med på Petter Skjervens program Tingenes Tilstand fordi jeg samler på lam og har gjort det helt siden ejg var liten. Årsaken til min samlemani på sauer og lam er at jeg selv er lam i bena, hihi! ;)
3. Jeg har ikke egne barn men har masse herlige unger i livet mitt som jeg ser masse og er veldig glad i! Er fadder (litt tante) til 5 fantastiske unger mellom 2 og 9 år som jeg elsker å være sammen med og innimellom også låner på overnatting. (Er selvfølgelig like glad i søsknene til mine fadderbarn, skiller ikke på slikt!) 
4. Jeg tror ikke jeg kan kalles spesielt dyrevennlig av type....Er livredd det meste av dyr på to og fire bein eller med vinger... Puster nesten ikke når jeg er hos folk med hunder og katter som flyr rundt omkring og er totalt uberegnelige! Men jeg er ikke redd for hester faktisk, hehe. Har sikkert noe å gjøre med at at jeg begynte på rideskole alt som 5 åring.
5. Jeg elsker krim i bøker men tør ikke se det på tv,hehe. Lydbøker er min favoritt. Hører stadig en krim mens jeg sitter og scrapper. Hører også annet enn krim, liker bøker generelt kan jeg vel si. :)
6. Jeg er en telefonskravler, særlig om vinteren for da trives jeg ikke ute! Kunne ikke klart meg uten hustelefon, det ville blitt alt for dyrt, hehe. Og mobilen med sms funksjon og min nyttige kalender og huskelapper er også livsviktig for meg! Hehe! :)
7. Jeg er en skikkelig Tab-Xtra-oholikker! (Annen svart brus som Pepsi-Max og Cola-Light, duger også) Men uten svart brus er livet trist. Kan gjerne ta fra meg sjokolade, potetgull og andre ikke helt sunne produkter, men ta ikke fra meg min Tab-Xtra! :)

Så var det å gi awarden videre da...  Dere som har gitt meg denne awarden er igrunn 3 stykker jeg gjerne ville gi denne til også men det er kanskje litt juks og dere veldig mange fakta om dere selv tilslut,haha...men i hjertet mitt har jeg iallefall sendt den i retur til dere alle 3. Så var det 7 til...

Da vil jeg først gi den til noen gode scrappevenner. Noen av dere treffer jeg ofte og noen noe skjeldnere. Men det er alltid gøy å scrapper og skravler med dere jenter...De er råflinke alle sammen og det er så moro å scrappe med dere på treff og hjemme: Oheidi'a, Salvie, Pink Lady, Eva (saksa) og Nina DK.
Også har jeg lyst å gi denne videre til Emrilles rotehjørne som jeg stadig titter innom. Hun scrapper så fine LOer, ofte med gamle bilder, og har så masse fine historier til bildene sine som hun deler med oss lesere og det er så gøy og blir så meningsfylte sider når det er en dypere historie bak.
Og til sist ,men ikke minst Kjerstins scrappeverden. Du lager mye fint av LOer og kort. Verd å ta en titt på! Og du skriver såå hyggelige kommentarer i bloggen min at jeg enda husker din første kommentar hos meg! Jeg setter såå stor pris på det!

(Sorry, kan som sagt ikke linke, men skal skrive en kommentar i bloggene deres jenter og dere finner allle som er nevnt her i blogglisten min!)

5 kommentarer:

Pink lady sa...

Hei Elise,
Tusen takk for awarden!!
Kjempekoselig:-)
Ønsker deg en alle tiders torsdag!
Klem Laila.
PS. Var en tur på bikuben idag..kom ut med mye stæsj og tom lommebok...som vanlig:-)

Kjerstin sa...

Tuusen takk, Lambi! Det var koselige ord, det!! :)
Takker deg for alle de koselige kommentarene inne hos meg også - varmer like godt hver gang! :)

Klem!

oheidia sa...

Takk for hyggelig award! Du får den selvsagt fra meg også - for du er kreativ og så er du den eneste hjulbente scrapperen på lista mi! Skål for det!!!

Nina sa...

Tusen takk for morsom award, Elise:)

Nina sa...

Endelig fikk jeg satt meg ned og lest faktaene om deg. Interessant og morsomt! Også ikke redd for hester da?! De som er sååå store.