lørdag 9. januar 2010

LO som resultat av søvnløs natt

Hehe,sovet dårlig i natt jeg. Fikk vel to timer søvn omtrent men så ga jeg opp og sto opp og scrappet istede. Mye gøyere det enn å vri seg iten å få sove. :)

I sommer var jeg på Tromøya en uke. Et flott sted om sommerne! Da vi også oppdaget at de hadde en sommerfugl park der var gleden min stor...Det er jo så mange pene...og jeg øynet en mulighet for noen flotte bilder.... Joda, ble etterhvert mange bilder, men ikke så lett å ta bilder av de fineste faktisk...Det er jo gjerne de mest sjeldne også og dermed var det færrest av dem...og da vi kom hadde det akkurat vært en busslast med besøkende så sommerfuglene var litt stressa og fløy mest oppunder taket det første kvarteret vi var der. Den blå som er på et av bildene på LOen var en av de aller fineste synes jeg men deverre tok jeg bilde av den med bitz og dermed bleknet det litt den flotte fargen i bildet...og denne sommerfuglen satt ikke lenge nok til at jeg kunne angre og klappe ned blitzen for å si det sånn...var en lang jakt bare for dette bildet,hehe.


Var på en liten blogg vandring igår, blant annet innom Tovetyll sine fargesprakende og glade LOer. :) Tove har en helt unik og veldig fargeglad stil. Veldig langt unna min egen stil, men ikke vanskelig å bli fargeispirert av å se på det hun lager! :) Og det arket jeg har klippet ut sirkeler av her er fra et kurs med Tove fra Paper Trends tiden! Følte vel nesten der og da, nesten ny scrapper som jeg var, at jeg fikk magesår tendenser av alt det sprelske hun ville ha meg til å pynte LOen min med, fnis...men ingen tvil om at jeg lærte noe av det også og tøyde mine egne grenser grundig, hihi! ;) Og har brukt flere elementer jeg lærte på det kurset men med min egen vri i etterkant. Men altså poenget mitt her er at jeg synes Jeg har klart å få en god del farger inn i LOen min her og på en litt tøffere måte enn jeg vanligvis gjør....Joda, brukt endel bazzill, kommer ikke unna den, hehe. Men utklipps ark, blomster og stasj i kombinasjon følte jeg at ble litt leken...og iallefall hadde jeg det moro når jeg holdt på med den, og det er jo hoved poenget! :)  Kanskje det var et utslag av overtrøtt kreativitat....fortsatt overtrøtt, så foreløpig veldig fornøyd med LOen min..fnis...men vi får se hva jeg føler etter noen timer ekstra søvn... ;)
Ønsker alle en super lørdag og helg! Takk for at du stikker innom bloggen min!

11 kommentarer:

Kjerstin sa...

Skal si du utretter nydelige ting om natta!! ;) Alltid kjedelig å ikke få sove, men noe bra kom da i hvert fall utav det, ja!

Du er en dyktig scrapper som det er gøy å kikke innom til!! :)

Ha en god helg videre du også - med litt mer søvn herretter!

Klem!

Pink lady sa...

Hei Elise, en flott og fargerik LO!! Nydelige sommerfugler..QK sommerfuglen også, kjempefin:-)!!Du har brukt mange fine farger, samtidig har du fått med grønt,blått og orange:-).

Deilig å kunne scrappe og nyte en kreativ interesse i sene nattetimer når ole lukkeøye er fraværende.

Ha en strålende lørdag og riktig god helg.

Klem Laila.

MonaV sa...

Tusen takk for veldig hyggelig kommentar i bloggen min....sånn setter jeg veldig stor pris på.
Veldig koselig at du la deg til som følger også:)

Ønsker deg en flott lørdag!

oheidia sa...

Hærlig sommerlig LO og så flott at du har fått med hele seks bilder av sommerfugler. Flotte farger og veldig sommerfølelse på denne. Akkurat det vi trenger i den iskalde vintertiden!

Rønnaug S. sa...

Den LO'en er jo til å bli glad av. Nydelige farger til sommerfuglene. Ikke lett å fange dem hverken med eller uten blitz.

Håper du får ei god helg med akkurat passe søvn :)

mettepip sa...

Denne ble veldig fargerik og fin Elise, og det passer jo fint til de flotte sommerfuglene. Likte godt de utklippede elementene dine og primaemballasjen du har brukt!
Håper du får sove bedre i natt, men kommer jo mye fint ut av søvnløse netter her da;)
klem fra
Mette

Jannhild sa...

Ååå så fargerik og flott LO!! Dumt du ikke fikk sove, men du fikk iallefall laget en super LO :)

Håper du har fått sovet bedre de siste nettene!!

Tusen takkfor koselige kommentarer i bloggen min!!

Klem fra Jannhild

Nancy sa...

ÅÅÅÅ så lekker LO, Elise:O) Det er ikke gøy å ligge våken og vri seg, så da er det fint å ha en hobby som venter:O) Herlige farger, flott design. Nydelige de sommerfugl bildene, ja, jeg må innrømme at jeg lengter etter sommer disse kalde vinter dagene:O)
Takk for koselige besøk i bloggen min:O)
Ha ei strålende uke.
Klemmer fra Nancy;O)

madeleine sa...

WOW! for noen friske og flotte farger! kan ikke annet enn å bli glad av denne Loen :D

bestevenn sa...

Utrolig! Jeg hadde da kommentert denne LO'en før? I hvert fall i mitt hode! Kjempeflott og fargerik LO og morsomt at du fikk så fine bilder av sommerfuglene. Kjempefin i fargene den blomsten du har nede i hjørnet.

bestevenn sa...

Og det er en award til deg i bloggen min.