fredag 29. januar 2010

To LOer

Disse bildene er fra våren 2008. En fin april dag hvor vi faktisk kunne spise ved ute bordene på Melboden. Jeg fikk spontant besøk av god venner og deres barn som er mine fadderbarn. Gjett om det var koselig! :) Har scrappet en dobbeltside av eldste jenta Martine fra denne dagen  for ca et år siden. Av en eller annen grunn ble siste dobbeltside av yngstemann ferdig på treff i helgen....Bildene er av yngsteman Petter og mamma Hanne og pappa Pål! Har tatt utgangspunkt i Petters genser ang fargevalg og delvis pynten. Ble en LO uten mønsterark og masse Bazzill, blomster i filt og papir, shipboard figurer, rub-ons, bånd, QK bugs og 2 alfabeter, bling og splittbinders.

Nå skal jeg starte dagen med en fysio time til min stive nakke...fysioterapauten mente det var like stramt inni der på onsdag, som om det satt en krigsbataljon med pente buer inni der, så jeg fikk en ny akutt time idag, hihi! Og ellers får jeg hyggelig helge besøk som jeg gleder meg til! :) Ønsker alle andre også en god helg!

7 kommentarer:

Guro sa...

Herlige LO'er i flotte glad farger :-) Så hyggelig at du fant meg, for da fant jeg din blogg også. Veldig mye fint her inne hos deg!

Klem, Guro

Pink lady sa...

To kjempefine LOèr med mange fine detaljer! Utrolig fine effekter du får til med bruk av bazzil ark:-) og alt det fine stæsjet du bruker på en glimrende måte! Virkelig lekkert, Elise!

Ønsker deg en riktig God Helg!
God bedring med nakken også.
Klem Laila.

Pink lady sa...

Hei, det ligger noe til deg i bloggen min:-)
Klem Laila

bojose sa...

Flotte LOer i friske knallfarger :)

bojose sa...

Glemte å si jeg har en award til deg :)

Nina sa...

To skikkelige gla´ LOer i knallfarger. Ha en kjempefin helg! Klem

mettepip sa...

Så herlige fargeglade LO'er Lambi!
God helg og klem fra
Mette