mandag 18. januar 2010

Juleavslutning... scrappet uten julefarger :)

Først må jeg bare poengtere at denne LOen langt i fra fikk særlig julepreg over seg, hehe... skulle kanskje hatt det men... Har istede tatt utgangspunkt i den fine blå fargen på Jenny sin jakke og det orange i mitt skjerf, og LOen ble veldig fargerik. Loen er likevel fra Jenny sin juleavslutning med 6.klasse på skolen. Jenny sa til meg et par uker før juleavslutningen at hun skulle ønske jeg kunne komme å se på henne spille Sonja i "Reisen til julestjernen". Det var en så hyggelig invitasjon at den takket jeg selvfølgelig ja til med det samme! Og gjett om jeg ble rørt da en meget astma forkjølet Jenny sang hele solo sangen sin, med klar og trygg stemme! Kom en tåre i øyekroken da ja.. :) Er jo selvutnevnt tante og da blir enn jo både imponert og stolt av sånne prestasjoner. Har brukt QK stjerner som skal symbolisere "Reisen til julestjernen" pluss QK skyer og alfabet. Så har jeg brukt halvperle bokstaver jeg har fått av Bestevenn kjøpt i Usa, gjennomsiktige og røde "dråper", ulike splitt binders, en tekst rub-ons, en engel i tre og gul foam fra Panduro, journaling ark fra Making Memories, bånd, blonder, og de små "halv kulene" med fuglebilde i husker jeg ikke hvor kommer fra, kartong arkene er fra DCWV og mønster arket er jeg heller ikke helt sikker på hvor kommer fra, men vet jeg har hatt det lenge, og å plutselig få brukt for ting jeg har hatt lenge synes jeg er gøy...er liksom da som om det har ligget på vent til rette anledning. Har brukt mønsterarkets mønster, blomster og swirler som mye av utgangspunktet for hvordan jeg har pyntet denne LOen.
Idag får jeg scrappebesøk av Pink Lady og Bestevenn, det blir kjempe koselig! Har ikke scrappet med andre siden før jul så gleder meg masse til de kommer...og på lørdag blir det en hel dag på Strømmen-treff, jippi! :)

9 kommentarer:

Pink lady sa...

Nydelig LO du har laget, Elise!!
Likte veldig godt fargene du har brukt:-)
Såååå mange fine detaljer...må si som deg: Elsker bare QK!! Bildet sier også mere enn 1000 ord da..kjempefint!!
Ha en kreativ og fin mandag..vi sees!! Alt er pakket og klart:-)gleder meg!
Klem Laila

Rønnaug S. sa...

Så koselig LO. Veldig artig å se at du og Heidi bruker de samme bilde og så blir sidene så forskjellige.

Takk for koselig kommentar i bloggen min. Håper uka di blir aldeles nydelig!

bestevenn sa...

Det var da virkelig en superflott (har lært noen nye flotte ord av danskene) LO. Du har virkelig greid å illustrere så mye på den siden og gjort så mye flott ut av det. Noe av det fineste jeg har sett på lenge. Du er orginal i oppsettet og hva du bruker av pynt. Gleder meg til å treffes idag. Det blir skikkelig bra!

Hege sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
bojose sa...

Kjempefin Lo du har laget. Frisk og flott i fargene og flott pyntet.
Ha en fin dag :) Klem :)

mettepip sa...

Så flott og fargerik LO Lambi! Fint at du har tatt utgangspunkt i fargene på bildet. Ble jo litt julete allikevel med stjerner og figuren.
Det hørtes ut som en flott begivenhet, ble nesten rørt her selv jeg når jeg leste om sangen som er så nydelig.
Du får kose deg med treff i dag da!
klem fra
Mette

Anne Bente sa...

åh....l. denne var bare super super flot, og såååå sød historie du fortæller der.
mange klemmmmmm

Pia sa...

et rigtig lækkert layout og flot med stjernen der forsætter ned over billedet, skønne farver du har brugt

Nina sa...

Kjempeflott LO. Friske og fine farger. Gjør da ingenting om den ikke var så julete. Fin symbolikk med stjernene. Reisen til julestjernen er en veldig fin fortelling syns jeg. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sett den filmen. Skjønner godt du koste deg på forestillingen. Og spesielt når tantungen din sang solo også da. Ha en fin kveld.