mandag 28. desember 2009

Julescrapping

Så ble det tid til litt scrapping idag. Skulle shoppet litt idag også men ble jammen meg alt for opptatt med LOen min, så shoppingen måtte bare avlyses, hihi! Har laget en LO med bilder fra i høst. Har kalt den "KOSESTUND - i sofakroken hos meg." Da kom nemlig O'Heidia med barna på besøk til meg mens jeg var sykemeldt. Det var så koselig og en skikkelig glede og oppmuntring til den situasjonen jeg var i da. Og med herlige unger som kommer og setter seg i armkroken din blir man jo bare helt myk invendig og i mange hakk bedre humør på kun kort tid! ;)  Har brukt mønster ark som jeg har fått av Bestevenn som hun har kjøpt i USA! Disse arkene er bare så nydelige. Også har jeg brukt gull ark og et brunt kartong ark uten struktur i men med skimmer i. Nydelige alle arkene,men likevel ikke helt det jeg ofte bruker...gull og sånt, mener jeg men det passet så fint her, hihi! har brukt 4 nydelige blomster fra Prima - tror jeg, også har jeg tatt litt gullglitter på dem. Har også delt opp en flott bling med blanke og brune blingsteiner. QK Holiday alfabet,skilt og hjert dies, bånd det står "sweet" på men som jeg ikke husker hvor kommer fra og klistrebokstaver fra Making Memories. Ønskert alle en fortsatt hyggelig romjul!

6 kommentarer:

mettepip sa...

Så flott LO! Det så veldig koselig ut med disse søte barna, skjønner godt at det er oppmuntrende. Synes de ligner sin mor også;)
Flott pynt og lekre ark du har brukt. Likte godt hjertene med båndene i!
Klem fra
Mette

Anne Bente sa...

åh..... hvor er det et flot lo, og for nogle herlige billeder også, ha en rigtig god dag.

Rønnaug S. sa...

Så kjekt med julescrapping. Det ser virkelig ut til at dere koste dere.

Kanskje jeg får tid til litt scrapping også, i nyttårsferien! I alle fall blir det kanskje litt mer tid til blogging. Det hadde ikke gjort noe.

Fortsatt god jul og godt nytt år i vente. Klem

Pia sa...

et herligt layout med fine detaljer.Ønsker dig et godt nytår

Nina sa...

Koselige bilder du har scrappet her:) En flott LO med et lekkert mønsterark og nydelige detaljer som blomstene og hjertene. Håper du har hatt en fin jul. Godt nytt år. Klem

pinklady sa...

Kjempefin LO, Elise. Dere koste dere masse her:-) Nydelige farger!!