mandag 7. desember 2009

Award fra Bestevenn og Salvie

Å så hyggelig å få to sånne koselige awarder fra to flotte scrappe damer! Jeg ble så glad!

Vil takke Bestevenn fordi - Det er kjempe fint å ha en scrappevenn i nærheten som alltid er like klart for en scrappe kveld som jeg er! Vi er veldig ulike på stil og det er morsomt, men jeg jeg føler også at iallefall jeg utfordres til å gå litt utenfor min tryggehetsramme av og til ved å bli litt påvirket av deg! Og det er spennende! Gleder meg til du er ferdig med oppussing så vi kan ha flere scrappekvelder sammen! Vi kan fnise, være stille, konsentrert, skravle og alt faller like naturlig når vi holder på sammen på våre 11-12 timers scrappedager,hihi.

Takk Salvie - for et godt vennskap! Du bor jo litt lengre unna da men når vi er på Skitreffet sammen eller du er innover hos Heidi og vi får scrappet litt så er det ingen tvil om at vi koser oss. Vi skravler, ler mye og det kan vel noen ganger bli mer skravling en produkskjon (iallefall fra min side) men jeg får masse ny inspirrasjon av slike kvelder og helger og setter kjempe stor pris på å ha blitt din scrappe venn! ;)

Jeg vil også sende denne awarden videre til noen flere flott scrappedamer... først :
O'Heidia - Min kjære venninne fra langt langt tilbake i tid fra jeg var en liten fjortis jente,hihi! ;) Setter såå stor pris på vennskapet jeg har med deg! Vi er enige i at scrapping gjør vinteren mye triveliger og det var så gøy da jeg forsto at scrapping ikke bare var en hobby man holdt på med hjemme hver for seg men at man faktisk drar med seg alt pikkpakket sitt og kjører til venner og på treff for å sitte sammen og holde på! :) Var du som fikk meg virkelig inn på scrappe sporet aller først og det er jeg så utrolig glad for idag. Vi har verdens beste hobby! En ekstra takk for alt du har bidratt med i livet mitt denne høsten som har vært ganske tøff for meg. Kjempe glad i deg.

Så til noen damer jeg har møtt gjennom scrappingen:
Nina drømmekjeller - Vi fikk kontakt øyeblikkelig da du satt sammen med oss på bord på det første Ski treffet. Var kjempe koselige å møte deg igjen på høstens treff i år også! Ellers har vi jo bloggverdenen som vi kan holde kontakt via mellom treffene! ;) Du lager så mye fint og det er så koselig å besøke bloggen din!
Mettepip - deg ble jeg også kjent med på et Skitreff da vi satt oppe halve natten med våre prosjekter,alt for travelt opptatt til å komme oss i seng!;) Kjempe koselig å ha funnet bloggen din også nå i høst. Du lager så flotte prosjekter og bloggen din er til stor inspirasjon!
Eva Saksa - Deg møtte jeg først via PaperTrends men vi har først blitt bedre kjent i ettertid. Du lager flotte LOer og jeg er kjempe imponert over at du har begynte å skrive i bloggen din også...ikke bare legge ut bilder,hiihi! ;) Du er en super dame som det kjempe gøy å ha blitt bedre kjent med. :)
Jeg gjør også som Bestevenn og sender denne awarden til Laila som ikke har skaffet seg blogg enda, (men jeg vet du er inne her og leser)! ;) Takk for et knall fint vennskap som har oppstått av denne,vår fantastiske hobby! Vi utvekslet tlf nr på siste Papertrend treff og da du ringte meg en liten stund etter treffet tror jeg vi pratet i omtrent 1 time på tlf uten å kjenne hverandre så utrolig godt på forhånd...kjemien var der med en gang! ;) Siden har vi hatt mange flotte scrappe kvelder og dager sammen på treff og privat...og noen shopping turer til Strømmen, ikke minst, hihi...Bikuben er jo himmelriket for slike som oss! ;) Er kjempe glad for å ha blitt kjent med deg!

Vet at mange flere burde fått en award som dette. Er mange blogger jeg blir inspirrert av og koser meg med å oppsøke for inspirrasjon og glede! En takk til alle dere også...Ingen nevnt, ingen glenmt! ;)

4 kommentarer:

Eva sa...

Hei på deg ! Du er så flink assa..superfin blogg og så hyggelig du har tatt med meg i awarden!!! Håper vi snart møtes og ,jeg er klar for å lære mer ,vet du,takk for den opplæring jeg fikk..så hyggelig med dine kommentarer i min blogg

Nina sa...

Tusen takk! Så koselig at du ville gi denne awarden til meg. Det satte jeg stor pris på. Og veldig glad for at jeg ble kjent med deg på Ski-treffet. Veldig koselig å sitte sammen med dere. Og så er det veldig hyggelig å holde kontakten gjennom bloggverden. Men at du har måttet legge inn 3 kommentarer på samme innlegg fordi det ikke har kommet noe nytt i bloggen min er jo ikke bra...hi hi;) Skal prøve å skjerpe meg;)Ha en fortsatt fin uke! Stor klem

mettepip sa...

Tusen hjertelig takk for flott award Lambi, det setter jeg virkelig stor pris på!
Hyggelig at min blogg kan være til inspirasjon, og håper vi får flere sene kvelder/nattestimer på Skitreffet;)
Er jo så hyggelige treff, og har nærmest blitt "hellige" for meg. Var mitt aller første stortreff i fjor høst. Hyggelige å bli kjent med nye flotte scrappejenter og det er en stor inspirasjonskilde. Også er det jo på sin fin tid på året;)
Veldig flott bloggen din også Lambi, så jeg er glad for at jeg også fant den! Du har så mange flotte venne-LO'er som er hyggelige minner å ta med seg. Så er du så flink til å legge igjen hyggelige kommentarer - det setter jeg stor pris på!
Ha en fortsatt flott adventstid!
Stor klem fra Mette

Nina sa...

Upps, se der ja. Jeg har jo til og med takket for awarden. Hvordan er det mulig å glemme det da. Dette var skikkelig flaut. Har redigert innlegget mitt litt. Må jo bare beklage. Våkne barn om natten er jo verre enn ammetåka det. Godt å ha noe å skylde på;-) Og kanskje jeg til og med kan skylde på ammetåke, jeg ammer jo fortsatt litt enda (men det lille tror jeg egentlig ikke gjelds)Vel vel... Ha en fin fin helg. klem