mandag 7. desember 2009

Eksklusiv sjokolade og vin på Moliere i Bergen en sommerdag 2009.

Uff...En stund siden sist jeg blogget nå men skal prøve å ta meg sammen (mener jeg har lovet dt før) og få blogget litt mer fremover,hihi. Har begynt å jobbe 50% igjen etter lang sykemelding pga foten min...helt siden juli og det har krevd mye av min energi men deilig med litt hverdag igjen også!:) Har ellers brukt det meste av min scrappetid på å lage julekort og julegaver den siste tiden og det er ting jeg ikke kommer til å legge ut...feil folk kan jo komme til å se det og julegaver er jo hemmelige...!! ;)
Har savnet å scrappe bilder de siste ukene men endelig fikk jeg ferdig den andre LOen fra min koselige Bergensferie hos Anniken og Ståle i sommer. Deilig å scrappe sommerbilder når det er snø ute synes jeg også at det er,jeg som ikke er så glad i vinteren,hehe. :) Anniken tok meg med på café Moliere som har eksklusive sjokolade produkter... Skjenke bevilgning hadde de også. Så da ble det til at vi valgte oss ut 3 gode sjokoladebiter hver til et glass kald hvitvin i solen! Mmmmm, det var deilig det! Synes vel på bildene at vi koser oss skikkelig! ;) Å være på besøk midt i Bergen sentrum og kunne slippe å ta bilen uansett hva vi skulle var så utrolig deilig,vet jeg har sagt det før også! :) Men jeg som bor 20 minutter fra Oslo er vant med at om jeg så vil på matbutikken så tar man bilen...dersom man ikke vil gå veldig langt da, men det gidder jeg gjerne ikke for litt brød og melk, hehe...jada litt makelig anlagt vet jeg at jeg er! ;) Men skulle gjerne bodd slik som mine venner bor i Bergen... Bergen er en veldig pen by også og det kan jeg ikke påstå jeg synes at Oslo er, hehe. :)

Har kost meg masse med et mønsterark med mange farger i her. Veldig klare farger i bildene også...så jeg har forsøkt å ta opp fargene i bildet og i arket og lekt meg litt! ;) En bitteliten detalj er etiketten på QK vinflasken. Hadde tenkt å bare bruke en bit brun bazzill men fant et ark m tekst i bitteliten skrift...og synes det ble så kult at det da ser litt mer ut som en ekte etikett med skrift på!;) Er sånne små detaljer som gjør at man føler at siste hånd på verket er lagt! ;)

Ønsker alle en flott ny uke og lykke til med juleforberdelsene som vel foregår i de tusen hjem nå i disse dager! ;)

3 kommentarer:

Anniken sa...

Åh for en fin LO! Det synes virkelig at vi koser oss! Blir garantert vin og sjokolade neste sommer også!Ikke så lett å se alle detaljene. Kan du sende meg Loen på mail, slik at jeg får det i større størelse? Kan jeg evt få legge det ut på bloggen min med link til din blog? Vil vise alle som vil se, hvor mye vi koser oss!

Så flott at du har begynt å jobbe igjen! Vet du har hatt en tøff høst. Skulle så gjerne ha gitt oftere lyd fra meg (utenom felles mailene), men jeg har hatt det litt tungt jeg også. Utfordrende periode med reduksjon av medisiner, endring av medisiner, og til slutt økning av medisin dose i kombinasjon av ny medisin. Slikt tar på! Får tett oppfølgning av en smertespesialist på et av byens private sykehus.

Nå må jeg prøve å sove litt igjen! Du har så rettt, så rett, selv jeg er laaaaaaangt unna, - så er vi samtidig bare en blogg unna! Veldig glad i deg! Klem klem

Nina sa...

Ingen tvil om at dere koser dere:) Synes det var veldig fint med lyktestolpen, kakefatet og vinflasken. Sommerlige og herlige farger!

oheidia sa...

Denne ble veldig fin! Var jo hos deg når du startet på den. Tusen takk for award og nydelige ord - veldig glad i deg jeg også. Venner for alltid! Natta klem fra meg!