mandag 9. november 2009

Ny LO

Denne LOen ble ferdig i helgen. den har ligget på bordet uferdig noen dager,men fikk ny inspirrasjon på Scraporama i helgen og endelig ble den ferdig. Jeg er ikke den som scrapper i noen slags stil føler jeg...gjør det på min måte på et vis, hehe... Men jeg lurer bittelitt på om denne LOen kanskje er litt vintage aktig men kan ikke eventuelle regler for om den følger stilen. Jeg har bare gjort det jeg hadde lyst til og endte opp med dette resultatet.. ;) Har vel for en av mine første ganger (tro det eller ei) filt kanten på kartongen som jeg har klippet rund først. For ikke å snakke om å rive i arket da...dét er skummelt dét! ;) Har svertet fil kantene med en glinsende rosa stempelpute og ble tilslutt rimelig fornøyd. Ønsker alle en super dag og uke. Selv gleder jeg meg til tur med Tysklandsbåten med jobben tirsdag til torsdag. Har hørt at båten er så fin så det blir gøy å se! :)

10 kommentarer:

bestevenn sa...

Så fin denne LO'en ble. Nydelig ark du har brukt, og for noen flotte blomster. Moro å bli inspirert til å gjøre litt annerledes enn man pleier. Og morsomt å ikke alltid scrappe helt likt. Stilen din er topp den!

Nina sa...

Det er bra, Elise!!Nå fikk du utfordret deg selv. Håper du koste deg, og at det ikke gjorde alt for "vondt" da du rev i arket;) Vi burde alle prøve å utfordre oss selv litt av og til. Og LOen ble veldig fin!! Nydelig rosa ark du har valgt. Liker godt runde LOer jeg. Lekkert pyntet. Ha en fin tur med Tysklandsbåten:)

mettepip sa...

Flott LO du har laget. Likte godt kantene dine jeg;) Gøy å prøve noe nytt selvom det kan være litt skummelt - kjenner meg igjen!
Virkelig flotte de blomstene du har brukt.
Du hadde det fint på Scraporama skjønner jeg. Var på fjellet og opplevde julekortstemning i stedet jeg.
Ha en flott båttur!

oheidia sa...

Åh - denne likte jeg! Veldig flott Lo. Vet ikke om den er helt vintage, men den er i hvert fall veldig forskjellig enn det du pleier å lage! Digger at du har revet papir og slipt kanter - go girl!

Nina sa...

Finner meg som Nina Alette Eggerud på fb. Ha en fin dag

Anne Bente sa...

nejjjj hvor er den dog bare utrolig flot.

Toto og Tutu sa...

Så flott med rundt ark oppå 12x12! Likte også engle-stempelet ditt!! Håper du hadde en hyggelig tur på båten, at du ikke ble sjøsyk og at du kanskje fikk shoppet litt julegaver??

Pia sa...

sååå lækre farver og flot dekoretret,supert layout

Toto og Tutu sa...

Ville bare inn å takke deg for de koselige kommentarene jeg har fått fra deg i bloggen min! Blir så glad for det! :) Ha en fortsatt fin kveld! :)

salvie sa...

Hei Elise! Så flotte skisser du har laga.Har ikke vært innom noen i bloggverdenen i det siste.Så jeg koser meg med en liten runde i kveld.Så "modig" du har vært med å rive i arket:-)Jeg viste du ville klare det !!!