søndag 8. november 2009

Skulle ligget under dyna nå....

Jada, jeg var fast bestemt på å ikke dra på messe i helgen...skulle jo ikke ha noe og hadde et anfall av økonomisk sans...men etter at Hege hadde terrorisert meg en helg dag med smser for å friste meg til å komme...ja så sviktet jo viljestyrken og selvdisiplinen meg totalt da... :( Men veldig veldig hyggelig var det jo da og skravle litt med alle de flotte scrappe damene og ikke minst shoppe bitte litt... Ja for jeg var nemlig veldig flink og shoppet ikke mye altså, -helt sant! :)

Ble veldig inspirert til å scrappe når jeg kom hjem også så selvsagt klarte jeg ikke å la det være... men skal stupe i seng nå og kveldens prosjekt er ikke fullført enda... Derfor legger jeg heller ut en LO laget for litt siden med bilde av et herlig vennepar jeg har i Bergen. :) Har vært i Bergen to sommere på rad nå og har totalt forelsket meg i Bergen by! En nydelig plass! Så etter to sommere i denne flotte byen tror jeg vi - et år på forskudd - har konkludert med at dette er en tradisjon for fremtiden. :) I sommer hadde vi vel alle værtyper på de 5 dagen jeg var bortover mens året før hadde vi en uke med kun sol og veldig mye varme...så da var det liksom ok at det varierte noe mer i år. :) Liker at når man bor i Bergen sentrum trenger man jo nesten ikke bil for å komme seg noe sted...mens på østlandet trengs bilen for å kjøpt brød og melk her jeg bor. Var også skikkelig artig å være turist på fisketorget og faktisk måtte snakke engelsk meg selgere som sto i bodene fordi de ikke kunne norsk, haha. :) Mine kjære venner ble vel noget fortvilet over at jeg på død og liv måtte kjøpe DYRE bringebær på torget hver dag når det var så mye bi-bi-billigere på kjedelige Rimi...men er man turist så er man turist...selv i eget land, hih! Og desuten var jo bærene på torget sååå mye finere enn i matbutikken da! ;) Takk for flotte dager hos dere Anniken og Ståle...får jeg lov så er jeg nok tilbake neste sommer ja.. :)

Huff, foto av denne LOen ble virkelig ikke bra...skjevt og rart ble det men nå er det sein så jeg orker ikke rette på det, hihi! ;)

Stavekontroller God natt til alle verdens scrappere! Legg gjerne igjen et spor i bloggen min slik at jeg finner bloggen din! Klem

7 kommentarer:

Anniken sa...

Kjære favoritten min!
Takk for kjempe koselige solskinnshilsener på bloggen min! Du får meg til å smile bredt, - og lenge! Så søt LO du har laget av Ståle og meg! Kjempe koselig! Åh ja, det ER en tradisjon med favoritten på Bergens besøk! Gleder meg allerede!

Jeg har hatt fantastiske 10 dager med Ståle! Nå er han dessverre hjemme igjen. I skrivende stund, sitter han riktignok på toget til Gol. Årlig tur med jobben på deres flotte hytte. Alle faciliteter!

Vietnam var spennende! Bråkete i Hanoi, himmelsk i Halong Bay. Har lagt ut nye bilder. Kommer fler i morgen. http://naade.blogg.no/
Halong Bay var definitivt turens høydepunkt! Helt fantastisk!

Nå må jeg sove. Skal til fysio i morgen tidlig. Klem Anniken ;)

bestevenn sa...

Stilig LO, Elise. Mye farger og mye glede. Det var morsomt at du kom igår, satte en ekstra spiss på kvelden! Inspirasjon er jo viktig å få, så nyttig var det jo også å komme dit. Gleder meg til neste gang vi kan scrappe litt.

Nina sa...

Kjempeflott LO! Herlige farger og nydelig med blomster og bling. Minns å huske en Bergen LO i fjor også...?

Pia sa...

så fine layouts i flotte opsætninger og farver

oheidia sa...

Veldig flott og koselig LO. Liker fargene og alt - ja alt sammen!

Willy's creations sa...

Bedankt voor uw bezoek op mijn blog ... hou van je creaties aan.

Hugs, Willy

craftymum sa...

Hi Lambi
thankyou for your lovely comments ion my blog. Glad you are trying Promarkers. they are great. If you need help with them just visit my blog and I will try and help.
Love Sarah XXX