tirsdag 5. mai 2009

Sol og snart sommer... :)

I dag er det nydelig vær ute, strålende sol og 15 varme grader. Jeg har vært ute og trent litt og skal etterhvert treffe en venninne. Men så måtte jeg jo ta en liten tur inn på nett og finne litt mer ut av denne nye blogg verdenen min da, hihi. Nå tror jeg at jeg har skjønt hvordan jeg får lagt inn bilder så da tenkte jeg å prøve å legge ut to LOer idag... :) Jeg har skanner men ikke program til å sy sammen store LOer og den tar ikke LOer i str. 12x12 som er det formatet jeg scrapper mest, derfor må jeg ta bilde av de fleste Loene mine. LOene jeg legger ut nå er fra Nyttårsaften. Selv om det er litt feil årstid er det ikke så lenge siden jeg scrappet disse LOene. Jeg var hos et vennepar og vi hadde en veldig hyggelig feiring. Barna var i kjempe humør og syntes nok det var ganske kult da klokken ble 12 og det braket løs på himmelen rund oss! Det er min venninne O'Heidia sine bilder da kamera mitt sviktet meg litt i romjula, og jeg synes selv at bildene er veldig fine...hun er så flink til å fotografere!:) Ønsker alle en fin dag i vårsola!

Takk for at du titter innom bloggen min!:)

3 kommentarer:

oheidia sa...

Åh så fint å se noen Lo'er på bloggen din! Særlig loæer av oss og barna mine (ok - deler dem gjerne med deg også, det er helt greit for Tore det!). Barna våre, med andre ord!

Disse to lo'ene er så fine. Flott med det mørke papiret som indikerer at det er natt og ikke minst koselig med fine fonter i bruk, qk stjerneskudd og nisselua. Hærlig steming i disse to!

Klem fra Heidi som legger deg i favorittblogger oversikten min!

oheidia sa...

Oj - tøff scrappelogo øverst! Skikkelig sau det der og det må jo Lambi ha på siden sin - fet forstår vel alle ( i hvert fall jeg!).

Nina sa...

Hei Elise. Så morsomt at du har begynt å blogge!! Så stilige og stemningsfulle LOer du har lagt ut. Kjempeflott med de mørke trærne, og stjerne og månen som underbygger at det er natt. Gleder meg til å følge med på hva mer du lager. Så hyggelig at du fant igjen bloggen min:) Ha en fortsatt fin uke.