fredag 8. mai 2009

Fredag er tv-kvelden her i stua

Så var det endelig fredag, og tv kvelden har igrunn alt begynt. Jeg elsker slappe av på sofaen og følge med på fredagens gull rekke. Men idag har jeg vært syk og hjemme fra jobb... så pga litt mye tv i formiddag bestemte jeg meg for å legge et lite innlegg på bloggen min før jeg slenger meg på sofaen igjen.

I kveld legger jeg ut en LO av min kjære lillebror Bjørnar og hans kjæreste Merethe. De har snart vært kjærester i 5 år og Merethe er blitt som en del av familien for meg! Jeg er utrolig glad i dem begge to!! Bjørnar og jeg har ikke flere søsken og det er ti år mellom oss, derfor synes jeg det er ekstra hyggelig at vi er så gode venner som vi er! <3 Her er paret pyntet til fest og skulle i bryllup til et vennepar... Er de ikke flotte!?!! :)


Jeg er veldig glad i Bazzill jeg da. Her har jeg brukt to ulike lilla toner av bling-Bazzill. Bazzill sine bling ark er vel litt ekstra favoritt nå om dagen...:) Også har jeg brukt et nydelig mønster ark jeg ikke husker navnet på med masse ord på som love, family, dream osv... Også har jeg brukt en bling swirle,en hjerte-charms, mange blomster fra ulike forhandlere og enda litt mer bling...;) En ting jeg nesten ikke tror jeg klarer meg uten når jeg skal scrappe er Quickuts. Så jeg har selvsagt brukt min kjære revolution fra Quickuts og stanset ut hjerte bord, blader, tekst og ikke minst de to fantastiske svanene som jeg bare er helt betatt av!! Svanene er en eksklusiv dies bestilt fra USA via en nett butikk som har noen eksklusive dies i utvalget sitt...og det er jo litt ekstra moro for de har ikke alle andre... ;) På rub-ons teksten neders i hjørnet er det ikke så lett å se hva som står men der står det altså "Kjærlighet - med det er alt sagt" . Ord som både kan være fra meg til dem og dem i mellom.

Også må jeg få takke for hyggelige kommentarer fra dere som alt har funnet veien innom denne nystartede bloggen min! Utrolig hyggelig...Jeg begynner å få mer og mer sans for denne blogg verdenen,hihi! En god fredagskveld ønsker jeg alle! Nå skal jeg slenge meg på sofaen! ;)

3 kommentarer:

Nina sa...

Lekker LO i flotte farger. Falt veldig for hjerterborden som du også har pyntet med blomster. Og bling swirler er skikkelig lekkert syns jeg. God bedring.

oheidia sa...

Så hærlig bilde, nydelig pyntet og de svanene er skjønne symboler på evig kjærlighet! For jeg tror virkelig at Bjørnar og MErethe kommer til å holde sammen - de er et vakker par både utenpå og innvendig! Ikke rart du er glad i broren din forresten. Han har kvaliteter!

Nydelige blomster og hærlig svirle (den har jeg aldri sett før!!!!) i flotte farger.

Klem til deg snuppa!

Torill sa...

Tusen takk for koselige kommentarer på LOene mine!! Takk takk!
Denne LOen var så flott! Likte så godt de fargene du har brukt! Og blomstene med bladene under var helt KNAALL!!