torsdag 7. mai 2009

Endelig kan jeg igjen bruke: Mine kule sko! ;)


Sen sommer ifjor kjøpte jeg meg disse kule skoene på salg. Svarte basket sko med rosa flamingoer på. Jeg tenkte lenge at jeg skulle ta bilde av dem og scrappe dem etter at jeg hadde sett en på et scrappe treff gjøre noen lignende. Det ble vinter før jeg klarte å få gjort det selvfølgelig...da plasserte jeg dem i verandakassen i all snøen...og jeg synes den hvite snøen ble en ren og fin kontrast. Jeg hadde et flamingo ark som selvsagt måtte brukes i denne sammenhengen (husker ikke merke) og eller har jeg brukt rosa og svart bazzill (jeg bruker alltid masse bazzill), QK Diesel Alfabet med skygge og Abigail alfabet og QK fotspor dies, rosa filt bord og 4 splittbinders med utseende som små knapper.
Nå er det igjen varmt nok ute til at slike sko kan taes i bruk og man kan generelt slippe å ha på seg så mye sko som om vinteren og det er bare suuuuper deilig! Jeg er ikke spesielt glad i vinteren og nyter hver dag av våren...selv dagens regnevær, for da blir det jo enda friskere og grønnere ute og enda flere av vårens vakre blomster spretter opp og klargjør naturen for fotografering i fine farger!:) Desuten er regnvær en utrolig god unnskyldning til å tilbringe ettermiddagen inne for å scrappe uten å føle at man skulle vært ute,selv om det er fantastisk med sol og varmt er det jo fint å finne fordeler ved enhver situasjon, hehe!:)
Ønsker alle uansett om de er der det er sol eller regn en strålende torsdag ettermiddag!
Takk for at du kikker innom bloggen min og legg gjerne igjen en kommentar om du har lyst!

7 kommentarer:

oheidia sa...

Så kule sko! Veldig flott bilde og artig med flamingo ark under bildet som jo tar igjen fuglene på skoa! Hærlig alfabet og artig med fotsporene!

yes, det er snart sommer og tid for sommersko! Stilig LO og hærlig scrappet!

sonja sa...

Stilig ! )
Artig ide du hadde ) )

Daniel Askeland sa...

Kjempestilig LO! ;P

Tusen hjertelig takk for den hyggelige kommentaren jeg fikk av deg i bloggen min.

Det er kjekt å høre at folk blir inspirert av det jeg lager.

Mvh
Daniel Askeland

Nina sa...

Kul LO! Rosa og svart er stilig sammen.

salvie sa...

Hei Lambi! Gratulerer med så flott blogg! Kjempegøy at du også er på nett nå.Har lagt deg til i link lista mi også.Takk for hyggelige kommentarer på min blogg forresten.Syns det er gøy at vi falt for samme blogg design:D Og så må jeg jo få si at du har lagt ut flotte skisser.De skoa var jo så tøffe,så jeg skjønner godt at det ble en skisse om dem.God helg!

Beate sa...

Hei! Nå må jeg først teste om jeg får lagt inn kommentar hos deg.

Beate sa...

Ja, det gikk :-)
Så flotte LO'er du lager! Jeg ser du har fått noen fine Revelution alfabet... Heldig!
Gratulerer så mye med en flott blogg. Selv er jeg litt seig med å få igang min egen... Skulle gjerne hatt det, men ting tar tid. Det blir flott å følge med på det fine arbeidet du lager! KOS fra Beate