torsdag 28. mai 2009

En 17.mai LO

Jeg har mange bilder fra årets 17 mai. Men har bare fått laget en LO til nå bl.a pga noen problemer med en CD jeg ikke klarer å få opp på pcen min. Jeg var hos o'Heidia med familie på 17.mai. Måtte jo få med meg de to stolte barna som spilte i korpset. :) Men den første 17.mai LOen er altså ikke av barna men av matmor/o'Heidia og Petter pus. :)
Veldig skjelden jeg bruker et så mønstrete ark som bakgrunnsark...føler at det fort blir rotete for meg da, men her har jeg prøvd meg likevel...er jo så mange fine stor-mønstrete ark og mange andre er så flinke til å bruke dem.:) Sånn ble den iallefall.... :)


Takk til dere som titter innom. Blir så glad for alle kommentarene deres!:)
Ønsker ellers alle en Pinse og god helg! Her i traktene er det spådd sol og varme, så jeg håper og gleder meg!:) Blir forhåpentligvis både tur til Frognerparken og en båttur i Oslofjorden om været blir som det er spådd! Jippi! :) :) :)

8 kommentarer:

Nina sa...

En lekker LO du har laget. Mønsterarket var nydelig, og passet veldig godt i fargen til bunaden til Heidi og de blå blomstene. Lekkert satt sammen blomstene og swirlene. Og det som er aller viktigst; kjempefine bilder av Heidi og pusen. Ha en fin langhelg, og kos deg med både tur i Frognerparken og båttur.
Stor klem

Hannemor sa...

Hei på deg!

Så moro at jeg fant bloggen din! Jeg kom over den via en annen blogg jeg var innom!

Du lager så mange flotte LO'er altså - utrolig flink med farger er du, og har mange flotte motiver og morsomme titler! :)

Tusen takk for titten!

Har du planer om å være med på høstens Ski-treff eller? Hadde vært koselig å treffes igjen! :)

Hilsen Hanne

oheidia sa...

Så koselig denne Lo'en av meg og Petter pus ble! Hærlig bakgrunnsark og veldig stilig pyntet med blomster i flaggfargene! Hærlig stor tekst øverst! Likte denne veldig godt jeg - og du så flink du har vært som har tatt bilder av meg og pusen! Et litt sjeldent motiv.

salvie sa...

Kjempefin skisse dette her! Bildene var jo superfine.Og jeg syns mønsterarket som bakgrunn ble flott.Koselig 17 mai skisse med flott pynt også.God pinse til deg også.Både i land og på vann:D

Marit sa...

Så utrolig herlig 17-maiLO fikk stemning av bjørkeløv og ja vi elsker med en gang her :)

-Og tusen takk for alle de koslige meldingene du legger igjen i bloggen min.

Ønsker deg en super Pinse

Torill sa...

Utrolig flotte bilder av Heidi, og pus!
Knallfint!!
Og tusen takk for koselig kommentar på bloggen min:0) Blir alltid glad for slike:0)

Anne sa...

Heisann

Tusen takk for kommentar i min blogg. Syns du har laget en kjempeflott 17 mai side. Flotte bilder og flott pyntet med 17 mai farger.

Ønsker deg en videre fin uke.

ninabakke sa...

Kjempe fin 17. mai LO :)