torsdag 17. juni 2010

Thats just so cute - Scrappe noe vanskelig,,,,

Oppgaven er å scrappe noe en synes er litt vanskelig... Dette kortet begynte jeg på da Gro, Angella, Mettepip (Mette), Bestevenn (Hege) og jeg scrapppet sammen for en liten tid tilbake. Det vil si jeg begynte meg fargeleggingen av stempelmotivet... Jeg har aldri brukt så lang tid på et motiv, det var vanskelig men kjempe moro! Jeg jobbet nemlig for å lære meg hvordan Gro fargela sine motiver med skyggelegging med promarkers tusjer. Jeg har har brukt blyanter og alkohol og papairpenn til skyggelegging når jeg har prøvd på skyggelegging før, men det er artig å prøve nye teknikker. Jeg var det aller første motivet jeg prøvde meg skikkelig med skyggelegging med promarkers og jeg jobbet hardt og lenge med motivet...men er redd det ikke synes godt nok på bildet... ;)  Har også brukt lang tid på å få montert dette...Må tilstå at jeg faktisk endte opp med å bli ganske så fornøyd med meg selv ang fargeleggingen, så derfor tenkte jeg meg lenge om ang hvordan jeg skulle montere motivet også for at det skulle komme litt ekstra god frem...og dette ble resultatet!
Jeg har brukt et mønsterark jeg ikke husker navnet på men tror det er svensk, blå og grønn bazzill, noen roser, en bling svirle, noe grønn bling, tekste er en freebie digi-stempel, har tatt glossy-accent på den fargelagte magnolia rosen, et magnolia motiv som er fargelagt med promarkers!

Ønkser alle som kommer innom meg en fin dag! Hyggelig at dere kommer innom selv om jeg visst legger ut noe litt for skjelden er nå om dagen..men tiden flyr litt fra meg i disse dager! :)

15 kommentarer:

Nina sa...

Det ble kjempeflott fargelagt. Så flink du er! Nydelig kort, med et veldig søtt stempel. Lekkert med bling og blomster. Ha en fin dag. Klem

Nancy sa...

Såååå lekkert, Elise:O) Elegant oppsett, nydelig dekorert, og Tilda er sååå søt.
Liker teksten:)
Ha en herlig torsdag.
Klemmer fra Nancy;O)

Gro sa...

Det ble kjempefint. Så flotte farger. Arket er fra Maja-design. Har funnet det fram selv, og skal ha det med på Mjøs-treff og lage et bryllupskort med middelaldertema. Godt å ha en liten slag-plan når man drar på treff.

Ha en flott dag. Klem :o)

Mona sa...

Nyyydelig kort Elise!! Kjempeflott fargelagt, og nydelige farger du har brukt! Flott mønsterark med roser :-D

Ønsker deg en flott dag! Og tusen takk for hyggelige kommentarer i bloggen min!

Klem Mona :0)

bestevenn sa...

Yes!!! Jeg er ute og kommenterer deg før pink lady!!! Haha! Litt morsomt det er! Kjempeflott kort, og nydelig fargelegging. Jeg har ikke så mye tålmodighet til sånt, tror jeg. Vakkert med rosene du har tatt opp som tema. Takk for turen til Bikuben igår, -enten var jeg en utrolig kjedelig venn å ha med på turen,- eller vanvittig morsom fordi jeg sa så mye rart og nesten baklengs... hodepinen gav seg utover kvelden! Ønsker deg en fin dag.

Ann Cicilie sa...

For et herlig kort!

Jeg bøyer meg i støver for dere stempelfargeleggere altså, jeg har jo sett noen i aksjon og vet det tar mye tid og tålmodighet (og spesielt sistnevnte har jeg lite av...).

Friskt kort med et veldig søtt stempel :)

Takk for at du vil være med på utfordringen min!

jannes hobbykrok sa...

All grunn til å være fornøyd med det ferdige resultatet!Kortet ble jo kjempeflott,og fargeleggingen er helt prima!
Klem,Janne

Isabell - Taranita sa...

knall søtt kort i herlige farger

takk for ditt bidrag=)

Pink lady sa...

Et nydelig kort, Elise! Flott fargelagt det søte motivet og lekre farger du har brukt! Nydelige roser, bling og tekst sammen:-)

Kommentaren kom etter bestevenn idag, ja...
hihi..bedre sent enn aldri:-) Blir mindre på bloggen her om dagen også. Prøver å sette av litt tid enten formiddag eller kveld. Er jo så mye som skjer på sommeren:-)

Ha en fin sommerdag Elise! Klem Laila.

Sivic sa...

Nydelig fargelegging, så dette kortet kan du være stolt av!!
Lekkert papir og flott pyntet!
Ha en fin dag!

mettepip sa...

Sååå nydelig kortet ditt ble Elise! Og fargeleggingen ble jo så flott! Har jo sett det IRL, så jeg vet hva jeg snakker om;)
Veldig flott at du tok opp rosen i det flotte Maja-arket.
klem fra
Mette

Asil sa...

Kortet ble jo bare helskjønt! Og nydelig fargelegging da, det skal du klart vært superfornøyd med, ja!! :)

Takk for at du deltar! :)

Gry-Heidi sa...

Nyyyyydelig, Elise ! Superflott fargelegging, lekkert ark og Tilda er kjempesøt :o)

Ha en fin helg, og kos dere på Scrappegodis på lørda´n :o)

Klem :)

Knerten sa...

Utrolig herlig kort, Elise. Fargeleggingen din er helt super, men Gro er jo en god læremester :-)

Kjerstin sa...

Utrolig nydelig fargelagt!! Blown away!! an du komme hit og lære meg??!? ;D
Nyydelig fint!