torsdag 24. juni 2010

Spanske palmer!

Er så og si på vei til  jobb, men måtte bare slenge ut en LO. Scrapper jo Barcelone bilder nå fortiden. Og dette bilde synes jeg gir så følelsen av totalt annen natur enn vi har her her hjemme, så derfor måtte disse palemene få en helt egen LO! Bildet er fra turen opp på Montjuic...tok så mye bilder på akkarat den turen...så blir vel et par LOer til før bilene fra vi endelig er oppe på toppen kommer! :) Ønsker alle som stikker innom en flott dag og takker for at dere legger igjen så mange hyggelige meldinger hos meg! Jeg blir såå utrolig glad hver gang jeg ser en ny kommentar, det skal dere vite! :)

Her er LOen! :)
Tok bilde av LOen med og uten blitz men var ikke godt nok lys til at jeg likte bildet uten bliz, derfor legger jeg ut dette...skinner litt i bilde pga blitzen...men det får bare være sånn... ;) Og som jeg skrev på et annet innlegg om LOene fra Spania...Kommer kanskje på en tag med tekst på etterhvcert...må bare lage et par flere LOer så jeg finner ut hvilken tekst som passer best hvor...så jeg ikke gjentar meg selv alt for mye!

7 kommentarer:

Torill sa...

Kan virkelig kjenne varmen, og høre palmesuset!! Gleder meg stort til varme snart! Den trønderske sommeren har ikke kommet ennå.... så vi er litt værsjuk!

Nydelig LO!! Og takk for alltid koselige kommentarer i bloggen min! Setter veldig stor pris på det!
Det hjertet jeg har brukt på det bryllupskortet er en blonde som jeg har limt til et hjerte. Tegnet hjertet først, lagt dobbelsidig tape på streken og satt fast blonden etterpå. Så dekorert med blomster. Slik kan jo hjertet være så lite du vil!
Lykke til!!

Ha en strålende dag!!

bojose sa...

Hei :) Så flott bilde av den palmen. Den fortjente en egen LO. Så flott oppsett og fint pyntet side. Flott med det røde bak bilde og hjertet.
Ha en flott dag :)

craftymum sa...

Hi Lambi
Another great page. I love the glitter on it
sarah x

Pink lady sa...

En kjempe flott palme LO, Elise! Perfekte farger og mønster ark til det fine bildet.
Stilig tekst og fint med de røde detaljene til:-) Herlig glitter effekt!
Jeg også Love to Travel:-)

Ha en fin kveld! Klem Laila.

Gry-Heidi sa...

SÅ nydelig LO, Elise !! Nå kom Barcelona-følelsen tilbake igjen med en gang :o)) Det er vakkert med palmer synes jeg, skulle gjerne ha hatt det hjemme :) .... jeg som ikke klarer å holde liv i en kaktus engang *fnis*

Klem :)

Knerten sa...

Jeg syns dette var perfekt, rett og slett !! Alt stemmer her, Elise :-)

Anonym sa...

Heldig du er som har vært i Barcelona, var der så vidt en dag på en rundreise, og det var en flott by jeg gjerne vil tilbake til!

Tusen takk for alle søte kommentarer du gir! Vil få ønske deg en riktig flott sommer, Elise!

Og bare tips i vei om ideer, det er derfor jeg deler dem med dere! ☺