søndag 20. juni 2010

Bursdagskort

Idag har jeg vært på treff på Scrappegodis. Alltid hyggelig å være på treff, men kan vel ikke si at jeg fikk gjort så fryktelig mye idag...fargela vel sånn ca et stempelmotiv, hehe! ;) Treffet var ferdig kl.18 idag så jeg fortsatte selvsagt nåe jeg kom hjem. Har montert et kort med et stempelmotiv jeg fargela for en liten stund siden. Både motiv og tekst er digitale freebie funnet på nett...men husker ikke riktig på hvilke sider.
Har lekt meg med kombinasjonen av lilla og orange...ikke farger jeg i utgangspunktet har for vane å kombinere, men synes likevel det ble ganske friskt og stilig sammen! :)
Har brukt diverse blomser og blader, bling, charms, stanset ut to små hjerter med en gammel punch, bazzill i to ulike lilla farger...og som vanlig har jeg ikke helt kontroll på hvor mønsterarket kommer fra...kan det være Paper3nds tro.... :)

Nei, nå er det på tide å sove litt...blir så ivrig når jeg setter meg ved scrappepulten altså...Men det er vel antakelig flere som kjenner seg igjen i det... ;) Ønsker dere alle en fortsatt flott helg og takker for alle de hyggelige hilsene dere legger igjen i bloggen min. Jeg blir så utrolig glad! :)

7 kommentarer:

Pauline sa...

Så fine kort du har laget!
Kjenner meg godt igjen med at produktiviteten ikke alltid er på topp på treff.. men det sosiale er jo også kjempeviktig! ;-)
Fortsatt god helg! :-)

bestevenn sa...

Det var så hyggelig på treff igår. Dette kortet ble kjempeflott, likte fargesammensetningen din. Motivstempel og tekst passet også flott sammen. Ønsker deg en fin dag.

bojose sa...

Kjempeflott kort i flotte farger :)
Ha en fin søndag :)

Gry-Heidi sa...

Et kjempeflott kort og fargekombinasjonen er nydelig, Elise !
Koselig med treff :o) Vi storkoste oss på Mjøstreffet i helgen. Jeg skal ikke si så mye om produksjonen min, men det tok ikke akkurat av, ha, ha :o)

Klemmer :)

Pink lady sa...

Kjempefint kort Elise! Nydelige farger, lekker blomster pynt og herlig motiv:-)
Enig med deg friskt og stilig!

Ha en fin og kreativ uke! Klem Laila.

Knerten sa...

Hei Elise, jeg syns den fargekombinasjonen er kjempeflott, jeg ! Flott kort med akkurat passe mye stash :-)

Nina sa...

Spennende fargesammensetning. Jeg laget også et kort i lignende farger for litt siden. Nydelig pyntet med blomster. Scrappetreff er alltid hyggelig. Kos deg i sommervarmen vi har om dagen. klem