onsdag 9. juni 2010

Joy to the world! ;)

Tok som sagt litt tid å bestige Montjuic....derfor måtte man jo stadig stoppe å beundre utsikten og ta noen flere bilder! :) Jeg er litt trøtt nå og snart på vei i seng...derfor orker jeg ikke å skrive så mye om hvordan jeg har laget siden...lagde den i helgen og jeg koset meg iallefall når jeg holdt på! ;) Har du noen spørsmål så spør i vei, så skal jeg svare etter en liten dose søvn, hehe! ;) Desverre her jeg vært laber både på å blogge og å kommentere på andres blogger i det siste...men jeg prøver å hoppe en liten tur rundt sånn innimellom....men den siste tiden har bare ikke helt strekt til for meg.... Er uansett utrolig takknemlig for at dere titter inniom meg i blant, og jeg lover å komme sterker tilbake... Jobber iallefall med saken, for det er jo så kos å blogg-hoppe å se på alt det flotte folk lager! :) Ønsker alle en god natt og en fortsatt fin uke! :)

12 kommentarer:

Sivic sa...

Ser ut som dere har hatt en flott ferie : )
Alltid koselig å scrappe slike kjekke ferieminner.
Vi var 14 dager på gran canaria i mai, kjempedeilig med ferie og sol på skrotten!
Ha ei fortsatt fin uke!

oheidia sa...

Denne ble bare kjempesøt! Virkelig en lo etter min smak. Skulle ønske jeg var der forresten. Det ser veldig deilig ut med Barcelona ferie. Det har jeg aldri prøvd og tror nok mannen min ville likt en tur han også. Du har jo meldt deg frivillig som barnevakt - så den saken er jo biff og poteter :=)

bestevenn sa...

Åh, nå skjønte jeg de biff og potetene! Man blir jo klok mens man blogger!
Kjempefin LO igjen med koselige Spaniabilder. Det er lett å bli fristet til en Barcelonaferie når man ser bildene dine.

Linda W sa...

Hei.
Først takk for superhyggelig kommentar, den varma:)
For noen flotte loer du har laget. Ser ut som du har hatt ein flott tur. Likte de sterke og klare fargene du har brukt....
Fortsett med det...
Ha ein fin dag, klem:)

jannes hobbykrok sa...

Superfin!Synes fargene var herlig spreke!
Klem,Janne

bojose sa...

Denne Loen var kjempeflott. Flotte bilder fra turen også.Herlige farger og det hjertearket er superfint :)
Ha en fin dag :)

Pia sa...

super skønt layout og sikke dejlige friske farver. Du må have en dejlig dag.
knus Pia

Pink lady sa...

Nok en kjempe flott Spania LO! Herlig mønster ark, blomsterpynt og koselig bilder! Ser ut som dere alle hadde en fin dag:-) Stilig med TH hengslene til også.

Ha en fin kveld! Klem Laila.

salvie sa...

Så flotte loer du har fått laga fra spania turen.Du er så flink til å pynte skissene dine.Så det er masse flotte detaljer.Og fine fargevalg har du også.Jeg får så lyst til å lage noen lo èr etter å ha sett dine fine.

Nina sa...

Så gøy å få se flere LOer fra din deilige ferie i Barcelona. Superflott denne også. Stilig med Tagén som er litt over/litt under bildet. Ha en fin fredagskveld. klem

Nancy sa...

Hei Elise:O) Takk for koselig kommentar. Jeg har brukt samme farger "bak" vinduet, men mye svakere. Jeg farger med vannfarge blyanter og blander ut med vann, vet ikke hvordan det blir med markers, men det er vel noe der og som man kan "tynne ut" fargen med???? Lykke til:O) Gleder meg til å se resultatet.
Herlig LO du har laget. Flotte ark og farger. Koselige bilder, det ser deilig ut.
Ha en trivelig dag.
Klemmer fra Nancy;O)

ninabakke sa...

Kjempe fin LO :D

God helg!