mandag 7. juni 2010

Endelig laget noen LOer igjen! :)

Helt siden Ski-treffet i mars har jeg kun laget kort, bokser osv og ikke fåttt i havn en eneste LO. Men igår var vi 9 stykker samlet på scrappetdag hos Hege (Bestevenn) så endelig littmom jeg meg igang igjen... Har jo som sagt vært i Barcelona nå i mai...så når jeg endelig kunne sette meg ned med bilder fra nyopplevd tur kom inspirrasjonen tilbake! ;) Får se hvordan det går med produksjonene av LOer fra turen...men ser nesten for meg at  det må ende opp i et eget album for jeg har jo så masse bilder...men jeg tar det som det kommer underveis i prosessen...klarer ikke lage en ting om jeg har press på meg til at det må bli så og så mye... ;)

Begynte med å lage LO fra vi var på vei opp på Montjuic fjellet/toppen...ca 400-500 meter høyt. Vi ble satt av med taxi vet et utsiktspunkt...en nydelig grønn oase med flotte utsiktsplasset ut over hele Barcelona og havet. Var moro å se fra høyden hvor ting lå i forhold til hverandre og vi endte med å bli litt imponerte over oss selv og hvor store avstander vi hadde beveget oss over, hehe! ;) En liten digresjon er at gutta jeg var på tur med heter Knut-André og Kjetil. To HELT SUPER FANTASTISKE venner som virkelig dro med seg pinglete meg rundt på slep overalt...Etter et år stillesittende pga sykemeldt fot hadde jeg ikke kondis å skryte av da vi dro nedover...Men er utrolig hva man fikser på viljestyrke og oppbacking!!! ;) Siden jeg har mye bybilder av bygg, middager og diverse vi så nede i byen, valgte jeg å bruke skikkelig klare sterke farger på arkene mine her for å fremheve den flotte naturen med palmer, blomster osv. Har vel egentlig brukt de spanske fargene som også passet til arket...-Begynte litt ubevist med det...men fikk kommentar på det mens vi satt hos Hege og scrappet og ble igrunn da litt fornøyd med at det også underbygger litt symbols hvor vi er, hehe! ;) Har lånt dies med Hawaii rose av Hege som jo er en nydelig blomst som passer flott til dette miljøet, en rub-om med kamera motiv og paradis tekst, et klistremerke med det spanske flagget og noen tekst klistremerker med tema for reise og ferie. :) Fugleme er i arket og har glitter på seg og disse syntes jeg også var artig å kombiner inn i denne sammenhengen! ;) Var ikke mange bildene vi klarte å få tatt med alle 3 på sammen bilde på turen, men her vet det nydelige "fossefallet" bak oss fikk vi en til å ta bilde av oss sammen....og det vi skuer ut mot her er den flotte utsikten på bildet under! ;)
Legger ut LOen som skal stå vis á vi denne i albumet med det sammen også jeg. har brukt samme bakgrunns ark og farger i bazzill arken for å fremheve fargene. Så har jeg pyntet med 3 enkle Nille blomster som har fått en brads gjennom seg for i bli litt friskere og den artige filmrullen til Tim Holtz stikker ut bak bilden og er en jeg har fått skikkelgi sansen for! teksen som liksom kommer fra fuglene er rub-ons og pilen er rub-ons Så har jeg brukt et stempel med teksten "Post Card" for å symboliser at det var "post kort idyll" her oppe! :)

Har ikke laget noen spesielle titteler på disse LOene...er fortsatt plass til evt å fylle på noe om jeg finner ut jeg vil ha det...men må få litt mer oversikt før jeg skriver alt for mye så ikke tekster som ville passe bedre på noe annet blir satt på feil sted bare fordi jeg tenker at jeg må få det med....hvis noen skjønte hva jeg tenkte der... hehe! ;) Bildene på denne LOen er av Knut-André som virkelig ser ut til å ha funnet ferie modusen her oppe i det fri! ;)
Dette ble et litt langt innlegg, men ønkser alle en flott uke og masse scrappe lyst og glede innimellom forhåpentligvis litt sol og fine varme dager! ;)

6 kommentarer:

bestevenn sa...

Så grytidlig du er oppe.... Det ble noen skikkelig fine LO'er til albumet ditt. Morsomt at du valgte spanske farger, og bildene dine er supre. Morsomt med slike gode minner. Vi hadde en knall dag. Det blir nok gjentatt. Og vi har plass til et par til så jeg underveis. Må bare få litt erfaring på å fylle stuen med scrappere!

bojose sa...

Så fine LOer du har lagd. Flotte bilder fra turen :)
Ha en fin uke :)

Pink lady sa...

Takk for sist, Elise! Var en utrolig fin, koselig og kreativ dag:-)
Disse LOène ble kjempe fine! Fargerike og lekre detaljer...Spania, sol og sommer...perfekt! Tror jeg må investere i TH filmrullen og QK hjørne dies...stilig effekt til.
Skjønner godt du vil vente med litt tekst..du hadde jo tatt en del bilder:-)

Ønsker deg en kreativ og fin uke! Klem Laila.

craftymum sa...

Hi Lambi
great scrapbook page. I love the flowers
Love sarah XXX

Gry-Heidi sa...

Takk for en fantastisk herlig scrappedag !
LO´ene dine ble superfine ! Fargene passer helt perfekt til bilder og tema, stilige detaljer du har fått med også !

Ha en fin uke :o)

Klemmer :)

Nina sa...

Loene ble sååå stilige. Digger de pratende fuglene. Fikk ikke med meg at filmrullene kom på plass, men det var kanskje etter at jeg dro på lørdag. Stilig! Undrer meg på hvordan blomstene fikk sin plassering;) hi hi;)