mandag 5. april 2010

Påsken er over

I morgen begynner hverdagen igjen så nå er jeg snart på vei i seng. Jeg har bortsett fra et par uker med halv sykemelding vært 100% sykemeldt siden juli i fjor pga et stort og stygt sår jeg klarte å pådra meg på foten min. Etter magne runder frem og tilbake går det for øyeblikket velgi fint med foten min så da skal jeg prøve meg tilbake på jobb i min vanlige 80% stilling igjen. Gleder meg. Skal bli godt å få tilbake hverdagen min igjen! :) Var sammen med 4 damer fra jobben rett før påske og de vil veldig gjerne kjøpe hjemmelagde kort sier de...så en av de nærmeste dagene nå skal jeg ta med meg noen kort og sjekke interessen for å kjøpe. Hadde jo vært litt artig dersom man kunne fått solgt noen for moro skyld....det vanskelige er hva man skal ta i pris for dem...noen som har noen erfaringer med dette vil jeg veldig gjerne høre! ;) Føler at veldig mange lager mer avanserte kort enn meg så når jeg har sett på f.eks epla.no blir jeg veldig usikker...

Så tenkte jeg å legge ut et kort i kveld også da...som sagt... Går i Sarah Key om dagen... Sorry om dere blir lei, men jeg er ikke lei helt enda, hehehe! ;) Denne gutten er bare så søt at jeg tror jeg kunne spist han opp, hihi! :)
Har brukt et (die-cut-tror jeg det heter) hjerte, en charms bil, en splitt binders, fastner, bånd med sko spor, rub-on tekst, QK dies, knapper med trå i, diverse bazzill farger og den grønne er med blad struktur, mønster ark, rester, Sarah Key motiv fargelagt med promakers, og blynterer med sprite har jeg brukt til skyggeeffektene. :)

Takk for at du titter innom og hyggelig om du vil legge igjen et spor etter deg! Ønsker alle en god uke og oppstart etter ferien! :)

13 kommentarer:

Guro sa...

Herlig kort du har laget Elise! Jeg er definitivt ikke lei Sarah Kay, motivene hennes er nydelige. Så godtå få hverdagen tilbake igjen, og spennende med kortinteressen blandt kolegaene dine. Forstår veldig godtprisargumentet ditt, har akkurat det samme selv. Når man selger til vennerer det vanskelig å ta noe særlig...
Men det eren ære at folk vil kjøpe uansett da.

Ha en fin uke du også, vi går en herlig tid i møte :-D
Klem Guro

craftymum sa...

Hi Lambi
this is lovely. I like all the different embellishments you have added
Love Sarah XXX

mettepip sa...

Flott kort du har lagd Elise. Sarah Kay-stempler er jo veldig søte ja.
Godt å få hverdagen tilbake - i lengden er jo det best;) Har ikke så veldig god erfaring med prising av kort, men har solgt noen til kjente. Jeg pynter jo alle 4 sider og har lagt ned ganske mye jobb i de med bl.a. maskinsøm og ett bryllupskort var nærmest en liten bok på 8 sider. Har vel sagt 50,- men har fått fra 70,- - 100,- alt etter hva de har hatt på seg av cash;) Koster vel ganske mye "hjemmelagde" kort fra bokhandelen også. Lykke til!
klem fra
Mette

Pink lady sa...

Skikkelig nydelig kort, Elise!
Denne gutten er bare så søøøøt:-)
Herlige farger og flott pyntet!

Jeg fikk forslag av en som selger kort: Dobble kort pyntet foran med fargelagt motiv 60,-...med ferdig motiv 50,-. Kort som er pyntet inni også fra 70,- og oppover.
Håper du får solgt mange kort!!

Ønsker deg lykke til med full tids jobbing igjen:-) Ha en strålende tirsdag!

Klem Laila.

Nancy sa...

Herlig kort, Elise:O) Flotte farger, lekkert design, nydelige bånd og charm. Flott den teksten. Denne kjekke unge mannen, som du har fargelagt nydelig, er fra WOJ:)
Ha ei herlig uke, og håper du har hatt en fin dag på jobb;)
Klemmer fra Nancy;O)

Mona sa...

Tusen takk for hyggelige ord i bloggen min!
Nydelig kort du har laget. Flott fargelagt motiv i skjønne farger!
Håper du får solgt noen kort. Så kan du handle deg noe nytt med god samvittighet.. Det er jo en kostbar hobby dette.. Jeg selger mine kort for 50,- Men jeg vurderer å legge på litt.
Ønsker deg lykke til med å beg. på jobb igjen.
Klem Mona :0)

Hege-Annie Simonsen sa...

Koselig kort, dette. :) Og Sarah Kay stempler er det vel ingen som blir lei av? ;) De minner meg om min barndom, Sarah kay motivene -. jeg hadde lignende bilder hengende på veggene i barnerommet. :)

Vel overstått påske ja - og ha ei fin uke! Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene du legger igjen i min blogg! :D Klem, Hege

Nina sa...

Kjempeherlig kort. Nydelig guttestempel. Veldig fint med hjertet med bånd og bilcharm. Håper du har hatt en fin dag på jobb. klem

salvie sa...

Hei Elise! Tusen takk for flott Award.Og for flere hyggelige komentarer på bloggen min.Jeg var på vei med å sende påskehilsener på bloggene før påske.Men kom vist ikke så langt.Så jeg får håpe du har hatt en fin påske.Så bra at det går bedre.og at du får prøvd deg i jobb igjen.Jeg har hatt noen tøffe måneder bak meg.Men nå er våren kommet,og jeg håper ting skal bli bedre med den. Jeg gleder meg vilt til neste treff i oktober.Så gøy at du kan få solgt litt kort.Aner heller ikke hva man kan ta betalt for dem.Men husk at det ligger både mye tid og arbeid bak hvert kort.Så ikke selg dem for billig.Kykke til med salg og jobb :-)klem fra meg

oheidia sa...

Hei vennen! For å si det sånn - et kort koster sjelden under 25 kroner å lage. Du har en tendens til å pynte med mer stasj enn det jeg gjør og da blir det dyrere. Jeg tar 50 kroner hvis jeg selger mine kort. Man kan vurdere å ta opptil kroner 60, men det er vanskelig å selge det for nye mer enn det tror jeg.

Dette kortet var veldig nydelig og du har jo blitt skikkelig glad i denne lille tassen - et yndig motiv da. Likte måten du rammet han inn på også.

Lykke til på jobben - er stolt av deg!!!!!

Klem og klem fra meg

Lambi sa...

Takk for mange gode råd! Jeg fikk faktisk solgt 11 kort på tisdag av 50 kr stykke...også fikk jeg inn ønsker om konfirmasjons kort...6 stk ble bestilt og fler ytret ønske, så det var jo kjempe moro! :) Var mange som sa de ville si fra når de kom til å trenge spesielle kort også så det ser ut som jeg kan få solgt noen med jevne mellomrom i fremtiden! :)

Pink lady sa...

Moro at du fikk solgt så mange kort da, Elise!
Inspirerende:-)
Har blogget litt idag også..heheh..de criss cross kortene er fine til konfirmasjonskort.

Kos deg i hobbykroken din og ha en fin kveld!
Klem Laila.

Linda W sa...

kjempelekkert og helt herlig stempel. Dette blir man ikke lei av. Så fin den esken under her var, flink er du..
Følger deg videre:)
klem)