søndag 18. april 2010

Enda et konfirmasjons kort - nå til ei fotballjente -og Scraporama!

Jeg er som sagt litt opptatt med konfirmasjons kort fortiden, hehe. Dette kortet skal jeg lage til tantebarnet til en på jobben min. Dette er ei jente som ikke er opptatt av rosa og lilla og hun er veldig fotball interessert. Dette var mitt utgangspunkt for å lage et kort som skal skal passe til henne. Har lånt fotball diesen til Heidi for å få dette kortet slik som jeg ønsket. (Fikk meg endelig TIL KONFIRMANTEN stempel på Scraporama, men dette kortet er laget før  jeg kjøpte det. Gleder meg til å kunne bruke dette videre å ikke måtte bruke opp alle klistremerke bokstavene mine, QK alfabetene blir desverre for store.) :)
Ellers vil jeg si takk for hyggelige møter med dere blogg damer jeg traff på Scraporama! Det er så stas å hilse på dere IRL også etter å ha blogget med dere først! :) Men det er jammen meg ikke så lett å kjenne igjen folk heller etter de små bilden vi har på bloggene våre, hehe. Må inrømme at jeg så nok to ganger på enkelte fjes, men kanskje var for skjenert til å si noe fordi jeg var usikker på om det var et kjent fjes...hihi! ;) Og en ting er sikkert...jeg tror bare det finnes hyggelige scrappere jeg!!! Iallefall er samtlige av de jeg har møtt via blogg eller IRL utrolig hyggelige damer som jeg setter stor pris på å ha kontakt med IRL og i bloggverden! Ønsker dere alle en flott søndags ettermiddag! ;)

7 kommentarer:

bestevenn sa...

Så fint kort, morsomt med fotballpynten til jente. Takk for igår, så hyggelig å treffes.

MonaV sa...

Hei:)
Så dumt jeg ikke fikk treffe deg på scraporama.
Ser du hadde vært på standen vår...HappyHobby.
Men jeg var dessverre ikke med i helga....tror nok jeg gikk glipp av mye.

Gry-Heidi sa...

Takk for i går, koselig å prate med deg :o)
Så fint konfirmasjonskort ! Gode og varme farger, og så kult det ble med fotballene ! Midt i blinken for mottager, vil jeg tro :o)
Ha en fortsatt fin søndag !

Klem :o)

PS. Jeg sender deg mail på tirsdag ang. spisesteder :)

Gro sa...

Så deg ikke i går, men skønner jo at du vant over lommeboka :o)
Og herlig kort du har laget. Tøft å "blande inn" fotballer på et jentekort.

Glemte å si sist at jeg bruker Letraset sitt 270g papir når jeg fargelegger med promarkersene.

Klem :o)

Anne Bente sa...

sååååå flot, og piger går jo også til fodbold ja

klemmmm

Pink lady sa...

Flott og personlig konfirmasjonkort, Elise!
Fint å bruke farger og pynt som du vet at mottaker liker:-)

Takk for en koselig shopping runde på Scraporama igår. Alltid moro å være sammen med deg! Budsjettet mitt sprakk allerede etter 1 time! Og jeg som var der fra morgen til kveld! Ja, ja det ble MASSE nytt og fint stæsj som jeg gleder meg til å ta i bruk. Ble ekstra fornøyd med den nye Giliotinen:-)

Ha en fin kommende uke! Klem Laila.

Guro sa...

For et supert og personlig konfirmantkort Lambi :-) Ikke alle som er rosa jenter, og godt er det, var selv ei av de "ikke rosa" som barn.
Så stas med messe besøk, håper jeg får det med meg selv en gang, må være rene drømmen.

Ha en super kveld!

Klem Guro