søndag 25. april 2010

Glad i deg - Kort

Liker veldig godt mine nyeste KD - digi stamps. Benyttet meg av april tilbudet og fikk mange flotte motiver. Har ikke fått laget kort av alle sammen riktig enda, men her kommer et til som jeg bare måtte prøve. Det er sååå utrolig søtt motiv. Det er veldig moro med promaker tusjer og fargelegging også altså....får sakte men sikkert litt og litt mer taket på det....Vet at endel bruker tusjene for å lage skygge effekter og det har jeg forsøkt meg litt på men synes det er KJEMPE VANSKELIG! Derfor lite skyggeeffekter på dette kortet...er litt, men kommer dårlig frem i bilde...Liker foreløpig best å skyggelegge med fargeblyeanter, papir penn og sprit.... men det er moro å prøve de ulike effektene....og jeg opplever også at jeg synes fargeblyanter, pairpenn og sprit fungerer dårliger på det litt tynnere papiret jeg skriver ut digi stempler på enn på det papiret jeg bruker når jeg stempler for hånd.... men om ikke øvelse gjør mester, så blir enn iallefall stadig litt og litt flinkere av å øve! ;) Gleder meg også til å få program på pcen som gjør at jeg i mye større grad kan velge formatet på utskriftene mine selv...synes nemlig motivene blir litt store i vanlig bilde utskriftsformat 9x13cm... men den størrelsen som er mindre enn den igjen av valgmulighetene blir så bitteliten... Derfor tar motivet mye av kortet...men det er jo utrolig søtt da så det gjør ikke så veldig mye, hihi! ;)Her er kortet for i kveld! :)
 Ønsker alle en god søndagskveld og natt og en riktig flott ny uke....forhåpentligvis med masse godt vår-vær, fuglesang og blomster som titter frem....det er så koselig med vår synes jeg....også gir det grunnlag for masse mer fotografering og inspirrasjon til nye LOer, hurra.... nå må jeg forresten snart også få laget noen LOer igjen....har visst gått veldig lenge i kort her nå, hihi! :)

10 kommentarer:

Guro sa...

Nydelig Lambi, jeg har heller ikke knekt "skyggekoden", innrømmer at jeg ikke har prøvd heller ;-)
Gleder meg også masse over våren, herlig å være masse ute, og det er ikke det samme når det er glatt og surt.
Ha en super uke!!!
Klem Guro

Pink lady sa...

Nydelig kort, Elise! Utrolig søtt dette motivet fra KD. Så fint fargelagt med promakers!! Herlige farger og flott pyntet!

Ha en fin og kreativ kommende uke!
Klem Laila.

bestevenn sa...

Så nydelig motiv. Ser så koselig ut det der. Føler nesten at det er jeg som er TV'en foran de to! I hvert fall står jeg på samme siden som TV'en. Snakkes.

Mona sa...

Så flott kort! synest du er kjempeflink med ProMarkers!! Nydelige farger du har brukt!

Anonym sa...

Digistamps : betyr det at man printer ut stempeltrykket og så kan man fargelegge??

Blir veldig fint ivertfall.

Ha en hyggelig uke! ☺

Gro sa...

Herlig kort. Liker og det motivet.
Har du WORD på pc'n din? Last opp motivet der i stedet for å skrive det ut som bilde. Da kan du få akkurat den størrelsen du ønsker på motivet ditt. Du går på SETT INN og så på BILDE. Det er iallefall sånn jeg gjør det.
Lykke til. Klem :o)

Banco sa...

Du lager og du lager kort søster! Det er bra! Har oppdatert bloggen min litt nå. www.etfotoliv.blogspot.com =)

oheidia sa...

Veldig fint fargelagt og jeg flotte farger du har brukt på kort og motiv. Disse to er så søte og "glad i deg" som er teksten var en flott tekst til disse to glad personene!

Pia sa...

super lækkert kort og sikke herligt motiv
knus Pia

-Rita- sa...

utrolig flotte kort du lager..jeg er kjempeinspirert :):)