onsdag 14. april 2010

Nye Digi-stamps! :)

Det har blitt litt lite blogging denne uka. Ikke fritt for at jeg er litt sliten på kvelden, nå den drøyt første uka etter jeg begynte på jobben igjen. Har brukt den tiden jeg har orka på kveldene og laget konfirmasjons kort som har gått unna som varmt hvetebrød på jobben.... Skal legge ut noen i neste innlegg.... Er bare litt ivrig idag for jeg har kjøpte meg digi-stamps for første gang fra .... http://www.karensdoodles.blogspot.com/   Hurra! :) Og selvsagt måtte de prøves med det samme! :) Hun har april salg på bloggen sin, så ta turen innom du også å se på de fine motivene hennes! :) Jeg falt sånn for denne søte jenta som leker sykepleier for bamsen sin så da ble det et "Get Well" kort. :) Har brukt promakers for å fargelegge motivet, bazzill dots ark, og rester av et par andre ark. En sommerfugl charms med farger og bundet fast med tynn sølv tråd, lite hjerte klistremerke opphøyet og i metall farge, QK - Get Well ord, også roser og roseknopper selvsagt! ;)
Takk til alle dere som er så hyggelige og legger igjen så masse fine kommentarer hos meg! Jeg blir såå utrolig glad for meldingene fra dere alle sammen og prøver å besøke dere tilbake også....selv om jeg ikke får blogget så mye som jeg vil i perioder! :) Ønsker dere alle en god natt og en flott uke videre! :)

6 kommentarer:

Nancy sa...

Dette er kjempe søtt, Elise:O) Gratulerer med nye digi;) Som du vet er jeg en stor fan av Karen's Doodles. Du har fargelagt aldeles nydelig, herlig design. Gleder meg til å se hvilke andre motiv du falt for:O)
Ha ei fortsatt trivelig uke.
Klemmer fra Nancy;O)

Eva Helen sa...

Kjempe flott kort og så fint du har fargelagt det skjønne motivet fra karens Doodles.Man kan fort bli hektet på de motivene,for det har jeg blitt,hihi.

Klem Fra Eva Helen

bestevenn sa...

Nydelig kort og nydelig motiv. Kjempeflott pyntet.

Pink lady sa...

Nyyyydelig kort, Elise! Motivet fra Karensdoddles er bare så søtt! Kjempefint fargelagt. Lekre mønster ark og farger du har brukt! Så fin sommerfuglen ble til her også.

Ha en fin torsdag! Klem Laila.

Anonym sa...

Søtt motiv! ♥ Nydelige kort du har laget i det siste! Jobbe er bra det òg, selv om tid til scrapping selvsagt er bedre ☺

craftymum sa...

This is lovely Lambi
Love sarah XXX