lørdag 27. mars 2010

En LO laget på Ski-treffet

Denne LOen lagde jeg delvis på Ski- treffet. Hjertet, det brune mønster arket, de grønne blomsene og sløyfebånd er stæsj som jeg kjøpte eller fikk i overraskelses posen på treffet - fra Minnehjørnet. Billetten er fra Heidi og de hvite blomsten fikk jeg fra Nina (Drømmekjeller). Mønster arket i bunnen har jeg sikkert hatt i et par år og endelig kom det til sin rett....morsomt å lage LO med en god miks av gammelt og nytt. Noen få detaljer ble fullført da jeg kom hjem. Da jeg endelig fant ut hva jeg syntes manglet for at den skulle kunne være helt ferdig, og jeg kunne si meg sånn omtrent fornøyd...hehe. Siste brikke falt på plass for meg da jeg fikk satt på de blå svirlene og tilføyd 2 sommerfugler så det ikke bare ble en men 3 av dem. Jeg er igrunn en flittig Bazzill bruker...selv om jeg har kommet meg og blitt noe flinkere på mønster ark....men at jeg her har fått inn 3 ulike mønsterark på en side er nesten litt utrolig, hehe.
Bildet er av to supre venninner jeg gikk på folkehøyskole med for 14 år siden...huff som tiden flyr, hehe. Må passe på å møtes når vi kan og denne gangen skulle en på Ikea og hun bor litt langt unna...Dermed fant vi to som ikke bor så langt unna Ikea ut at selvsagt måtte vi benytte anledningen til å treffe henne!!! :) Det ble en laaang skravle pause på kaféen og vi hadde det super hyggelig. Morsomt når man er på nett og har den gamle gode kontakten fra første øyeblikk selv om det faktisk kan gå 1-2 år mellom hver gang vi sees. :) Ikke fritt for at de lo litt av meg da jeg jo som vanlig bare måtte ta bilde for å forevige situasjonen....ikke så ofte man tar bilde på Ikeas p-plass vil jeg anta....hahaha. ;) Og 3 uker etter denne dagen var vi faktisk 12 stk fra folkehøyskolen samlet på Peppes i Oslo en lørdag. Vi ble en utrolig sammensveiset gjeng alle sammen det året 95-96 og har masse flotte minner sammen. Kommer nok en LO her fra denne Peppes samlingen etterhvert også tror jeg.. :) 
Da har vel påskeferien begynt for en del, så jeg vil bare ønske alle en god påske! Skal selv ha base hjemme men det blir litt familie middag og middag hos venner og diverse besøk, så det blir hyggelig! :) Blir det sol håper jeg på å få meg noe frisk luft i solveggen...men blir været dårlig blir det desto mer scrapping! ;)

6 kommentarer:

bestevenn sa...

Så koselig LO. Det er så fint å scrappe litt venner også... tror jeg må følge deg der snart. Nydelige farger på siden og så flott med båndene.

Guro sa...

Denne var nydelig Lambi, en fin måte å ære gode venner. Imponerende masse detaljer du har med! Lo'er er gøy!!!
Ha en fin kveld og en super påske:-D
Jeg og minstejenta koser oss og venter besøk fra Bergen. Herlig med litt "jente syssler"
Klem Guro

Pink lady sa...

Så deler av denne LOèn på treffet...ble skikkelig fint resultat Elise!
Nydelige farger og ark!! Likte overskriften godt, sommerfuglene og selvfølgelig blomstene:-)

Vi storkoser oss på fjellet!
Mye vær..snø og regn..heldigvis mye å foreta seg på hotellet også:-) Måtte bare en snartur innom bloggen...fikk 20 minutter..hahaha.

Ha en fin lørdags kveld! Klem Laila.

mettepip sa...

Flott LO Elise! Koselige minner å ha. Og rart med slike gamle venner, kontakten er ofte der med det sammen selvom det går lang tid mellom hver gang man sees. Synes det var veldig fint med det blå du hadde med på LO'en - det fikk frem fargene fra klærne så fint, og ble en fin kontrast. Morsomt at du har fått brukt en del fra goodie-bagen da;)
Ønsker deg en riktig fin påske, om det blir i solveggen eller ved scrappebordet;)
Klem fra
Mette

Nina sa...

Den ble kjempeflott. Liker godt hvordan du har pyntet med sommerfuglene, og det ble fint med blått på. Ønsker deg en fin påske og håper du får noen dager i solveggen. Blomstene mine har ikke dukket opp:( klem:)

Pink lady sa...

Fikk 20 minutter idag også...hihi...:-)
Håper du får nyte litt sol i solveggen på verandaen!
Her ser vi litt blå himmel, men mest overskyet og opphold. Snowboard på min sønn i mange timer allerede. Langrenn på oss:-) etter en god og laaaang frokost!

Ønsker deg en strålende palmesøndag, Elise!
Klem Laila.