fredag 24. august 2012

Rai rai.... ;)

Her blir det liv, rai rai......tra-la-la....... ;)
Hahaha, så var det omsider litt liv her igjen da, og tid for litt blogging. Heeeeele sommeren har visst godt siden sist jeg hadde ro på meg til å sette meg ned og lage et inlegg sist. Har ikke tenkt å legge ned bloggen altså, men i noen perioder i livet så blir det bare sånn at man ikke fåt gjort alt man kunne tenkt seg. Har heldigvis fått scrappet litt i rykk og napp gjennom sommeren da, men nye har forsvunnet ut, uten at jeg har rekt og få tatt noe bilde av det. Men endelig har jeg fått tatt noen bilder. Er midt i en baby-boom steam nå.....en er født og to til er på vei. Venter bl.a på å bli tante, og min svigerinne har termin min 16-17 dager, så naturlig nok opptar det litt av scrappetema og fargevalg fortiden! ;) Bror og svigerinne venter altså jente, og igår var det overaskelses babyshower for den blivende mor. Og i den anledning måtte det jo lages et kort også da! :) Måtte selvsagt bruke ark hvor det sto mamma i det ene arket, og babyjente i det andre arket, og ark og pynt gikk i rosa og brunt. Bildet i vintage hadde en hvit tom firkant på seg....og i der fikk jeg akkurat plass til den fine stempelteksen "mamma er et annet ord for kjærlighet", og det passet så godt inn så alle som så kortet først trodde at det sto i bildet og at jeg ikke hadde stemplet det inn, det var litt stilig! :) Ellers har ejg bruk bord, blad og blomster puncher, prima blader, hjerte bling, bånd med babytema, roser fra diverse steder, ferdig kjøpt blonde sløyfe (kan ikke knyter pent), og charms.
Til dere som fortsatt finner veien inn hit, selv om det har vært dvale her en stund, så "Tusen hjertelig takk" for hyggelig besøk!!!! Og legg gjerne igjen et lite spor etter deg, så skal jeg selvsagt komme og besøke deg også! :) Blir en runde eller to med blogge besøk i helgen, håper jeg! Nå MÅÅÅ jeg sove! Jobb i morgen, og jeg har håpløs døgnrytme fortiden! Øsnker alle en den beste fredagen de kan ha og en flott helg! :)

10 kommentarer:

Jeanette sa...

Rålekkert altså! :) Jeg syns det så ut som om stempelet var i bildet, selv. Så hadde du ikke skrevet det, så... Håper du har hatt en herlig sommerferie, og blogging må man ta når man har lyst og tid. Virkelig et flott kort, og jeg kan skjønne du gleder deg til å bli tante. Det er supert å få være tante! (Jeg er tante selv, he-he)
Håper vi sees snart, kanskje på Ski-treffet. Jeg venter fremdeles på mail fra arrangjøren om betaling. Jaja. Ha en flott helg! Klem Jeanette :)

Lenas kort sa...

Hallo Elise :-) Så fint att du endelig har blåst litt støv av bloggen din :-) Ett nydelig baby kort :-) Stilig med alle sommerfuglene :-),og ett hærlig motiv. Skjønner godt att du er i baby modus med så kort tid igjen til du blir tante. Vi er litt i baby modus her også ;-) Har laget en gave i form av en bleie kake til vesle jenta som vi venter på :-) Disse er artige å lage,å kan anbefalles på det varmeste.Jeg har blogget den, men det er ingen som har gjettet på hvem denne lille Tina er som vi venter på ;-), men en liten kake studie avslører det :-) Ser att du har en like dårlig døgn rytme som meg gitt....kommer alldrig i seng, å så kommer alltid morgenen så allt for tidlig! he,he...men er mann ett B menske, så er mann ett B menske! Ønsker deg en flott helg :-)

Pinklady 68 sa...

Et nydelig kort, Elise!
Så fint det ble med mamma ark og baby ark sammen:-)...perfekt til anledningen!! KJempefint med teksten og bildet! Kantpunchen lækker! KOselig å være i tante modus:-)

Min eldste reist nordover igår og yngste kommer hjem fra Kirkenes idag. Ble shopping 2 dager hos Scrapmagasinet..nye dies hver gang:-) Sååå fornøyd! Satt opp til lang på natt og koste meg med kortlaging! Er vel i utgangspunktet en natterangler som deg:-)
Ha en fin arb dag og riktig god helg fra meg!

KLem Laila.

Knerten sa...

Nesten fire måneders bloggpause på deg, men jeg fant deg, jeg :-)) Koselig å se et innlegg fra deg, selv om jeg vet at du har hobbylert litt i sommer også.
Kjempeflott kort i nydelige farger, også så lekkert motivet m teksten er. Så spennende med den lille tulla som skal komme ! Håper formen er bra, selv om du snur døgnet oppned..
God helg - nyt den !
Klem

Bodil sa...

Heisann :)
Nydelig kort du har lagd. Den stempelteksten passet jo perfekt :)
Ha en riktig god helg, klem :)

Lenas kort sa...

Ble ikke feil det nei :-) Det er guttungen som slår til :-) Termin 11 November, så det nærmer seg :-) Vell, det er dama hans som er gravid da ;-)Kjenner att jeg begynner å glede meg nå :-) Ha en flott helg :-)

oheidia sa...

Å så koselig kort og så hyggelig at du fokuserte på det at hun også skal bli mamma med masse "mamma" på mønsterarket. Godt å ha deg her inne igjen - da blir liksom ting litt normalisert igjen. Vi flytter vel alle inn i bloggene våre etter en lang vår og sommer Det er slik det skal være. Men har man behov for pause så er det jammen godt å bare ta seg en pause - bloggene våre er der for det og venter på oss.

Glad i deg, nissungen. Klem

Christina sa...

This is really beautiful Lambi!!
Hugs Kristel

Linda sa...

Herlig kort, med skjønt motiv og lekre farger:)

Irene sa...

Dette var et NYDELIG kort! Så herlig med alle de små sommerfuglene overalt. Og et fint motiv.