lørdag 25. august 2012

Takke kort... :-S

Vel vel, så er jeg forhåpentligvis inne i en litt god steam da, så da prøver jeg å få ut enda et blogginlegg før det går sånn alt for lang tid, hehe. Idag sto jeg veeeelig seint opp også brå bestemte jeg meg for at jeg ville rekke en rask tur innom Scrapmagasinet på Strømmen før de stengte. Jeg må bergne 45 minutter for å komme meg dit og bestemte meg 90 minutter før de stengte....og da gikk jeg fortsatt rundt i pysjen hjemme....så da gikk det fort for seg her i huset for å si det sånn! ;) ankom 10 minutter før stenging, men klarte å bruke mer enn nok penger likevel....viste jo litt hva jeg ville ha på forhånd da, og hadde jo ikke tid til å stå å dvele ved mine valg, så da ble det litt "ja takk, begge 4" eller noe sånt.....når det gjalt dies, hihi! ;) Elsker å shoppe nye dies altså! :) Etter denne raske shoppinge skulle jeg bare stikke en rask tur opp til Laila for å skravle litt...men det endte men en biltur til Kari og NNS....for det var en stempel tekst jeg ikke hadde fått tak i på Scrapmagasinet som jeg gjerne ville ha. Og da stakk vi innom Kari for å se hva hun hadde. Men siden jeg ikke kommer så lett opp trappen hos henne, så ble det "drive in shopping", hahaha. Kari kom ut med flere  valgmuligheter til meg. Og jeg som ønsket meg en tenkst, fikk kjøpt 4 stempler + rosa blomster......nå er det jo bare 15 dager til termin for når jeg skal bli tante, så da kom jeg jo på at jeg "selvsagt" trengte mer rosa blomster også, haha. ;)
------------------------------------------------------------------
Er nå vel hjemme igjen og har ikke fått satt igang enda, men skal begynne på en LO nå hadde jeg tenkt! I juni var hele familie på en uforglemmelig og dyrebar Danmarks ferie som jeg tenkte å lage 2 LOer fra (i første omgang iallefall) å gi til mine foreldre som fikk et tomt album av meg her om dagen.... Denne ferien betydde veldig mye for hele familien, og vil nok være et spesielt dyrebart minne for oss alle i mange år frem i tid. Vi fikk nemlig vite dagen før vi dro at min kjære mamma har fått en alvorlig kreft diagnose. Dvs hvilken type fikk vi vite når vi kom hjem, men at det var alvorlig, forsto vi før avreise også. Men mamma var ganske kvikk akkurat da, og var helt klar på at her skulle vi ha fokus på å kose oss i ferien. Så vi prøvde og legge fra oss litt av alvoret hjemme, og hadde en fantastisk uke sammen i Danmark, selv om det jo også var litt alvors prat innimellom.....Men det var vel først når vi kom hjem igjen at alvoret begynte og synke inn i oss alle, og mye har skjedd. Mamma får nå behandling med cellegift, som skal lindre og behandle noe, men frisk sier de at hun ikke vil bli. Uansett er hun iallefall i bedre form nå enn siden tidelig i juni nesten, så det er iallefall godt! :) Og vi har mye familie og venner som stiller opp både rundt mamma og oss andre, så det er også helt fantastisk og oppleve! Er så takknemilig for det! <3 br="br"> Men i forbindelse med at mamma får masse hilsener, blomster, post, smser og besøk så ønsker hun seg noen takke kort. Hun kan ikke sende det til hver i sær, men når hun får blomster fra jobben f.eks så kan hun sende felles takkekort til dem. Så i tillegg til at jeg lager babykort fortiden, blir det også noen takke kort for mamma! Disse vil hun helst at jeg skal ha uten stempelmotiv eller bilde på, kun med tekst og pynt og ganske enkle. Og jeg som er vant med LOer eller og bygge opp kort på samme måte som en LO - altså rundt et stempel motiv eller et vintage bilde eller et foto, følte at dette med kun tekst var litt vanskelig og knekke noen kode på.....men har stortsett brukt en spellbinder ramme eller noe, og plassert teksten i og bygd opp pynten min rundt det, litt som om det var et bilde, og da fikk jeg det til.....har mer brukt tekst som en liten ting i et hjørne, eller nederst eller inni et kort før jeg, men fikk det da til tilslutt....Og på disse to kortene har jeg brukt bokstav klistremerker, har også brukt stempel og alfabet dies. Men var et nytt "tusen takk" stemepel jeg førstog fremst var ute etter hos Kari idag....men så fant jeg to ulike fonter og fasonger da, + to andre fine tekster, så da ble det som nevnt høyere opp, litt shopping der også, hehe. Har levert 5 kort til mamma nå, men bare 2 jeg har fått tatt bilder av før de forsvant ut av huset. De to fikk mamma igår og ble veldig fornøyd. Legger begge kortene ut i dette inlegget jeg.


Ønsker alle en fortsatt flott helg videre! Og takk for at dere stikker innom bloggen, blir så glad for alle besøk!! :)

11 kommentarer:

Jeanette sa...

Hei Elise, så koselig å se at du får laget litt. Det var trist å lese om mamman din. Fælt altså. Jeg vet jo litt og hvert om sykdom selv - og man blir veldig veldig utafor når det står på. Og ordentlig leit at Hun ikke blir frisk. Men man vet jo aldri, håpet skal de ikke ta fra dere!
Håper at det at det kommer en baby til verden gjør livet litt lysere for dere alle.

Shopping er jo alltid gøy. Jeg har lovet meg selv shoppingstopp til september (i hvert fall). For jeg gikk litt amok i mai/juni. Foreløpig har det gått bra.

Håper du får en fin helg, klem Jeanette :)

Bodil sa...

Nydelige kort du har lagd for mamma'n din. Trist å høre at hun har fått en slik sykdom.

Når det gjelder shoppingen din, må jeg bare le litt :) Ja takk til alle 4 - hørtes ut som meg det, hahaha....
klem :)

Lenas kort sa...

Så trist att mamman din er syk Elise. Mirakler har hent før, så ikke gi opp håper. Blir fint for henne å få ett barnebarn nå å glede seg over.Så fint att du kan glede din mor med slike flotte takke kort :-) Flink du Elise :-) Høres ut som en bra shopping dag :-) "Ja takk alle fire" høres akkurat passe ut! :-) Me like :-) Ha en kortsatt fin helg :-)

Christina sa...

These are really beautiful cards Lambi!
Hugs Kristel

Bodil sa...

Jeg fikk slettet de ekstra kommentarene, så ingen fare med det :)
klem :)

Pinklady 68 sa...

Ja, takk til alle 4...pluss litt attåt:-) Takk for igår! Veldig koselig Elise:-) Håper siste innkjøp ikke smeltet. Kos deg med alt ditt nye fine stæsj:-) To kjempe koselige takkekort!

Ønsker deg en fin kommende uke!
Klem Laila.

Heidi sa...

Så koselig å høre fra deg igjen!
Nydelige takkekort du har laget:)
Så leit med mammaen din, blir en tøff tid dette. Godt med familie og gode venner nå, ta vare på hverandre. Men fint at det er en baby på veg! Så har man noe positivt i vente også.
Ønsker deg en fin kveld, klem:)

oheidia sa...

Oj - du skriver langt når du først skriver noe. Den drive trough shoppingen hos Kari hørtes stilig ut - må jeg prøve en dag:)
Og flott at du lager takkekort for mammaen din. Kreft er et skummelt ord og altfor mange får denne sykdommen. Heldigvis reddes flere og flere og jeg håper at medisinene hjelper i lang tid (og så må de skynde seg å lage en kur for slik kreft man ikke blir frisk av!" Hadde ikke vært for mye forlangt det!
Vi har fikset begge barnerommene i dag, puh. Så nå er jeg sliten og skal sove. Natta vennen! Klem

Hanne sa...

To flotte kort, Elise.
Høres ut som du hadde en super dag lørdag, med shopping både her og der.
Håper dere klarer å glede dere over familieforøkelsene midt oppe i det som er trist og vondt med moren din. Livet består dessverre av både sorg og glede, og da er det viktig å la gleden få plass også når sorgen kommer.

Pia sa...

super nydelige flot dekoret
knus Pia

Knerten sa...

Så nydelige de takkekortene er, Elise. Den koden knakk du elegant, og jeg ble imponert over at du bruker den store størrelsen; veldig flott !
Godt å høre at Liv faktisk er bedre nå enn hun var tidlig i sommer, det viser at du er ikke realist om du ikke tror på undere !
Spennende m tantebarn og andre barn :-) Flott babykort m nydelig blomsterramme rundt det fine motivet også.
Ønsker deg en god helg.
Klem
Turid