tirsdag 1. mai 2012

Super søtt Magnolia Motiv

Er vel ingen hemmelighet at jeg har litt dilla på baby tema fortiden. Å skulle bli tante for første gang skal bli stor stas, jeg innrømmer det villig, hihi! ;) Og da Magnolia kom ut med noen ny motiver for en mnd eller to siden så måtte jeg jo bare ha dette motivet jeg har brukt her. Det var enda noen flere med baby tema så det spørs vel om flere ender hjemme hos meg etterhvert. ;)
Er jo en stund til jeg blir tante enda da (september), men måtte jo prøve motivet. Og heldigvis hadde en venninne noen å gi et beby kort til. Så kortet har alt kommet til nytte....er bare jeg som er litt treg å blogge det!
Har brukt dyp rosa og lys grønn Bazzill, et gammelt mønsterark jeg ikke vet hvor kommer fra, men har hatt det i minst 3 år, og dette har jeg brukt begge sidene av. Synes det er gøy når jeg får brukt opp litt gamle ark...for det er ofte litt lett å bruke de nyeste arkene man har kjøpt og synes at er så fine. Men dette fargerike og herlige mønsterarket synes jeg passer glimrende på et baby-jenta kort....liker jo klare farger jeg da, hehe! ;) Har også brukt et søtt tekst stempel vi fikk i gave-posen på Ski-treffet for et par år siden. Tilda, Edwin og babyen er fargelagt med ProMarkerne mine. Og ble fargelagt en dag det var lenge siden sist jeg fargela. Derfor sloss jeg litt for å få til fargeleggingen...er ikke superfornøyd men ble tilslutt såpass bra at jeg valgte å godkjenne det ut i fra mine forutsetninger. Har brukt blenderen en del for å få nyansene her og det pleier jeg egentlig ikke å gjøre så mye. :) Men bare måtte det denne gangen. (Fargela en dag med Heidi her i forje uke, og da fikk jeg plutselig litt taket på en taknikk jeg ikke helt har fikset....men det blogges når kort er laget.) Ellers har jeg pyntet dette kortet med rosa halvperler, rosa binders, herlig rosa tre-hjerte jeg har fått av Laila/Pink Lady og jeg har knytt en smal liten blonde i dette hjertet, rosa bling blomst, swirle dies fra Marianne Design, ramme dies fra Spellbinders, roser fra WoC og noen andre merker, og to herlige charms med barnetema vogn og barnekopp kjøpt hos Kuttut.no.
Obs: Nå glemte jeg nesten å skrive hvilke utfordringer jeg legger kortet mitt inn på. :)
Scrapperiket Utfordringsblogg - de vil se metall på våre prosjekter og jeg har med 2 charms.
Nordsalten Hobbyklubb - de vil se Flower Power - altså endel blomster på prosjektene våre. Og her har jeg brukt 10 papir roser,en bling blomst også er det noen blomster i mønster arket mitt.

Søndag var mamman min og jeg på dagstur på hytta vår som desverre ikke er vår i særlig mange flere dager. Vi gikk lang tur i området og måtte innom alle stedene vi er glad i. Ved sjøen var det ganske så kald vind men været var nydelig. Så på vår favoritt plass på en glenne oppi skogen med utsikt over en nydelig åker var det ly og kjempe deilig og varmt. Der satt vi og nøt livet i 3 timer og fikk faktisk litt farge også, utrolig deilig! Nostalgisk, fin og litt trist dag, trist å ta farvel med hytta. Men heldigvis blir den i slekta, trøster meg med det. Står nemlig på en familietomt med 3 hytter, så min mor har også hatt sin barndom på denne hytta. Men når det er flere eiere på hver hytte må man tilslutt dele ellers blir det litt for mange eiere og for mye kaos. Men Tjøme er heldigvis ikke lengre unna enn at vi antakelig vil fortsette å bruke området litt med dagsturer og sånt, fordi vi er så glad i stedene der....trøster meg med det! :) Men etter å ha vært ute hele søndag håpet jeg å få vært ute igår også, for å få nytt litt sol.....men igår glimret den med sitt fravær!! Men idag dereimot stråler den fra knallblå himmel! :) Så nå er jeg på vei for å gå meg en lang tur. Har ikke helt bestemt meg for hvor, men står litt mellom Kalvøya og Frognerparken. :) Ønsker dere alle en suuuper dag og håper det er mange som har sol idag!!! :)

12 kommentarer:

Lenas kort sa...

Ett aldeles nyyyydelig baby kort :-)
Ja, vi har fått med oss att du har litt baby dilla om dagen ;-) Blir koselig å bli tante :-) Ha en flott dag Elise :-)

Jeanette sa...

Nydelig kort, Elise. Håper du koser deg i solen, og at formen din er fin! Ha en nydelig og varm 1. mai-dag. Klem Jeanette :)

Bodil sa...

Kjempefint kort du har lagd. Mange fine detaljer å se her.

Godt at vi kan nyte litt finvær nå.
klem :)

Gunn`s Kort sa...

Så herlig motiv det var på dette søte kortet:)
Tusen takk for at du deltar hos NSHK.
Klem Gunn

Linda sa...

Flott kort!

Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår!

Linda, Scrapperiket:)

Heidi sa...

Nydelig kort!
Flott pyntet med lekre detaljer.
Skjønner godt at du er spent om dagen:) Det er en opplevelse å bli tante.
Klem, Heidi:)

Ida sa...

Hei!
Åh, det er virkelig et nydelig motiv!:))
Enig, fint med farger, og godt g bruke opp gamle mønsterark.
Klem.

pia iris sa...

et lekkert babykort du har lagd.
og gratulerer som blivende tante, er kjekt det.
klem pia

Pia sa...

super nydeligt kort med sødt motiv
knus Pia

Sissel sa...

Flott babykort Elise, skjønner at du er inne i en babystim om dagen:)
Klem Sissel

Vibeke sa...

Så hyggelig at du skal bli tante - det er jo så kos:):)

Nydelig kort du har laget:)

God helg:)

Pinklady 68 sa...

Super søtt motiv Elise:-) Herlige farger og pynt!!
En rask bloggrunde på meg idag:-)
Håper formen er god..sees!!

Nattaklem fra meg:-)