onsdag 19. oktober 2011

Takk for sist og min aller minst LO! :)

Heisann alle mine boggvenner! Må bare starte med å si tusen takk for en fantastisk helg til alle dere som var på Ski-Treffet i helgen! En fantastisk helg som man lever på i flere uker etter man kommer hjem! Gleder meg masse til neste treff i mars, og håper å se enda fler av mine bloggvenner da! Det er sååå stas å kose seg med gode og godt kjente bloggvenner og å plutselig møte på de man aldri har møtt før og som man så vidt kjenner igjen fra små profilbilder, hihihi! ;)  Har kost meg masse sammen med dere alle sammmen! :) Fikk produsert noe (2 LOer og 1 kort) men det blir mye sosialt og skravling og latter også en slik helg....men når jeg kommer hjem har jeg masse ny scrappetrang som må få sitt utløp! ;) Mandag var jeg sliten og hadde, klok av erfaring, tatt meg en feriedag. Fikk ikke gjort stort den dagen....sov lenge og var i litt koma føltes det som ;) Tirsdag og idag har jeg holdt litt på med en LO men den er ikke ferdig enda.
Den LOen jeg legger ut idag....er den minste jeg har laget noen gang....Nesten som et kort....i 16x16cm. Men har satt den i ramme og har pyntet med den på pulten min på jobben. Pulten på jobben har jeg lenge tenkt at jeg skulle pynte litt på....er så mange som har koselige bilder av barn, barnebarn eller ektefeller der. Og siden jeg ikke er gift eller har egene barn så ble det en LO av sommerens flotteste brudepar (sa hun upartisk)! ;) Og det var veldig morsomt å lage en sånn liten LO, så det blir vel noen fadderbarn LOer også snart tenker jeg....for fadderbarn har jeg 7 stykker av....7 flotte barn fra 1 til 11 år! :) Tenker på en måte litt anderledes når jeg lager LO istedenfor kort...og det var var morsomt å lage en LO i en helt ny størrelse! :) Rammen er kjøpt hos Søstrene Grene. Den har ikke glass....så det kan hende den vil støve ned etter en tid....men får se hvor lenge den varer. ;) Akkurat nå orker jeg ikke skrive opp alt den inneholder, men bare spør dersom du lurer på noe! ;) Slik ble den:

Har med flere blomster/Flowers her så jeg legger inn dette kortet på http://emeraldfaeries.blogspot.com/2011/10/challenge11-flowers-flowers-flowers.html :)

Ønsker alle en fortsatt kreativ og fortreffelig uke! ;)

19 kommentarer:

mettepip sa...

Hei, hei og takk for sist kjære Elise! Var veldig koselig å få en prat med deg igjen! Går fort til mars vet du;)

Utrolig herlig LO du har laget her. Den blir stas å få på pulten din!
klem fra
Mette

Lenas kort sa...

Takk for en hyggelig scrappe helg Elise :-)
Jeg hadde også fri på mandag, å det var deilig :-) Så nydelig denne lille lo'n er:-) Morro å scrappe litt i andre formater også.Har vært inne på tanken, men ikke kommet så langt.Likte denne veldig godt :-)
......å motivet er bare helt nydelig ;-) Synd att den ikke har glass da, for den hadde nok holdt seg bedere da.Gleder meg til å se små lo'r av fadderbarna ;-) Ha en flott kveld :-)

Grethe sa...

Kjempeflott! Morsomt å lage slike små LOer, og veldig koselig å få dem i ramme på veggen. Vurderer å skaffe meg noen slike selv.

Jeg likte fargene og pynten din veldig godt! Virkelig lekre blomster!!

Pinklady 68 sa...

TAkk for sist!! Veldig koselig scrappehelg:-)...holder av 16-18 mars 2012!
Det ble en nydelig mini LO!! Koselig å ha på pulten. Du må nesten bestille glass syns jeg:-) Lekre farger, mønster ark og roser!!

Ha en fin og kreativ uke videre!
Klem Laila.

Bodil sa...

Dette var en nydelig miniLO, lekkert pyntet og flotte farger.
klem :)

Jeanette sa...

Nydelig LO, og herlig bilde. Må være rart å lage en så liten LO, men tøft du har bildet på jobbpulten din. Ha en fortsatt fin dag, Elise. Det var kjempehyggelig å hilse på deg i helgen som var. Klem Jeanette :)

Mona sa...

Så koselig mini-LO du har laget! Passelig størrelse til å ha på pulten... :-)
Skjønne farger og nydelig pyntet. Og søtt motiv :-)

Ha en fin kveld!
Klem Mona :-)

Tracey Manderson sa...

A very beautiful layout!! great work! Thanks for joining us at the Emerald Faerie Garden, and good luck with the challenge
Hugs
Tracey

oheidia sa...

Nydelig liten lo og jeg gleder meg til å se mini Lo'er med fadderbarn etterhvert da:)

Trine sa...

Flott Lo:) Takk for kommentar i bloggen min:) Den borden du ikke hadde sett før dies'en kjøpte jeg på Ski-treffet:)
Ha en flott helg:)

Bodil sa...

Hei :)
Den kartongen jeg hart brukt er et av arkene i DENNE BLOKKEN
Synes de er skikkelig flotte, pusset det med sandpapir :)
God helg, klem :)

Mona sa...

Heisann :-)
den svirlen jeg har på kortet mitt, er en Crea Tables die fra Marianne design. Jeg husker desverre ikke hvor jeg kjøpte den...

Ha en fin helg!
Mona :-)

bestevenn sa...

Hei Elise. Skikkelig flott mini-LO du har laget, og sikkert megakoselig å ha på pulten. Du kan få et bilde av Hedvig også hvis du vil!!! Litt variasjon bør det jo være, - eller et bilde av meg hahahaha! Ønsker deg en fin helg. Og lykke til med metalltape etter hvert!

Sissel sa...

Nydelig Lo Elise, så vakre farger og motiv:)
Klem Sissel

Heidi sa...

Nok en aldeles nydelig LO!
Vakre farger og pynt:)
Ha en fin kveld, klem:)

Pia sa...

woooow så smukt , ser godt ud med filmstrimlen og sikke fine farver du har brugt
knus Pia

Nina sa...

Denne blir flott å ha på arbeidspulten. Utrolig lekkert dekorert med blomster og hjerter. Stilig med filmstripen. Og et vakkert brudepar! Klem

Sivic sa...

Lekker LO til å ha på arbeidspulten din, og så grei størrelse også da : )
Likte rammen også, siden den er uten glass, kan den jo pyntes med pynt som står litt ut også.
Kjekt med treff,en får så mye inspirasjon, og det gjør godt i lang tid fremover : )

Debbie Pamment sa...

Such a beautiful floral creation! Thanx for joining us in The Emerald Faerie Garden.
xXx