mandag 31. oktober 2011

Julekort....

Så har jeg også måttet bite i det sure eple da og begynne på julekortene.....For all del jul er stas det altså....men ikke hele året og helst ikke før i desember.... :) Men juelkortene skal jo sendes da, så det er vel på tide å begynne å lage dem da! Men i år har jeg også bestemt meg for at ikke absolutt alle får hjemmlagde kort.....de som setter mest pris på dem er første prioritert, sånn er det med den saken!!! ;) http://onestitchatatimechallenge.blogspot.com/ Har en utfordring som heter Christamas. Så da tenkte jeg å legge inn et kort til denne. Nå skal jeg i seng så jeg orker ikke å lage innholdsliste...Men spør om du skulle lure på noe...Skulle også sjekket et stempel jeg har fått sp.mål om hvor kommer fra....har ikke glemt det men ikke fått surret meg til det enda! Lover å gi svar om kort tid! :) Her er korte for i kveld!
PS: Bildet er noe uklart....men det oppdaget jeg desverre ikke før jeg hadde tatt det inn fra kamera til pc og da gadd jeg ikke ta nytt bilde! ;) Men alt er vel klart nok til at man ser detaljene greit nok..... En god uke til dere alle fra meg! :)

8 kommentarer:

oheidia sa...

Så flott et julekort og likte godt at du har stanset ut nissemotivet i en dies med ramme rundt. Blir litt lei alt som er firkantet. Og border og litt pynt så ble jo dette riktig lekkert!

Bra du har begyt på julekortene. Jula er her før vi aner det:)

Lenas kort sa...

Kjempe flott julekort :-) Får riktig julefilig av det ;-) Nydelig med engler på julekort, men det er jo noe litt spesielt med nissen da :-) Ha en toppers uke :-)

Knerten sa...

Koselig julekort, Elise, sier som Heidi - veldig flott med runde rammer her :-)
Tenker du skal få det gøy i november/desember, som setter i gang med julekortene da - lykke til !!
Ha en fin uke, Elise.
Klem
T.

Josephine sa...

Beautiful! The combination of that paper and the border punch works so well and sets off the image perfectly.

Thanks for joining us at One Stitch at a Time this week, and good luck.

Bodil sa...

Kjempefint julekort , koselig bilde du har på det.
klem :)

Unknown sa...

This is beautiful, so elegant, love the colours. Thank you for joining us at OSAAT and good luck xx

Julies Crafty Creations sa...

Beautiful traditional card, I love the borders. Thanks for joining in with our christmas challenge over at OSAAT and good luck. Julie DT

Kos med papir og saks sa...

nydelig kort.

thanks for joining us at OSAAT this week, hope to see you next time too.

my little scrappingcorner
DT One Stitch At A Time