lørdag 1. oktober 2011

Råååååsa er oktobers farge!

Oktober er månden for fokus på brystkreft. Rosa sløyfe aksjonen går over hele landet og skal rette fokus  mot viktigheten rundt å være obs for egen del på denne kreft typen. Det er viktig å følge med på egen kropp for jo før dette oppdages jo større sjanser er det for å redde liv. Rosa sløyfe aksjonen er også for å støtte de som alt er rammet av denne kreft typen og hedre de som har gått bort. Det samles inn penger rundt i landet og pengene går bl.a til forskning. Her er en link til Kreftforeningene sine nettsider og selve aksjonen hvor du kan lese mer om tema! http://www.rosasloyfe.no/stoett-aksjonen  PS: Takk til Yvonne som lærte meg å linke da vi chattet på FB idag, sjekk ut bloggen hennes hun er kjempe flink!! ;)

Anonyme Scrappere vil at vi denne måneden skal legge fokus på overnevnte tema og de vil se prosjekter med mye rosa, og det er det vel i dette kortet! :)

Koret mitt har ikke bilde motiv denne gangen! Har brukt min Nelly Snellen hjerte dies og en fin tekst. og ellers mye rosa blomster, blader, nøkkel og hjerte charms (hjertet har forøvrig vridd seg på bildet), rosa blingrester, rosa sommerfugler fra MS med cracle accent på, bånd i grønt og rosa kjøpt hos Bikuben, og mønsterark fra Maja med hovedfarge rosa, også har jeg for en gangs skyld svertet kanter....det er vel jeg en av de få som ikke gjør alt for ofte, hehe! :)
Denne gangen er faktisk innsiden også pyntet....også det en skjeldenhet for min del....;) Måtte bare nevne det selv om jeg ikke leggger ut bilde av innsiden..hihi. Der har jeg nemlig limt inn litt bilder og personlig gjort det litt mer enn forsiden. Og kortet er til en venn som trenger en oppmuntring i hverdagen nå! :)

Håper alle venner i scrappe verden har det bra og jeg ønsker dere en fortsatt flott helg! :)

17 kommentarer:

Yvonne sa...

Åh, dette ble virkelig nydelig Elise! Jeg elsker det papiret der, og såå lekkert du har pynta da. Sukk... En perfekt oppmuntring til en som trenger det.
Og linkinga gikk jo supert!
En fortsatt god helg til deg og!
Klem

My Hyde Away sa...

Å.. dette kortet var bare helt nydelig :)Likte teksten, fargene (slik du har satt sammen ark - liker ellers ikke rosa), rosene og blingen. Sees snart.... Klem

Lenas kort sa...

Så vakkert dette korte er Elise :-)Herlig tekst og nydelig pynting :-) Ha en fin søndag :-)

Linda W sa...

Oi det er så lekkert. Nydelige ark og flott blomsterpynt. Likte det tekststemlet hvor kommer det fra? Rosa er bare helt nydelig, klem:)

Gry-Heidi sa...

Dette var utrolig vakkert, Elise! Helt nydelig !
Ha en fin søndag :)

Klem :)

Heidi sa...

Wow så utrolig nydelig dette var!
Lekkert pyntet med flotte detaljer. Og vakre farger:) Nydelig tekst også.
Ha en fin søndag Elise, klem:)

craftymum sa...

Oh lambi

this is GORGEOUS!!!!!!!
hugs sarah x

Artes de Nágela sa...

I know nothing of Norwegian, but I'm delighted with their work and this card is wonderful!

Sivic sa...

Utrolig lekkert kort,nydelig alt sammen!!
Ha en fin søndag : )

Lena sa...

For et vakkert kort dette var, i nydelige rosa-toner :-)

bestevenn sa...

Det var et nydelig kort du har laget, Elise. Vakker tekst og så pent du har pyntet.

Pia sa...

super nydeligt kort og så lækre farver og ser godt ud med hjerte dies. Til mit kort/album har jeg brug tutorialen på vintage udfordrings siden og har limet ombukkene til tags'ne i siderne bunden er lukket for det er et ombuk hvis du forstår.
Du må have en dejlig dag
knus Pia

Sissel sa...

Nydelig rosa kort og teksten er kjempefin.
Klem Sissel

Vibeke sa...

For et flott kort du har laget!! Herlig rosa - og nydelig pyntet:)

Knerten sa...

Trenger ikke motiv med så nydelig tekst som dette, inni et flott hjerte. Nydelig kort og (selvfølgelig) hrlige farger !!

Marianne sa...

Dette var bare råflott !! Stilig med den teksten i ett hjerte. Utrolig lekre farger og pynt !!

marit sa...

Nydselig! Fanastisk flott rosa farge og lekkert pyntet!
Takk for at du støter opp om rosa måned hos oss i anonyme crappere!
Marit