søndag 18. september 2011

Scrapping med dies og puncher

Det er ingen hemlighet at jeg er veldig glad i dies. Da jeg begynte med scrapping, sånn ca i 2005 og ble med Heidi til Bikuben for første gang, så var dette med Quickutz noe av det føste hun viste meg....og jeg ble helt fasinert av alt det flotte man kunne trykke ut i de nydeligste papir med den kule tangen....og flere lekre ark og en tang med Metro alfabet var noe av det først jeg som ble med meg hjem....også husker jeg at snille Heidi kjøpte diesen med det hel skjønne lamet til meg i gaven, siden jeg fikk meg tang.....og dermed var jeg helt solg! :) Er ikke alle diesne mine jeg har brukt like mye....men tror de aller fleste er brukt, også synes jeg det er kult å ha dies som passer spesielt til et tema, f.eks når jeg scrapper LOer med ulike temaer i. Etterhvert har det jo kommet sååå utrolig mange flere som produserer dies og man kan ikke ha alt. Derfor synes jeg også det er ekstra kult å låne en dies jeg ikke selv har når jeg et på treff, hvis jeg møter noen som har noe som passer til mine prosjekter! :)  Enda en bryllups LO kommer fra meg idag, med bilde tatt i det brudgom tar i mot bruden når hun har kommet opp kirkegulvet!  :) Er egentlig litt motsatt i rekkefølge med denne  LOen....for på scrappepulten nå holder jeg på med LOen fra når bruden går oppover gulvet, som selvsagt er den LOen som kommer før....og de skal stå ved siden av hverandre i albumet...men den LOen kommer når den er ferdig! ;) Arkene jeg har litt forkjærlighet for fortiden er visst litt rosa, men siden det er brudgomen som på en måte "ser mest i retning kamera" på denne LOen, har jeg forsøkt å dra inn litt mer grønt og turkis også i stæsjet jeg har lagt til....har gjort om etter jeg tok bilde forresten og gjort sommerfuglene turkise...Litt dumt at jeg tok bilde først,men sommerfuglene står på akkurat de samme stedene altså! :) Neste LO på samme papir som er bruden på vei oppover kirkegulvet, har mer rosa og hvit pynt. ;) Kjøpte forresten disse artkene på Panduro i Sverige i sommer og bare forelsket meg totalt i dem...var litt sånn at jeg ikke helt turde å bruke dem fordi jeg var redd for å kutte galt i sååå nydelige ark....men da jeg litt etterpå oppdaget at nå var de også å få tak i på Panduro i Norge, så turde jeg å sette i gang! ;) 
Jeg har alt lagt ut en LO på Scraperikes utfordring 35, denne gangen men det står at det er lov til å delta med flere prosjekter, så da slenger jeg inn en LO til, som bør godkjennes når tema er at de vil se bruk av Puncherog Dies. ;)
Jeg fikk låne den superlekre hjørne swirlen som jeg ikke husker merket på, av en koselig dame på forje Skedsmo treff, og den bare måtte få plass på denne LOen, som jeg begynte på den dagen, men fullførte hjemme seinere. Jeg har også brukt et QK dies alfabet stanset ut i mosegummi og et hjerte, også har jeg brukt MS sommerfugler og den grønne bordpunchen er også fra MS. Og de hvite bladene er de flotte punchen til Hege hvor en stanser ut bladet og den andre embosser og virkelig får liv i bladet...synes igrunn det bladet er mye finere enn kjøpe blader fortiden jeg! :) Og tilslutt har jeg også brukt en hjørneavrunder punch som også lager hjerter i arket på matten jeg har under bildet....det var vel alle diesene og punchene for denne gang! :)
Ellers har jeg brukt en rose charms fra Magnolia butikken, klistremerke bokstaver, diverse gamle og nye blomster i en god blanding....Har vært litt flink og dratt opp mine gamle blomster i det siste....har vært mye "bare roser" det siste året, men såm mange fine blomster jeg egentlig har, så må jeg jo bruke dem også! :) Har også brukt mange og ulike typer splittbinders her som også er noe jeg har masse av fra tilbake i tid, men som i noen lengre perioder har har fått mye hvile og blitt litt bortglemt, hehe!

Ha en fortsatt god søndag alle sammen, og en kreativ og bra ny uke! Tusen takk for alle besøk og hyggelige spor dere legger igjen hos meg! :)

13 kommentarer:

Guro sa...

Lekkert!!! Så masse lekre detaljer du har fått med deg her og aldeles nydelige farger.
Liker blomstene du har brukt kjempegodt; skikkelig mange ulike varianter :-)
Alt for lenge siden jeg har tittet innom. Den ene dagen stjeler den andre.
Tusen takk for alle de koselige hilsenene du legger igjen hos meg, jeg blir alltid glad for dem :-)
Ha en herlig uke!
Klem Guro

Pauline sa...

Så flott side!!
Nydelig ark ja, og mange fiine detaljer og farger du har fått med her! :-)
Ønsker deg en kreativ og fin uke!

Christina sa...

That is a gorgeous LO Lambi!! You really rock!!
Hugs Kristel

Bodil sa...

Nydelig LO du har lagd her. Et flott brudepar. Herlig den hjørnediesen du har brukt. Nydelig mønsterark :)
klem :)

Ellen Karin sa...

Skikkelig flott LO. Også var det så stilig med de blomstene du har festet oppå blomstene i mønsterarket. :)Veldig koselig bilde også. :)

Ønsker deg ei god uke. :)

Pia sa...

så smuk side og flot med blomsterne i ranke
knus Pia

Sissel sa...

Åh så nydelig side og vakkert det arket. Er veldig glad i masse søte detaljer og her var det mye pent å se på. Flink du Elise.
Klem Sissel

unni's scrappeboble sa...

WOWWW, denne var fantastisk flott altså.
Tusen takk for at du deltar på utfordringen vår,

hilsen Unni på Scrapperiket

Anne Bente sa...

wawwww denne var fantastisk flot

klemmmmm

bestevenn sa...

Så fin LO du har laget. Morsomt at du drar frem gamle scrappeskatter! De kommer stadig til nytte. Blir gøy å se flere bilder fra bryllupet scrappet!

Pinklady 68 sa...

NOk en nydelig bryllups LO!! uTROLIG flotte dies, puncher, mønster ark, blomster og herlig brudepar:-) Skal si du er kreativ og produktiv om dagen:-)
Den forrige LOèn tror jeg må bli en av mine favoritter....RÅ LEKKER!!!

Håper vi sees på lørdag...gleder meg til en hel scrappedag! Ha en fin uke, Elise!

Klem Laila.

Lenas kort sa...

Nok en vakker bryllups lo :-) Masse nydelig pynt rund det vakkre bilde :-)Stilig med brads da :-) Ha en flott kveld :-)
PS:Starta med tange jeg også ;-)...men det føles som en hel liten evighelt siden :-)...å den sauen er bare helt nydelig :-) En av mine favoritter ;-)

Linda W sa...

Nydelig lo, elsker fargen og pynten. flott bilde og lekkert med blomstene rundt:)