lørdag 24. september 2011

Høstens farger er så fine!

Det er ingen hemmelighet at jeg er aller meste glad i våren og sommeren! Jeg liker nemlig sol og varme....Men det som er flott med høsten er den nydelige fargen i naturen. Og luften på en litt varmere høst dag er også deilig for hørtluften er ofte veldig frisk. Nå er det masse høst oppgaver i bloggverden og de er det jo fristende å henge seg på da! Jeg legger faktisk dette kortet inn hos hele 3 utfordringsblogger...det er mange til meg å være! ;) Just Magnolia vil se Fall and/or School theme, OSSAT -Challenge Blog sin oppgave lyder Punch It, og Kort O Manias utfordring 47 er Høst!
Har laget et kort med Tilda igjen (blir visst ofte Magnolia motiver, selv om det er fere andre motiv jeg også liker), motivet er lånt på Skedsmo treff før sommeren, men låner visst endel der så jeg husker ikke helt av hvem...(Kan det ha vært av deg Yvonne?) Og hun er forøvrig fargelagt med mine Promarkers, Rammen er min nyeste Spellbinder dies og de små hjertene er de som kom ut fra rammen, med en QK sirkel i midten og QK Congrats og tre! Den store blomsten er en gammel Prima blomst, rosekloppene er fra Papirloftet og de andre rosene er fra diverse steder og bling i midten av den store orange blomsten og i den lille hvite er også fra ukjente forhandeler...ikke så god til å ta vare på sånt når jeg putter ting i bokser og mapper! ;) Arkene er fra TH, Magnolia og Bazzill!
Skrev i forje blogg innlegg at jeg skulle på messe idag...men blir i morgen istede! Men nå gleder jeg meg stort...nesten så jeg bør legge meg litt tidlig, for at natten skal gå fortere...sånn man gjorde da man v ar barn og gledet seg til noe...hihi, fnis! ;) Er alt for lenge siden sist jeg var på messe nå altså!!! God lørdags kveld og søndag alle sammen! :)

17 kommentarer:

Lenas kort sa...

Har shoppa på messa i dag :-) Alltid moro med messer :-) Lykke til i morgen :-)
Så herlig høst kort du har laget :-) Me like :-) Ha en fortsatt flott helg :-)

My Hyde Away sa...

Farger til å bli glad av! Utrolig hvor lekkert det er med orange og sort. God tur på messa.

Sissel sa...

Det var et flott høstkort i nydelige varme farger, lekkert. Så mange fine detaljer, stilig med det nakne treet bak det søte motivet og nydelig hjertedies.
Neste gang du snakker med Heidi; kan du fortelle henne at jeg fortsatt liker kortene hun lager, men jeg kommer ikke inn på bloggen hennes. Virusbeskytteren min sier at hun har virus og vil ikke slippe meg inn. Hun har fått noen uhumskheter fra fotoverden.blogspot.com, blir det sagt.
Klem Sissel

Pauline sa...

Kjempeflott høstkort i nydelige farger!! :-)

Gaynor Greaves sa...

gorgeous card thanks for sharing with us at OSAAT, Gaynor DT :)

Pop's Cards sa...

HI sweetie this is stunning, love your choice of image too, thanks so much for joining us at JM/HS this week hugs pops x

Pia sa...

såååå smukt og lækre høstfarver
knus Pia

Jeanette sa...

Kjempeherlig høstkort, og så fine farger. Og du har helt rett, at på en fin høstdag kan ikke dagene være bedre (kanskje unntatt en superfin sommerdag). Fargene er iallefall spesielle, og jeg syns du fikk til å koordinere farger så bra, både på motiv og i arkene. Den spellbinders-rammen er fin. Den kunne jeg tenke meg ;-). På messa (og Bikuben) i helgen, ble det så mye annet jeg shoppet, og absolutt ingen Spellbinders, ble det på meg. Men mye annet "snop".
Håper du koste deg på messa (det gjorde jeg), og fikk hilst på flere kjentfolk! Ha en fin dag! Klem Jeanette :)

Knerten sa...

Herlig og fresht kort, Elise, digger disse fargene :-) Nydelig perleblomst du har gitt Tilda også.
Godt du koste deeg på messe i går, for det regner jeg med at du gjorde ?!?

Linda W sa...

Et skikkelig gladkort, flommer over av deilige farger:=)

Ane sa...

hei! Så knall flott kort! herlige farger du har brukt! lekkert med det treet! Og nydelig fargelagt tilda! Takk for du deltar hos kort o mania! Klem Ane:)

Heidi sa...

Så nydelig kort!
Herlige høstfarger:)
Flotte detaljer og motiv.
Ha en fin kveld, klem:)

Mina sa...

stunning card Lambi. wow those colours are amazing...thanks for joining in with the Just Magnolia & hAnglar challenge
Mina xxx

Murielle sa...

OH...SUPERB, you card is very fantastic!!!
Beautiful colors autumn and Tilda is adorable.
Wonderful look.
Have a nice day.
Thank you for your so nice comments in my blog.
Big hugs, Mumur.

Sivic sa...

Takk for sist, det var kjempe-koselig å hilse på deg på messa : )
Håper du fant det du hadde lyst på, jeg fikk ihvertfall handlet mye : )

Nydelige høstfarger på kortet ditt, og stilig med perlene på blomsten til Tilda : )
Ha en fin uke!!

Jeanette sa...

Nydelig kort, og takk for ditt bidrag til Kort 'o' Mania. Klem fra Jeanette :)

lam sa...

Sødt kort. Tak fordi du deltager hos Kort O Mania