søndag 11. september 2011

Endelig blogging igjen!

Huff, jeg som skulle begynne høsten så bra ang blogging....Først var jeg en uke uten internett også sendte jeg kamera mitt inn til service og da fikk jeg jo ikke tatt bilder av mine prosjekter....Men nå er kamera fikset og er klar for å selges....jeg har nemlig kjøpt meg nytt kamera, HURRA HURRA!!!! Gjett om jeg er fornøyd da! :) Har kjøpt meg Canon eos 550 D. :) 600 har kommet men spaer noen kroner på å ikke kjøpe det helt nyeste samtidig som det egentlig ikke er så veldig forskjellig fra det jeg nå kjøpte. Og gjett om jeg har kost meg i helgen med å ta masse test bilder. Ikke så mange som er fremvisnings potensielle men jeg har lekt meg med ulike funksjoner og testet ut masse og det er jo så gøy! :)
Også var det bloggingen da.... Har vel gjort det ganske så klart at bror giftet seg i august og at jeg da også fikk en flott svigerinne, og er veldig stolt av dem!!! ;) Så da må det jo bli bryllups LOer som er under produksjon for det meste her fortiden, så klart! :)
 Legger denne LOen inn på Scrapperiket Utfordringsblogg oppgave 35, de vil se Punch/Dies i prosjektene våre. Og det har jeg fått med flere av her. Alfatbetet og frosken er fra QK, tagen med stempeltekst på er fra Spellbinders, Hengselen er fra Tim Hotz og kant punchen er fra EK. Noen av bladen jeg har brukt er kjøpe blader men 3 stk er en blad punch jeg har lånt av Hege/bestevenn....men vet ikke merket på den. Så da håper jeg at jeg må være godt innenfor det de kraver i denne oppgaven! :) Bildet er av brudeparet utenfor kirken. Også har jeg brukt et herlig Magnolia papir som ikke jeg har sett i Norge før men fant det på Magnolia butikken i Sverige og tenket selvsagt med en gang på froskeprinsen! ;) Om det er vanskelig å se så er det masse små frosker med krone på....også på rosa bakrunn så bare falt jeg skikkelig for det, føyer til at det rosa båndet og de rosa bling(bladene) også er fra sammen butikk! :) Har klippet i to en blonde brikke som jeg har brukt her, blomster fra mange forhandlere, blader fra Prima, et hjerte i tre som jeg har fått av Laila/Pink Lady. Hvit bånd med rosa lepper på kjøpt på PaperTrends før de la ned, og noen splittbinders både i rosa rund fasong og en brun med hjerte fasong.
Da håper jeg at jeg kan få blogget litt mer fremover igjen! ;) Ønsker alle bloggvenner som fortsatt gidder å vente på om det skal skje noe her igjen....en kjempe fin søndagskveld og en god ny uke! Setter stor pris på alle besøkene dere gjør her i bloggen min! <3
 Ps: Har prøvd å gjøre om den blå fargen som jeg ville utheve med....den ble helt feil og nesten uleslig....men den vil ikke registrere omgjøringen jeg gjør og hopper tilbake til den blå igjen når jeg lagrer så nå lar jeg det være sånn...ville liksom utheve oppgaven og hvilke elementer jeg har med da....men håper det er delvis leselig! :)

14 kommentarer:

Bodil sa...

Kjempefin Lo du har lagd her :)
Gratulerer med nytt kamera.
klem :)

Sissel sa...

Heisan!
Koselig å se livstegn igjen:)
Gratulerer med nytt kamera, gleder meg til å se masse flotte bilder, morsom og fin Lo du har laget, likte det humoristiske innslaget med frosken.
Klem Sissel

Pia sa...

dejligt og romantisk lo, flotte detaljer.
jeg har brugt et lys på batterier, altså ikke levende lys i min lygte
knus Pia

Gro sa...

Oi denne bare elsker jeg. Så herlig med froskepapiret og fargene. En LO til å blli riktig glad av. Selv om bryllup i seg selv er nok å bli glad av.
Savnet deg på fredag. Klem :o)

Gratulerer med kamera forresten.

Grethe sa...

Velkommen tilbake!
En kjempeflott LO. Nydelig brudepar og lekre farger og pynt!
Og bare helt utrolig, fantastisk herlig med frosken og froskepapiret!

Lenas kort sa...

Knall flott lo :-) Savnet deg på fredag! Ha en flott uke :-) Kos deg med det nye kamera ditt :-)

Marianne sa...

Nydelig LO, Elise - her må både prins og prinsesse bli fornøyde!
Håper du trives med å være tilbake i blogg-verdenen, og at du får mye moro med nytt kamera. :)
Vil du fjerne 'kreative' innslag fra blogspot er det en enkel måte å gjøre det på: gå inn i redigeringsmodus og velg «Rediger HTML». Der vil du finne merkelig tekst mellom slike tegn <> - før og etter den teksten som er markert som du ikke vil ha.
Slett det du ikke har skrevet selv (dvs alle kodene), når du lagrer vil du se at det du ikke vil ha er borte. :) (Hvis ikke, si fra igjen så kan jeg prøve å hjelpe deg)
♥ Klem, Marianne

Mona sa...

Nydelig LO, med masse herlige detaljer!!
Kos deg med ditt nye kamera :-)

Ha en fin uke!
Klem Mona :-)

Hanne sa...

Gratulerer med nytt kamera!
Flott LO av brudeparet.

Pinklady 68 sa...

Gratulerer med nytt kamera Elise!! Moro:-)
En flott bryllups LO! Stilig valg av mønster ark, fin detalj med frosken og teksten! Den nye punchen romantisk helt klart:-)
Vi kom hjem igår etter en helt fantastisk uke på Mallorca!! En av mine beste ferier ever!! Snakkes:-)

Ha en fin og kreativ uke! Klem Laila.

bestevenn sa...

Så nydelig LO du har laget og herlige ark og masse flott pynt. Moro at du bruker dies også. Blir spennende å se bilder tatt med det nye kameraet ditt. Gratulerer.

Linda W sa...

flott og fargerik lo du har laget. Gratulerer med nytt kamera, skulle gjerne hat et nytt jeg også:)

Knerten sa...

Gratulerer så masse med nytt kamera, Elise, vet du koser deg med å bli kjent med det, og jeg venter spent på resultatet av et nytt kamera og at du har funnet ut diverse finesser med det.
Nydelig LO du har laget, jeg tror du må være verdens søteste menneske !!
Så koselig å se detaljene du har med, fargene og kantpunchene du har brukt til å fortelle den vakre historien om en bror du er veldig glad i, og hans kone :-)
Flink, du.
Klempådegframeg
(enig m Gro; vi savnet deg på fredag !)

Heidi sa...

Koselig at du er tilbake!
Og en nydelig LO har du laget:)
Masse flotte detaljer.
Gratulerer med nytt kamera!
Ha en fin kveld, klem:)