tirsdag 4. mai 2010

Treff på Fargerstrend - og kort laget av kit fra Angella.

I går søndag var jeg med fire supre scrappedamer på treff på Fagerstrand, skolen der Angella jobber. Angella og Gro sto for treffet og Mette (Mettepip), Hege (Bestevenn) og jeg deltok. Vi fikk beskjed om å lage et kit hver på forhånd. Kitene ble samlet inn og delt ut til en annen person. Det var en utrolig morsom idé og alle  var i fyr og flamme over det spennede kitet de mottok...nesten som en liten julekveld, hihi! ;) Dette lagde jeg av kitet jeg fikk. Og kitet jeg fikk kom fra Angella....Tusen takk! :) Så var det å lage noe  fint ut av dette da... :)
Kjente jeg hadde litt prestasjons angst idag for jeg fikk mange tips igår angående fargelegging med promarkers... Mitt største problem var at jeg følte at jeg ikke klarte å lage en figur i de riktige fargene som passet til arken....men jeg brukte nå den jeg syntes passet best, så får jeg øve meg mer på nyansene...og ikke se for nøye på fargeleggingen da, for den ble ikke bra nok idag altså...hehe...men legger det ut likevel jeg. Har ellers prøvd å få med meg så mange av elementene fra kitet som mulig men hadde ikke samvittigehet til å putte på alt altså, hehe, men alle 5 arkene har jeg brukt og det er jeg veldig førnøyd med for jeg pleier ikke klare å bruke 5 ark på et kort.  :)Sommerfuglen  i rosa bazzill stanset jeg ut fra Mette og den er fra MS. Jeg fikk som sagt kitet Angella hadde satt sammen og se såå mye flott det inneholdt da..... :) Dette er farger jeg virkelig liker og pynten var såå nydelig. Jeg ble super glad! :)
Takk for en super søndag damer. Sånne dager må det arrangeres flere av for dette var kjempe vellykket og veldig koselig! :)

4 kommentarer:

bestevenn sa...

Så nydelig kort. Og for et herlig stempel. Det var morsomt med de kittene. Helt enig, det kan godt gjentas.

Gro sa...

Ååååå, den klarte du da virkelig med glans. Både fargelegging og kortet er nyyydelig.
Synes og det var en topp dag, og gleder med til neste gang - for en neste gang blir det helt klart.
Ha en flott dag :o)

oheidia sa...

Så nydelig motiv! Hærlig fargelagt og vakre detaljer på hele kortet. Bling og blomster - dette var et kort etter min smak:=)

Jeg vil også lære mer om Promakers og fargelegging.

Angella sa...

Hei.... så utrolig flott kortet ble Elise:)))
Morsomt å se hva andre får til av papir som du ikke får til noen ting av:)
Lekkert!

klem fra Meg
Angella