søndag 16. mai 2010

Bursdagskort

Det er alltid lurt å ha noen bursdagskort på lur. Har laget dette kort for noen dager siden. Liker mange de gamle vintage bildene. Og dette har jeg skrevet ut fra Shabby Chic Papirskatter sin blogg. Sommerfuglen stanset jeg ut av Mettepip på treff for et par søndager siden og de blå små blomstne og metall sommerfuglen er fra det fottet kitet fra Angella. Ellers har jeg brukt noen blomster fra min egen samling av blomster og en av mine nye spellbinders dies fra siste Scraporama. :) Arkene er litt bazzill og noen mønster resteark! :)
Ønsker ellers alle en god 17.mai! Selv tar jeg nok feiringen med noen god mat på sofaen forran tv...er ikke helt i form og skal gjøre ALT  i min makt for å være klar til Barcelona reisen min om en uke fra idag! :) Ikke stress for mye idag med morgendagens forbredelser og husk at 17.mai er barnas dag men lov til å spise masse is og pølse! ;) Kos dere alle sammen! :)

9 kommentarer:

Rønnaug S. sa...

Høres ut som du prioriterer helt rett. Både med å ha kort for hånden og med å ta det med ro. Turen din må ikke gå i vasken. Skulle gjerne reist dit selv!

Tar ddagen helt med ro her. Har kost meg med PSE8 og bilder fra siste uka. Eldstemann har prøvd finstasen på og funnet ut at han trives i dress. Jeg sitter her med store øyne og er heller forundra over at HAN sier sånnt.

Resten av oss skal ha bunad, så den saken er klar ;) Så gjenstår det bare å se om jeg blir overbevist om at vi skal gå to 17. barnetog i morra og ikke bare ett...

Nyt dagen alt du kan. Klem

Anne Bente sa...

hvor er det dog et smukt kort, i lækre farver også.

Guro sa...

Så fint bursdagskort, veldig greit å ha litt på lur :-)
Har helt glemt å svare deg på det blomsterspørsmålet du kom med, har dessverre ikke laget dem selv... De er fra Prima, utrolig nydelige syntes jeg, men har dessverre brukt opp alle nå...

Vi skal og ta det med ro, ungene flyr litt hit og dit etter toget, kjenner jeg dem rett, og jeg koser meg hjemme, med eller uten ungene.

Barcelona høres kjenmpespennende ut; var der for 2 år siden, på nyforelska kjærestetur; utrolig flott :-)
Bare å slappe av så du får koset deg maks i denne flotte byen!

Klem Guro

Bodil sa...

Så fint og sommerlig bursdagskort :)

Blir nok en slappeavhjemmedag her også. Når man ikke har små barn kan man gjøre litt mer som man vil :)
Ha en fin dag i morgen :)

Pinklady 68 sa...

Kjempe flott bursdagskort, Elise!
Nydelige blomster i forskjellige varianter:-)
Så fin den nye spellbinders diesen også. Dekorativ og flott MS sommerfugl:-)

Fortsatt god bedring og håper virkelig du blir bra til Barcelona turen!
Ha en fin kveld og kos deg hjemme med 17 mai sendingene på Nrk. Klem Laila.

Pia sa...

så fint kort med flotte dekorationer og et fint billede.
Du må have en dejlig dag.
knus Pia

oheidia sa...

Et hærlig kort i glade farger. Koselige de blomstene du har brukt på dem. Riktig fargerikt og flott dette!

Nina sa...

Så mange flotte kort du har laget den siste tiden. Mange glade farger du har brukt. Imponerende at du klarer å produsere like mye jevnt og trutt.

Henrikke sa...

Utrolig nydlig bursdagskort. Kjempe fine fargekombinasjoner :)