torsdag 20. mai 2010

Morgen filosofering og et lite hjertesukk

Har ikke sceappet noe den siste uken...pleier ikke skrive om særlig annet enn scrapping her men idag kommer et lite hjertesupp på morgenkvisten! :) Jeg har ligget på sofaen pga et sittesår den siste uka. Idag skal jeg på "riksen" for endelig å få en vurdering av fagfolk. Men det har heligvis hjulpet masse å ligge. Ser store bedringer selv om det enda ikke er helt grodd... Nå krysser jeg fingrene for at de ikke skal si at jeg bør bli hjemme fra Barcelona som jeg reiser til på søndag me to gode venner! Har vært den store guleroten siden jeg fikk sår på foten i sommer. Og nå går det endelig så bra med foten at jeg virkelig gledet meg til denne turen! Men jeg er optimist, SKAL til Barcelona! Krysser fingre tær, armer og ben! :) Har som sagt vært mest inne de siste dagen og fikk nesten sjokk da jeg tok 15 minutter på verandaen igår....du á meg så varmt det har blitt ute...skikkelig sommervarme jo..... :) Var en snartur på verandaen 16.mai også og tok bilder av en spirende busk. Bladene har alt blitt mye større enn på 16.mai men legger ut et lite vår bilde av busken min likevel! :) Ååå, jeg elsker våren og sommern med sol varme, blomser og fugler som kvitrer...nå skal jeg bre gro litt til også skal jeg nyte resten av våren og sommerne! :) Ønsker alle en fin dag! :)

8 kommentarer:

Bodil sa...

Hei Elise. Håper det gror seg til raskt så ikke turen blir spolert for deg.
I går var det jammen meg skikkelig varmt og godt ute her også. Ganske bra i dag og, men sola er fremdeles bak skylaget.
Flott bilde du har tatt av den grønne gren :)
Ha en fin dag og god bedring, klem :)

Pinklady 68 sa...

Hei Elise, lykke til på riksen idag! Håper virkelig at såret gror og det blir Barcelona tur på deg:-)
Deilig med sol og sommer! Savner veldig verandaen vår her nå altså..men den kommer ikke opp igjen før september! Blir nok en del utfarter nå sommervarmen slår til for fult:-)

Ha en fin torsdag og god helg! klem Laila.

Lambi sa...

Hurra hurra!!! Legen på Riksen godkjente Barcelona turen min!! :) Å,så glad jeg er! :)

Gry-Heidi sa...

Nå ble jeg glad også, Elise :o) Tenk, om noen dager er du i en av Europas herligste byer :o)
Det har blitt så lite blogging på meg i det siste, så hvis jeg ikke rekker innom her før du drar : Ha en super duper tur, kos deg masse, nyt byen og husk å drikke sangria *fnis*

Klemmer fra meg :)

PS. Tusen, tusen takk for koselig bursdagshilsen på fb :)

Nina sa...

Krysser fingene for deg i dag, og håper du kommer deg til Barcelona på søndag. Ha en fin langhelg:) klem

Rønnaug S. sa...

Hallo, du! Ser av kommentarene at du får reise. Så kjekt!!! Veldig god tur og nyt dagene alt du kan! Klem

Gro sa...

Så kjedelig med sånne sår. De må iallefall pleies godt og stelles pent med. Håper ikke det ødelegger turen din. Men på facebook ser det jo ut som du skal på tur :o) så da er det vel bare å si GOD TUR, og vi sees 5. juni - det gleder jeg meg til.

Klem :o)

Guro sa...

Ser jo at du har vært i barcelona, så da gikk vel alt greit? Håper du føler deg mye bedre og at det fortsetter rette veien.
Er helt enig med deg at dette er en flott tid. Det er så deilig å være ute i hagen, pusle med blomsterprosjektene våre å høre fuglene kvitre dagen lang.
Herlig!!!
Tusen takk for at du er med oss å feire på Scrappekammeret, 3 lodd er lagt i potten med ditt navn.
Klem Guro