mandag 16. januar 2012

Romjul LO

Oi som tiden flyr. Vi er alt midt i januar nå. Igår feiret mine foreldre 120 års dag sammen....altså dobbelt 60års lag. Vi har stor familie og de har mange herlige venner. Så derfor skal det feires med brask og bram to dager, en i februar også. Slik at de får invitert alle de ønsker. Kvelden igår var kjempe flott og vi gleder oss alt til neste fest. For bror, svigerinne og jeg skal få være med i begge festlighetene! :)
Jeg er utrolig glad i familien min. Og siden min bror giftet seg i sommer og jeg har fått en herlig, snill (og litt rampete) svigerinne, hihi, ;) så skulle altså bror ha sin første julekveld med svigerfamilien i år. Siden vi for første gang skulle være bare mamma, pappa og meg og heller ikke sammen med noen annen familie må jeg inrømme at jeg gruet meg litt for dette. Jeg liker hyggelige juletradisjoner og vil helst ikke forandre på slikt....men det er jo selvsagt livets gang og neste år blir det hos oss og med tante og onkel og kusine de skal feire jul...så det skal bli kos! :) Dessuten må det sies at "de gamle, hihi" og jeg hadde en kjempe hyggelig kveld. Og modern og jeg ble ganske rørt da vi pakket opp bryllupsbilde gaver av sommerens fiiiiineste brudepar, hihi! ;) Jeg har laget en LO med bilde av brodern og meg tatt 2.juledag. Da hadde vi en koselig familie dag hjemme med lunsj, spill, middag osv. :) Skrevet litt personlig tekst på tagen på siden så det har jeg skravert bort på bildet her. :)

Det er jo en jule LO, men har faktisk brukt brun og orange med hvit her. På det ene arket står det god jul med små hjerter mellom. Og de hjertene har en farge nærmere orange enn rødt så da gjorde jeg det sånn...også har du jo gulrot nesa på snømann da! ;) Brukt en gammel stor orange blomst jeg hadde fra Prima (tror jeg), men med en splittbinders i midten som ikke hørte med, den lille orange blomsten vet jeg ikke hvor er fra, blandene er også fra Prima, så har jeg brukt en kake serviett, små klistremerke bosktaver og store ferdig kjøpte svarte bokstaver, en tag fra Vibeke Sigseth, hjerte charms med tekst sister på den ene og brother på den andre og en klokke og alle er fra Kuttut.no, to fager med bazzill ark, et By Evy ark med snømannen på og et mønster ark til som jeg tror er fra Maja Design, men er bittelitt usikker på det siste. Den nyyyydelige kristhorn svirlen fikk jeg av Laila til jul i år. Bare digger den og syntes den passet perfekt inn her! :) Også har jeg brukt sammen bilde både i farger og svart/hvit. Fargene i fotografiet kunne med fordel vært litt skarpere men bildet er koselig så det blåser jeg i! ;)

Takk for alle hyggelige hilsener og besøk i bloggen min! Setter stor pris på det! Vært litt travelt i det siste så det har variert litt hvor mye jeg har fått vært på bloggbesøk hos andre. Men jeg har intensjoner om å bli litt flinkere og vit iallefall at jeg setter pris på alle besøk! :) Ønsker alle en fin uke!

14 kommentarer:

Hanne sa...

Nydelig LO! Som du sier, kvaliteten på bilder er ikke alltid like viktig, så lenge de forteller noe som er viktig for en, og det gjør jo dette bildet. Spennende med så annerledes farger på en jule-LO!

Christina sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Christina sa...

That is a beautiful LO Lambi!
Hugs Kristel

Knerten sa...

Koselig LO, Elise. Digger fargene og den kule roten (som i snømannens 'kulrot') ! Kjempestilig med kristtornswirlen (som bare er sååå nydelig) i oransje, for å matche blomsten - me like :-)
Er det ikke godt å ha noe å se frem til ? Som stor familiejul neste gang :-)
Ønsker deg en fortsatt god uke.
Klem T.

jannes hobbykrok sa...

Så herlig Lo! Veldig koselig å gi eller ha, til minne om sånne kosekvelder med familien. MÅ bli flinkere til å lage LO...klarte det visst ikke i 2011 eller...
Klem,Janne

Bodil sa...

Så nydelig LO du har scrappet. Fint med de fargene du har brukt på denne. Likte godt arket med tekst og hjerter. Fint bilde av dere.
klem :)

bestevenn sa...

Det ble en kjenmpefin LO, og jeg også liker den kulrote fargen, spittbinders og kristhorn! Hahahha. Tror du hadde en litt sen blogging her. Blomstene du har brukt er nydelige , og ny dies gjorde seg godt. Gleder meg til vi scrappes snart.

Grethe sa...

Kjempeflott LO! Og et viktig og personlig tema.

Skjønner så godt hva du skriver her, jeg husker godt første jula jeg og mannen skulle feire langt borte fra kjente og kjære... Men det er jo som du skriver livets gang, og nå har vi funnet vår egen måte å feire på. Og den trives vi etterhvert godt med. Men det er likevel noe med denne forandringen...

oheidia sa...

Synes bildet av dere er kjempefint og som vanlig har du scrappet en nydelig og gjennomført side! Liker den kjempegodt. Hærlig tittel:)

Pink Lady68 sa...

En kjempefin LO av deg og din bror Elise!! Farger og pynt harmonisk satt sammen:-)..diesen rammet dere såå fint inn!! Ble en annerledes og allikevel en minnerik jul:-)

Ha en fin og kreativ uke!
Klem Laila.

Sissel sa...

Kjempefin og koselig Lo med deg og broren din. All pynten passer så fint sammen.
Klem Sissel

Pia sa...

super nydeligt layout, du må have en god weekend
knus Pia

Linda W sa...

Så delikat og lekkert en riktig så flott lo. Takk for at du deler disse flotte historiene, veldig koselig og lese dem:)
Ha en flott uke.
Ps flotte bilder:)

Vibeke sa...

Hei hei. For en flott side du har laget. Harmonisk og herlig:)
Håper du får en fin uke:)