fredag 6. januar 2012

Godt nytt år!

Hei blogg venner! :) Jeg vil først si godt nytt år til dere alle! Hadde en deilig juleferie med familien og en knall bra nyttårsaften som startet med formiddags scrapping med Hege/bestevenn og når hun reiste hjem for å feire kvelden med familien kom Laila/Pink Lady til meg! Gjett om vi koste oss da...med god biffmiddag, scrapping, godis, scrapping, ut å titte på rakketene og masse masse mer scrapping...til utpå morgenkvisten! En perfekt måte å gå inn i det nye året på om noen spør meg!!! :) Får ikke sove i natt jeg, så da prøver vi å rette litt på det med å lage et lite blogg innelgg og håper jeg finner søvnen etterpå! :) Er forøvrig i strålende humør, så det er ingen krise å være våken! ;) Men nok om det! Fant ut at Bildmålarna Challange har en Anything Goes oppgave. Så da tenkte jeg å blogge et kort jeg lagde til pappa i høst...men det ble laget da det gikk mest i julekort....så derfor har jeg ikke fått blogget det før nå....men bedre seint en aldri...eller noe sånt! ;) Trengte å lage noe i noen lyse glade "ikke julete farger"  husker jeg at jeg tenkte...så da ble dette resultatet:
Noe barnlig motiv. Men jeg er så glad i Bildmålarna og man er jo ikke voksen før man tør å være barn. Og jeg har dessuten en leken pappa, og som liker å fiske....så motivet passer igrunn veldig godt og han ble kjempe førnøyd med korte han! :) Ønsker alle en kjempe fin helg og en god fredag! :)
En klem fra meg til de som vil ha! :)

8 kommentarer:

Knerten sa...

03:58' du, da håper jeg virkelig du kan sove litt utover i dag !
Hørtes rett og slett ut som en perfekt nyttårsaftendu hadde, kos med besøk både av Hege og Laila :-)
Kortet ditt er kjempeherlig, Elise, med farger til å bliordentlig glad av. Enig med deg i at disse motivene er flotte.
Ønsker deg en fin dag når du først våkner.
Klem

Kari sa...

Så herlig kort!Og motivet passer perfekt for en som liker å fiske!Stilig med fisken!:)
Ha en fin fredag!

Klem,Kari :)

Pink Lady68 sa...

Takk for sist Elise!! Vi hadde en kjempefin nyttårsaften:-)Min kjære kom akkurat hjem fra jobb...ville heller ha vært sammen med oss enn på jobb sa han:-) Men, da hadde kanskje ikke latter musklene våre vært sååå slitne..eller? Hahahaha:-) En strålende start på 2012!! Alltid koselig å være sammen med deg!!
Et nydelig kort i herlige friske farger! Lekker ramme, så fint med skyene og superfint fargelagt motiv:-) Begge charmsene perfekt til pappaen din!
Ha en fin arbeidsdag! Sees ikveld!

Klem Laila.

Pop's Cards sa...

Morning sweetie, this is just STUNNING wow hugs pops x

Yvonne sa...

Det hørtes ut som en helt perfekt nyttårsaften! Kan tenke meg dere koste dere.
Kjempeflott kort til papsen og! Vi var vel akkurat like sløve på julekort vi to. Mye gøyere med alt annet da :)
Prøv å hvile litt så du er opplagt til i kveld da. Gul kake er klar!
Tar gjerne en klem og sender en i retur!
Vi sees

Jeanette sa...

Nydelig kort! :) Godt nytt år til deg og, Elise. Håper du har hatt en flott uke så langt. Gode klemmer Jeanette :)

Bodil sa...

Så flott nyttårsfeiring du har hatt :)
Kjempefint kort du lagde til din pappa.
klem :)

Sivic sa...

Godt nytt år!!
Skal si dere hadde en fin nyttårsfeiring : )
Kjekt med scrappevenner på besøk : )
Jeg var også heldig, fikk låne mitt lille barnebarn til overnatting og storkoste meg med henne!! I tillegg kom mine to eldste sønner og svigermor til middag, så vi hadde en fin kveld sammen : )
Flott kort til pappaen din også, mange fine Bildmålarna stempler! Dette var jo midt i blinken hvis han liker å fiske også : )
ha ei fin helg!!