fredag 28. oktober 2011

Endelig....

Nå skal jeg endelig få blogget en av mine skjønne nye Bildmålarna motiver! :) Har endelig fått tatt bilder av noen nye kort....og her kommer også årets første bloggede julekort fra meg....tror det måtte noen nye stempler til for å ispirere meg jeg, hehe. Og hvem kan ikke falle for dette skjønne motivet av Mimosa! Helt betatt jeg! :) Og Bildmålarna Challange oppgave 10 er å lage noe med tema musikk. Og her har jeg stemplet teksten på en norsk julesang! :) Så har jeg brukt Lykt og gjernde fra Magnolia sine dies, stjerne og hjerte dies fra QK, og rammen til teksten er Spellbinders sin. Arkene er mange ulike Bazzill rester og mønster ark er Maja sine juleark (fra i fjor), tror jeg da... ;)  Og Mimosa er fargelagt med Promarkers tusjer så klart....Men skal det sies at det en stund siden jeg hadde fargelagt sist, så det kunne nok blitt mange hakk bedre ja, haha!!! ;) ....men etter å ha lagt på litt farge på nytt i et par dager, ble jeg iallefall førnøyd nok til å bruke henne tilslutt....så hun slapp såvidt unna søppelbøtta! ;) Hihi! :)
Ha en fin og kreativ helg alle mine venner! Og takk for at dere besøker bloggen mine! Setter stor pris på hver og en av dere! :)

11 kommentarer:

Knerten sa...

Så herlig kort, Elise. Liker papiret du har brukt, nydelig Mimosa, flott fargelagt, herlig m lykt og gjerde - kort sagt, gratulerer med årets første julekort !
Ønsker deg en god helg.
Klem T.

Angella sa...

Vakkert julekort Elise.... Tenk at du er blitt så glad i Bildmålarna:))
Ha en flott helg kjære venn:)

klem
Angella

jannes hobbykrok sa...

Nydelig! Får litt sånn kald julenattfornemmelse av dette kortet!Skikkelig stemningsfullt!
Klem,Janne

Pink Lady68 sa...

Hun fortjener ikke søplebøtta,nei!!! Et kjempefint julekort, Elise!!!! Den lykta har jeg lyst på også:-) Koselig tekst stempel og mønster ark!! Håper vi får til en scrappedag sammen snart:-) Her pakkes, ryddes og rotes det før flytting på søndag! Merker jeg blir litt irritabel....tror litt kortlaging hjelper på humøret:-) Har en god/stor scrappe koffert med på flyttelasset! Og savner jeg noe er jo Bikuben på samme adresse i disse fem ukene også:-)...HERLIG!!!

Ha en fin helg! Klem Laila.

Mona sa...

Så herlig julekort Elise!!
Søtt motiv som er nydelig fargelagt. Koselig tekst og vakkert pyntet. Stilig den lyktestolpen :-)

Ha en fin helg!
Klem Mona :-)

Lenas kort sa...

Nydelig og stemningsfult julekort :-) Den teksten er bare så nydelig :-) Har brukt min mange ganger allerede :-) Ha en flott helg :-)

Ida sa...

Kjempefin Mimosa, på et vakkert julekort!:)
Liker veldig godt den lykta.
God helg!

bojose sa...

Nydelig julekort med en flott bruk av dies. Nydelig stempel også.
klem :)

Grethe sa...

Et utrolig flott kort!! Liker motivet! Og den herlige lyktestolpen!!

Heidi sa...

Et nydelig julekort Elise!
Søtt motiv og vakkert pyntet:)
Klem:)

Anonym sa...

Heia Elise!

Artig å se alle de fine korten du lager. Jeg har samla på julekortene vi har fått fra dag og du har utviklet deg ;-)
Gleder meg til jul :-)
Klem fra AT