onsdag 26. oktober 2011

En bitteliten nattblogging! ;)

Fri i morgen, og uten nattesøvn, så en bitteliten nattbloggings her! ;) Dette kortet er fra i våres, men ikke fått blogget det enda. Er så glad i denne Tildaen her med sommerfugl på buksen sin, hun er som vanlig fargelagt med promerker tusjene mine....og det nydelige tekst stempelet er også en stor favoritt! :) Et bursdagskort ble dette her! :) Brukt et par farger fra Bazzills kartonger, et Pion ark og litt Maja ark. Ellers er det blomster fra diverse forhandlere, prima Bling, og en charms jeg antakelig har kjøpt på Bikuben men ikke vet merket på. De hvite stjernen er fra bokhandlen. Tagen er nok også fra Panduro, men husker ikke merket på den heller....er ikke like god på å huske merkene bestandig, når jeg har flyttet ting over i oppbevarings bokser osv... ;) Og, jeg vet at en bling har ramlet av på bildet....men så ikke det da bildet ble tatt og fikk ikke tatt nytt... ;) Har ikke fått surret meg til å a bilder av det jeg har laget i det siste forresten, men kanskje jeg får gjort det imorgen! Da har jeg fri fra jobben....men er forøvrig ikke uten planer, så vi får se..... ;) Takk for alle hyggelige hilsener i bloggen min fra dere alle! Setter kjempe pris på alle og enhver!

10 kommentarer:

Gro sa...

God Morgen fra ei som definitivt IKKE kan sove til 09.00.
ER vel kjekt med litt nattblogging vel? Og så fine kort som dette, må jo bare ut i bloggland å vises fram.
Ha en fin fridag Elise, når du endelig våkner. Klem :o)

jannes hobbykrok sa...

Enig med deg!Denne Tildaen er kjempesøt! Kortet ditt er nydelig, herlig med rosa!
Tusen takk for varme ord og gode råd Elise! Min tanke er også å ta med ungene på alt, om de selv ønsker det. Meget mulig jeg leter etter filmen du anbefalte også!
Klem,Janne

Linda W sa...

Søtt og herlig kort, enig ho Tilda er jammen meg søt:)
Takk for koselige kommentarer inne hos meg, blir superglad av dem. Vinflaske etikettene er til gjenbruk, bare og løfte av. Den er fletta i ryggen med sløyfebånd som kan justeres inn og ut etter størrelse på flaska.
Ha ein fin dag, Linda:)

Kristel sa...

That is a gorgeous card Lambi!!
Hugs Kristel

Sivic sa...

Nydelig kort!!
Ha en kjempefin fridag !!

Janie Printz sa...

Beautiful cards & amazing scrapbook layouts. Would you mind telling me where you got that wonderful sentiment you used on this card & the one below in the heart. It's so perfect to use for so many occasions.
Hugs, Janie

Knerten sa...

Håper inderlig du fikk sovet godt i natt, da, og at du ikke har dagen full av gjøremål i dag, men kan nyte fridagen din.
Takk for superhyggelig kommentar hos meg; dessverre vet jeg ikke hvor den benfulle fiskecharmen kommer fra, tror muligens jeg kan ha fått den av Hege på treffet (og dessuten har den falt av kortet i ettertid, nå håper jeg bare jeg finner den igjen før jeg skal gi bort kortet..)
Kjempeherlig kort du har laget her, Elise, denne søte Tildaen har jeg ikke sett før, men veldig søtt med den liille sommerfuglen på buksen. Den store blåhvite blomsten er også kjempenydelig (husker du fra hvor ?), og de søte perlestjernene - najs !
Ha en fortsatt fin dag.
Klem
T.

Pink Lady68 sa...

Et nydelig kort Elise!! Skjønner godt at tekst stempelet er blandt favorittene..1 plassen hos meg også:-)..helt klart! Super søt Tilda og digger mønster arket og fargene!!

Ha en fin og kreativ uke! KLem Laila.

PS. Du får kjøpt fiske charms hos kuttut:-)

Lenas kort sa...

Dette kortet er kjempe søtt Elise :-) Ikke rart att du er glad i denne vesle frøkena her :-)Herlig pynting :-) Ha en flott kveld :-)

bojose sa...

Nydelig kort du har lagd :) så fint motiv og lekker pynt :)
Klem :)