torsdag 25. februar 2010

Chili con carne :)

Jeg og noen venner er veldig glad i Chili con carne...Og dette kan man jo selvsagt lage fra bunn, men da jeg ikke er noen kokk, liker jeg best å forholde meg til kryddermiks posen og blande inn det som dertil hører med for å lage det.... Dermed er det VELIG lett og lage men smaker utrolig godt! ;) Det er også sånn at i lange perioder har det vært vanskelig å få tak i disse krydder miks posene...men nå har jeg funnet et sted de har dem...og jeg kjøpt noen ekstra poser til en som ikke får tak i dem.
Jeg kan desverre ikke komme med noen oppskrift på denne boksen for jeg har gjort det helt etter "brette mål" rundt 5 poser og ikke målt i centimeter.. hehe. Men jeg har laget en forsterker under ryggplaten som jeg har stiftet magebelte til og bunnen som jeg brettet som en "hestesko" (sånn rettvinklet hestesko som vi satt i på barneskolen) har jeg også stiftet fast til ryggforsterkeren + forran under blonden, så ikke den skulle falle ut.. ;) Og bunnen lagde jeg forresten en forsterker til på som også er formen som en "hestesko" men med flippene opp på kortsidene.. så den skulle bli helt tett og ikke falle ut! Så har jeg limt på en ryggplate for å skjule stifting og liming og pyntet boksen. Har aldri laget noe sånt etter mitt eget hode før så er nesten litt stolt av meg selv nå, hihihi.. Men det er takket være andre bloggere som lager så mye fint og som jeg da har blitt inspirert av, så tatt for inspiresjonene alle sammen! :) Legger ut noen bilde som viser boksen i ulike vinkler.
 
 


Ønsker alle en flott og kreativ torsdag!

10 kommentarer:

Kjerstin sa...

Så gøy!! Elsker sånne personlige gaver! :D

Tipper vennen din blir glad! :) - og nydelig fin var den!

Scrappy klem! C",)

bojose sa...

Så fin gaveboks. Den kryddermiksen har ikke jeg sett før. Chilli con carne er deilig mat, men det blir ikke så ofte jeg lager det :)
Ha en fin dag :)

bestevenn sa...

Imponert. Så morsomt at du fant på det. Og så fin som den ble. Inspirasjonen er tydeligvis kommet til deg!

Rønnaug S. sa...

Den var skikkelig flott. Kjekt å lage noe uten oppskrift og veldig gøy å kunne gi bort sånne gaver. Chili con carne har jeg faktsik ikke smakt enda. Men jeg veit om en sang som er utrolig fin :)

bare hege sa...

Så morsom! Og veldig god idé!
Den blir fin på kjøkkenbenken da! Kan den henges opp også? Hadde jo vært kjekt å ha hengende på innsiden av matskapsdøra til suppe- og potetmosposer (morsomt ord forresten: potetmosposer!) også det! Nå blei jeg superinspirert til å lage sånn!
Tipper mottakeren blir fornøyd og glad, -det hadde i alle fall jeg blitt!
Veldig god gaveidé altså! Tusen takk Elise!

Anette sa...

Kjempeflott boks du har laget!!! Stilige ark og flott pyntet!
Likte også veldig godt Love is in the air LO'en din lenger nede :) Kjempeflotte blomster og detaljer du har med på den LO'en ;)

Gry-Beate sa...

Denne var jo super fin, en flott gave å gi bort!!!!!
Takk for søte ord i bloggen min, de varmer.
Ha en flott og produktiv helg!

;0)Gry-Beate

mettepip sa...

Så flott eske du har laget Elise! Morsom gave å få. Ser du har lagt ned mye arbeide i den. Mottakeren blir sikkert veldig gald både for esken og for innholdet;)
Pssst - i dag er det bare 14 dager igjen;)
Ha en flott fredag!
klem fra
Mette

Pink lady sa...

Stilig eske du har laget, Elise!
Flott og personlig gave til en god venn:-)
Skal si du er kreativ!!
LIkte godt det forrige kortet ditt også. Nydelige farger, motiv og tilbehøret ellers:-)

Ha en riktig god helg, Elise!
Klem Laila.

Gladie sa...

For noen flotte LOer og kort du har laga i det siste! Denne boksen var virkelig genial - og så omtenksomt overfor vennen din :)