torsdag 12. april 2012

Så var det disse forsettene da....

Jaja, jeg prøver igjen. Jeg tror stadig at jeg skal bli flinkere til å blogge igjen....og jeg synes jo at det er gøy....er bare tiden som ikke helt strekker til. Var ikke så informativt det forje blogginlegget kanskje. Men vinteren har visste gått i en fei i år og endelig er det VÅR! Og det er iallefall jeg glad for! Det største og beste har vel de fleste jeg treffer IRL fått med seg......Jeg skal bli TANTE i september!!! HURRA! Gleder meg noe helt vilt! Og igår fikk vi vite at det blir til ei lita tulle!!! :) :) Og mye av vinteren har gått med på å omhandle dette. Dette er familiens første baby så man kan si det sånn at vi alle har blitt rimelig engansjer....alt i de første månedene! ;)
Det neste som har forgått i det siste var VM i kjelkehockey uken før påske! Det ble et par dagsturer til Hamar med venner og familie den uken. Er nemlig en ihuga fan av den norske landslaget.....(men årets VM resultater tror jeg vi dropper å snakke om.....la oss bare si det sånn at det gikk alt for mange kamper før gutta fikk vist hva de duger til og da var det litt seint desverre)!

Dette er en av mine beste kompiser som har spilt flere år på landslaget nå....og er vel noen av grunnen til av vi er en stor gjeng med supportere i vennegjengen! Heia nr. 16!! :)
Og her er min bror og svigerinne (også de som skal ha barn) ute i solen....føltes litt rart å tilbringe dagen i en ishall når næret var så nydelig ute, hehe! :)
Så kom påsken da, og den skulle jeg tilbringe hos min kjære kusine i Troms. Men sårfoten min ville det annerledes og jeg fikk 10 akutte dager på Norges største, dyreste men også kjipeste "hotell" (Riksen) i stede for nordlandstur.....ganske dårlig deal hvis noen spør meg, men fordelen var jo at jeg fikk raskt hjelp da og de 10 dagene gjorde underverker med foten min! Og hvile fikk jeg iallefall brukt påsken på, hehe. Og på sykehuset reiser man jo aldri uten scrappe saker, det er klart!....Så jeg fikk jo laget 9 kort de dagene iallefall da! Og kom hjem med bare 3, så 5 av dem fikk jeg solgt til endten sykepleiere eller venner som kom på besøk, hihi....  I følge min far har jeg ligget på Norges dyreste hotell i påsken og tjent svarte penger....så jeg tror ikke han synes så synd på meg..... ;) Har ikke fått tatt bilder av kortene jeg lagde på sykehuset enda, men legger ut noe jeg lagde rett før jeg ble lagt inn.

Dette lagde jeg for en venninne og til hennes søster. Og min venninne som skulle gi det bort ble iallefall fornøyd. Har brukt diverse ark, charms, puncher og blomster...lurer du på noe så sprø....orker ikke bruke hodet nå på å skrive liste nå.....litt tom i hodet i kveld.....fortsatt litt ør etter at jeg kom fra riksen igår. Men skal nok klare å svar dersom noen lurer på noe konkret! ;)
Ønsker alle en fortsatt god uke og snart en fin helg! Utrolig takknemlig for de som enda gidder å besøke denne bloggen som har vært så død i vinter, hehe! :) Klem til dere!

6 kommentarer:

Bodil sa...

Så moro at du skal bli tante da :)
Håper det går bra med deg etter oppholdet på det dyre "hotellet" i påsken.
Kjempefint kort du lagd.
klem :)

Hanne sa...

Flott kort! Så moro at du skal bli tante, gratulerer! Påsken hørtes ikke helt grei ut, men det viktigste er jo at foten er bedre.
Ha en fin helg!

Yvonne sa...

Heisann sveisann! Koselig å "høre" fra deg igjen! Har vært supersløv med blogging sjøl, og det er ikke på grunn av mangel på tid. Har bare rett og slett vært lat...

Godt at foten er bedre da, selv om ikke påsken ble helt som planlagt. Og 9 kort! Jeg er imponert.

Kjempesøtt dette kortet her og. Etter å nesten ikke ha rørt Bildmålarnastemplene mine etter at jeg kjøpte dem, har jeg nå fått mer og mer sansen for dem. De er jo veldig søte da :)

Ha en super helg Elise!
Håper vi sees på treff neste uke :)
Klem

Pia sa...

super nydeligt kort med mange flotte detaljer
knus Pia

Jeanette sa...

Takk for koselig melding i bloggen, Lambi. Så leit at du ble syk og måtte kansellere ferieplaner i påsken. Har hatt litt "sykdom" vi og, så jeg vet åssen det kan være at planer blir litt annerledes. Men kjedelig å være på sykehus, ja. Jeg håper du får nytt våren, og at du holder deg frisk og fin! :) Kommer du på treff på Fagerstrand i mai? Da sees vi kanskje der? Ha en flott helg. Klem Jeanette :)

Knerten sa...

Å, så nydelig dette motivet er, og kortet ble kjempefint :-))
Ønsker deg en fortsatt fin dag.
Klem