søndag 15. april 2012

Konfirmasjonskort

Da var det på tide med skjærpings og mer blogging. Har jo planer om å være litt flinkere til å blogge, så jeg prøver å holde mine små forsetter! :)

I påsken på sykehuset gikk det mye i konfirmasjonskort. Hadde tre bestillinger fra kollegaer og trenger et selv. Og så fikk jeg jommen solgt 2 konf.kort til til sykepleiere, da så hva jeg lagde og det er jo moro, hihi.Fikk forøvrig solgt 4 kort som ikke var konf.kort også, hihi. ;)

Men idag tenkte jeg å blogge det ene guttekortet som jeg tenkte å delta hos Scrappekammeret sin utfordring #51 med. Utfordringen lyder: #51: Kammerpikenes fest: Til konfirmanten. Jeg har laget et Staffelikort med høyerestående del. Altså formatet er 6inch bredde og 21,5cm høyde. Har laget litt kort i den størrelsen og har konvolutt til det, men ikke laget dem som staffeli kort før. Var redd det skulle bli for tung, men prøvde litt å tenke på å ha tyndge nede....selv om jeg ikke helt fulgte opp det. Har brukt flere av årets konfirmasjons ark....tror ikke alle er fra Papir Design, men tror det er der de fleste er fra om jeg ikke er helt fjerne nå. Og jeg har vel brukt alle sider av mønskerarkene....så her er det absolutt flere mønsterark pr side enn jeg pleier å klare å få inn i et kort..... ;) Skrev ikke ned hva jeg brukte mens jeg var på Riksen for å si det sånn. Har ellers brukt QK/Lifestyle dies av gutten, Spellbinders tannhjul og tekstboks/ramme dies og TH matallpynt tannhjul og lenke. Teksten er NSS stempel, også måtte noen av rosene min også med, så klart! :) Det var vel sånn ca det jeg har brukt.

Koste meg skikkelig med å lage disse konfirmasjons kortene og klarte å få pyntet alle sider, og det er jeg litt stolt av. Er ikke så flink til det ellers. Men kanskje jeg fikk gjort det fordi jeg var så lenge i ro....også gikk det litt sport i å prøve å bruke opp arkene helt også og sitte igjen med minst mulig rester! :)

Her kommer noen bilder av kortet:

Sånn ser det ut når det står stilt opp.
Sånn ser det ut fra siden/bakfra......har vært flink og pyntet ALLE SIDER......mooooot normalt, hva meg pleier å gjelde, hihi.
Og siden som sagt ALLE sider er pyntet så måtte jeg jo ta et bilder av hvordan det ser ut når det er sammenslått bakfra også....for forfra er det jo altså bare den siden som står opp som synes når det er sammenslått. :)
Takk til alle som kommer innom og legger igjen et lite spor etter seg. Det er sååå hyggelig altså! :) Ønsker alle en god uke! Klem

7 kommentarer:

craftymum sa...

A great mans card Lambi. Hope you are well
hugs Sarah x

Lenas kort sa...

Så herlig komfirmasjons kort du har laget :-) Flink du Elise :-) Godt å se litt liv på bloggen din ignjen ;-) Ønsker deg en flott uke :-)

Heidi sa...

Lekkert kort!
Tøffe farger og detaljer:)
Koselig at du er tilbake, godt å høre at du fikk god hjelp med foten din.
Ha en fin dag, klem:)

jannes hobbykrok sa...

Dette var kjempestlig Elise! Herlig fargekombo, elsker jo brunt! Velkommen hjem.
Klem,Janne

Knerten sa...

Wow, Elise, dette ble kult ! Morsomt med så høyt staffelikort, og jeg digger papirene du har brukt.
Godt at du er kommet hjem igjen, håper det gikk veldig bra på Riksen :-)
Klem

Linda sa...

Kjempestilig! Tøft guttete :)

Takk for at du scrapper med Scrappekammeret

Kristine sa...

Kjempekult kort!!
Virkelig en inspirasjon :))