onsdag 27. april 2011

Bursdagskort med Bildmålarna motiv.

Da sitter jeg og skal lande litt før jeg tar kvelden. Har hatt min vanlige fridag idag men den ble ikke spes vanlig. Seint igår oppdaget jeg at den hersens foten min ikke hadde det særlig bra. Så idag kom jeg meg til fastlegen og videre til Riksen. Og der ble det raskt konkludert med på jeg fra freda av får meg iallefall et en ukes opphold på Hudavdelinge. Ikke akkurat overvettes begeistret men ingen fortvilelse heller! Var bare veldig glad for å bli hørt og tatt på alvor fra første sekund jeg, og setter pris på at fagfolka kan ta over det skumle ansvaret en ukes tid. Så får vi håpe det raskt snur seg til det bedre! :)
Så var det korte mitt da...er jo en hobbyblogg dette her og jeg kan love at Riksen IKKE er min hobby så hører altså ikke helt hjemme her, måtte bare ha ut en aldri så liten utblåsning! ;) Kortet er laget til en kusine som har hatt bursdag og er fra meg og en annen kusine. :) Synes søte Mimosa som fanger sommerfugl passer fint i disse vårlige dager hvor løvet spretter og sommerfuglene våkner til liv. Har sett 3 stykker så langt denne våren tror jeg, hehe. Tror ikke hodet mitt virker godt nok til å få med seg innholdsliste for kortet her nå, men om noen lurer på noe så bare spør så skal dere såklart få svar! :) Har fått laget både flere kort og LOer i det siste så jeg har kost meg masse med vårlig inspirrasjon og mange av favoritt arkene mine. Måtte en tur innon BIkuben idag, hehe, måtte jo handle litt nytt som jeg kan kose meg med på Riksen. Så det ble en ny Tilda med sommerfugl på hånden og noen flere Peon og Maja ark, hihi. ;) Sist jeg lå på den avdelinge for et og et halvt år siden lagde og solgte jeg ca 20 kort på 3 uker til sykepleiere og leger...det var litt artig...så vi får se om jeg klarer det samme denne gangen,hehe,,,neida satser ikke akkurat på det altså og kortene mine var endal hakk enklere den gangen også, men skal selvsagt tå med meg en liten bag med det viktigst utstyret og stempler og tusjer, så jeg kan bedrive tiden fra sengen med noe fornuftig og innholdsrikt! :) Ønsker alle en god uke og etterhvert helg foreløpig. Kanskje sees vi i bloggland denne uka likevel for ejg vurdere litt å ta med meg pc men vi får se. Nå skal jeg smelle sammen siste rest på et konfirmasjonskort jeg skal kvitte meg med på jobben imorgen. Lager for en kollega til hennes sønn...det blir også lagt ut etterhvert! ;)  En god natt ønsker ejg alle mine bloggland venner! :)
Oi, glemte nesten å laste inn bilde av kortet nå, her kommer det! :)

12 kommentarer:

Lenas kort sa...

Så nydelig kort du har laget :-) Likte så godt den søte teksten som du har brukt her :-) God tur til Riksen :-) Håper du blir raskt frisk i foten igjen :-) Natta Elise :-)

bestevenn sa...

Kjempesøtt kort. Fine farger og koselig motiv. Ønsker deg en helende tur til Riksen. Vi snakkes i løpet av uken. Klem

Bodil sa...

Nydelig kort som er kjempefint pyntet. Motivet er kjempefint.
God bedring med foten, klem :)

Heidi sa...

Et nydelig kort!
Flott pyntet og den teksten var søt:)
Håper de får skikk på foten din fort Elise, god bedring.
Klem:)

Pinklady 68 sa...

Ønsker det virkelig snarlig bedring med foten Elise!!!! Håper Riksen oppholdet ikke blir så langt og godt du kan ta med litt hobby saker:-) Et nydelig kort dette! Heldig og sett det under produksjon og ferdig IRL:-) Helt herlige farger, flott fargelagt motiv, koselig tekst stempel og lekre detaljer!!

Ha en fin dag! Klem Laila.

Jeanette sa...

Så søtt kort, Elise. Herlige farger og motiv. Ønsker deg lykke til på Riksen, håper at oppholdet går fint og at du får gjort litt hyggelige ting (kortlaging) mens du ligger på sengeposten. Klem Jeanette :)

Knerten sa...

Herlig kort, Elise - for å ta det siste først :-) Digger motivet, fargene, papiret og pynt, og måten du har det sammen på, med ene hjertet skjøvet over det andre - stilig ! Søte sommerfugler også.
Imponert over den positive tonen i innlegget ditt, på tross av problemer med foten; godt da at du ble tatt på alvor m en gang. Forhåpentlig er du mange ganger bedre etter en uke på hudavd på Riks'en. Bra at du tar m nok å gjør mens du allikevel er der, ikke noe i veien med hode og hender hvertfall - lykke til, kjære deg.
Klemmerimassevis
T.

Sissel sa...

Nydelig kort Elise, søtt motiv og vakker tekst.
Så dumt med den foten da, håper det fixer seg raskt når du kommer på riksen. Lykke til og scrapp masse mens du ligger der. Håper vi sees på fredag?
Klem Sissel

mettepip sa...

For et søtt kort Elise med en nydelig tekst. Så flott du har fargelagt motivet!
Ønsker deg masse lykke til på Riksen og god bedring!
Stor klem fra
Mette

Pia sa...

et herligt kort med så mange skønne detaljer
knus Pia

Anonym sa...

Nydelig kort!! Håper oppholdet på Riksen blir kort og nyttig! Lykke til :)

Nina sa...

Nydelig konfirmasjonskort. Herlig motiv, og lekker med de to hjertene delvis oppå hverandre. Flotte og delikate farger og lekkert pyntet med sommerfugler i forskjellige varianter. Klem