søndag 7. november 2010

Mer sommer, sol og Barcelona den artige "kuriositeten" levende statuer!

Har som sagt laget litt som ikke er jul de siste dagene. Og hva er da bedre enn å drømme seg tilbake til sommerminner og årets høydepunkt, Barcelona ferien i mai?! :) På La Rambla, Barcelonas hoved turist gate er det mange som sloss om turistenes oppmerksonhet ved å vise ulike kunster, kle seg ut, selge alt mulig eller spille levende statuer. Tok bilde av noen av disse levende statuene bl.a. Noen var kjempe flinke og noen gjorde vel en heller dårlig jobb kan man si. Disse på LOen var vel av de flinkere og har iallefall gjort gode...dog veldig ulikt antrekk...jobber med å kle seg i kreative antrekk. Han som er kledd som en "ekte" statue var vel den jeg må si jeg synes var best.... :) Hadde problemer med å få i gang denne LOen da jeg hadde scrappe besøk på onsdag. Men da Heidi, fikk meg til å tørre å ta det dristige valget av mønsterark som jeg har som hoved ark her falt den plutselig mer og mer på plass. Alle ark er fra Bikuben og Minnehjørnet. Jeg  satt og fullførte denne til lenge etter besøket mitt gikk for da var jeg plutselig i gang og plutselig hadde jeg funnet frem cracel painten min og gamle shipboard mennesker også som jeg har hatt liggende i mange år siden treff på PaperTrends og som passet perfekt her. Har blandet det med bånd med lim bakpå kjøpt på Nille og gamle og nye blomster fra både Prima, Papirloftet, Nille og kanskje flere forhandlere...Kan også berolige Heidi med at nå tror jeg at jeg har brukt opp alle de orange blomstene mine,hihi...du er vel glad for det...;) (Hun synes de er stygge,hihi.) Foam med lim bakpå er kjøpt på Panduro. Bokstaver og sommerfugl er stanset ut fra QK og sommerfuglen har fått glitterlim på seg. Har også lånt Laila sin nydelige punch her og brukt noen klistremerke bokstaver jeg er usikker på hvor kommer fra. Takker aller som besøker bloggen min for deres koselige hilsener! Setter kjempe stor pris på alle sammen! Fortsatt god helg! Her er LOen min.

14 kommentarer:

Yvonne sa...

Så kul LO! Litt av noen kostymer på de folkene der gitt, tror jeg hadde blitt vettskremt jeg :)
Veldig stilig med menneskechipboardene da, de passer jo perfekt! Og tommel opp for Heidi som fikk deg til å bruke dette mønsterarket, det var veldig flott.
Klem

oheidia sa...

Du da, orange blomster passer inn i riktige sammenhenger - som feks her. Men orange blomster overalt - tror jeg får eksem av bare tanken!!!!!

Nydelig lo! Likte så godt tittelen din i bue og den punc borden passer så godt inn her! Natta vennen - sovner forran pc'en akkurat nå! Klem

Jeanette sa...

Fin og fargerik layout :) Syns de blomstene (oransje) var fine til denne layouten jeg. :) Ha en fin søndag. Klem.

Heidi sa...

Dette var skikkelig stilig!
En lekkert pyntet LO:) Og flotte farger.
Masse tøffe detaljer også.
Ha en fin søndag Elise, klem:)

bestevenn sa...

KJempefin LO. Synes bakgrunnsarket ditt med kartet gjør den store susen her, og nydelig med blomstene i turkis og orange. Morsomt at du kom på å bruke de chipboardfigurene.

Christina sa...

A gorgeous LO Lambi!! Love the colours and the details you used!
Hugs Kristel

Lenas kort sa...

Hærlig lo :-)....i flotte farger :-) Lekkert! Ønsker deg en flott søndag :-)

Bodil sa...

Kjempeflott LO, flotte farger og de chipboardfigurene passet veldig godt til denne.
klem :)

Knerten sa...

Dette er grådig lekkert, Elise ! Fotte farger og herlig komponert; nydelig LO - og de oransje blomstene er jo bare helt perfekte til det flotte papiret. Herlig !!
Klem
T.

pia iris sa...

dette papiret passet flott det, og orange blomster er lekkert det :o)
LOen ble kjempefin.
ha en flott uke. klem pia

Pinklady 68 sa...

LOèn ble kjempe flott!! Skikkelig herlige mønster ark...perfekt i farger..og med palmer og greier:-) Stilig layout og flott pyntet. Likte godt kortet ditt i forrige innlegg også.

Ønsker deg en fin og kreativ uke videre! Sees på onsdag:-)...gleder meg.
Klem Laila.

Pia sa...

det ser rigtig hyggelliugt ud, lækre farver du har brugt

mettepip sa...

Herlig LO Elise i herlige farger! Godt du lot deg overtale da;)
La Rambla er en opplevelse - ikke minst de levende statuene. Så en som hadde hodet sitt på fat sammen med masse mat og en som satt på do (ha
trykket når noen la penger i koppen hans;))
klem fra
Mette

Nina sa...

Stilig layout. Fint sammensatte farger og mønsterark. Flott med bordpunchen. klem