mandag 1. november 2010

Det går i julekort! ;)

Da er jeg vel i grunn  på vei i seng etter en hyggelig helg på besøk hos venner....Men måtte jo en tur på bloggen før jeg finner senge  da,hihi! ;)
Det går mye i julekort fortiden. dette kortet lagde jeg tideligere i uka med et By Evy motiv kjøpt hos Minnehjørnet og med fjor årets juleark rester! :) Ellers brukt noen roser, QK hjerter og julebjelle charms! :) Ellers har jeg tegnet søm på QK hjertene og lus på genseren til nissegutten!  Ha en knall november alle flotte scrappe/blogg venner der ute! :)

9 kommentarer:

Jeanette sa...

Hun er søt hun jenta, her. Jeg tror jeg må ta henne frem og lage flere julkort med henne. Tilda og co. blir så mye brukt, er jo nesten en skam å ikke bruke byEvy. :)
Kjempefint kort du har laget. Og takk for koselige hilsner i bloggen min. Setter stor pris på det.

bestevenn sa...

Kjempeflott julekort du har laget. Du er en racer på kort for tiden! Tror jeg må utfordre deg til en LO! Hva med onsdag?

Christina sa...

A very cute card Lambi! Looks lovely!
Hugs Kristel

Anonym sa...

Utrolig mange lekre kort du har laget i det siste! ☺

Tusen takk for alle søte kommentarer du har gitt meg i bloggen min opp igjennom! Jeg har satt stor pris på at du har tatt deg tid til det! ♥

I framtiden finner du det jeg lager hos PIH! ☺

Heidi sa...

Nok et nydelig julekort Elise:)
Kjempe koselig motiv og flott pyntet.
Det går i julekort hos meg også. Men det er godt å være nesten ferdig med det!
Ha en fin kveld, klem:)

Pinklady 68 sa...

Et nydelig julekort, Elise. Bare så fint dette motivet:-)..glemmer det nesten i Magnolia jungelen jeg..hihi. Koselige mønster ark og fine "jule" detaljer til.

Ha en fin kveld! Klem Laila.

jannes hobbykrok sa...

Nydelig nissekort,med herlig motiv! Gleder meg til ribbe jeg!
Klem,Janne

Gro sa...

Flott julekort :o)

Sissel sa...

Hei Elise:)
Du har virkelig kommet inn i julekortstimen, kjempefint dette her også, så nydelige disse motivene, får julestemning av å se på dem.

Klem Sissel