onsdag 8. september 2010

Scrappekammeret: Utfordring 14 - alt er lov! Queen of the castle

Denne LOen har jeg hatt liggende noen dager nå...har ikke helt klart å bestemme meg for om den er ferdig eller ikke....men nå går den iallefall enn så lenge inn i Barcelona albumet,så får vi se om det eventuelt skulle komme noen små justeringer ved en annen anledning... Har bestemt meg for å lage eget album fra ferie i Barcelona i mai og da synes jeg dette med tekst på LOene blir litt vanskelig...blir gjerne et par LOer fra hver situasjon også klarer jeg ikke hetl å bestemme meg om det jeg ønsker å skrive skal komme i små felter på LOene eller masse tekst på en av LOene pr anledning...blir nok litt variert, og jeg er heller ikke den som er flinkest til å flette inn så utrolig mye tekst i LOene mine,men litt må man jo ha med iblant så man får gitt utrykk for det man ønsker...Jaja, koker altså ned til at jeg tror denne LOen er ferdig så derfor legger jeg den ut i kveld på Scrappekammerets- Alt er lov oppgave.... Det er en artig oppgave synes egenrådige meg som ofte liker å gjøre som jeg selv vil, hihi! ;)
Bildene her er av meg fra borgen oppe på Montjuic fjellet i utkanten av Barcelona. Vi tok taxi opp til en utsiktspost på vei opp mot toppen av fjellet. Jeg nøyde meg i utgangspunktet med den flotte utsikten og den fantsatisk flotte naturen som denne utsiktsplassen var lagt til....men på tur med 2 spreke gutter holdt ikke dette nei så da var det bare å begynne på de lange oppoverbakkene mot toppen av fjellet og borgen....Jeg innrømmer gjerne at jeg var bra stolt av meg selv da vi omsider nådde toppen, og jeg måtte jo bare kjøpe meg en spansk vifte for å kjøle meg litt ned og være litt "Queen of the castle"...... hiihi.... En liten digresjon er at vi møtte svært få andre i bakkene oppover mot toppen, men så utrolig mange flere da vi endelig nådde toppen.... Det var en gondol som gikk nede fra havna og opp til toppen....den visste vi om men kunne ikke ta den fordi vi ikke kom inn med rullestoler.....Men fra der hvor taxien satte oss av hvor vi begynte på vår lange oppstigning mot toppen....ja derfra gikk det en annen gondol som vi først trodde var den vi ikke kom inn i men som vi etterpå forsto at var en annen....og joda, den var tilgjengelig med rullestol. Så vi tre med rullestoler var altså noen av de få som selv gikk opp til toppen av Montjuic....Når jeg omsider fikk igjen pusten syntes jeg det var litt morsomt er var bra fornøyd med egen innsats! ;) Men vi måtte jo teste ut denne gondolen også da når vi først fant ut at det var mulig, så vi endte med å ta den ned istedenfor opp bakkene vi, hihi! ;) (Kommer nok LO fra det seinere!)  Og alle var enige om at det hadde vært en fantastisk tur..... ;) God natt blogg venner!

21 kommentarer:

pia iris sa...

så det er flere nattscrappere her :-)
høres ut som en flott tur. og du ser ut som en dronning ja ;-)
en flott LO var det og. kjekt å se en LO fra deg :-)
ha en flott dag. klem pia

Pinklady 68 sa...

Har sett denne LOèn nesten ferdig...ble utrolig flott Elise!! Stilig med overskriften i Magnolia tagen og resten i rødt! Nydelig pyntet og flotte bilder av deg:-) Flink du!

Ønsker deg en fin og kreativ onsdag! Lykke til med alle dagens gjøremål:-)
Klem Laila.

bestevenn sa...

Kjempestilig denne LO'en med skikkelig spansk preg. Gleder meg til å se et ferdig album, du er allerede godt på vei.

Guro sa...

Stilig LO Elise!!! Kjempeflott oppsett, og dronningpreget likte jeg :-) Dette blir litt av et album. Barcelona er en by det er lett å forelske seg i.
Tusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret!
Klem Guro

Knerten sa...

Syns denne LO'en ser akkurat passe ferdig ut, jeg. Flotte bilder av deg, Elise; skikkelig Queen der, med den flotte viften, ja ! Flinke dere som lager hele album'er av LO'er, jeg er mektig imponert..

Toi9 sa...

En kjempefin LO!!
Synes den er fin som den er ;)
Det frisket så opp med det lys turkise.

Ha en fin dag :)

Bodil sa...

Kjempefin LO. Denne er passe fint pyntet, en dronning verdig :) Så fint at du lager et eget album fra turen. Sånt liker jeg :)
klem :)

Gro sa...

Så utrolig flott den ble. Det var den du begynte på hos Hege??? Ser du har brukt magnolia-tagen - den vil jeg ha. Tror vi må ha et lite scrappekurs, jeg. Synes alt over 6x6 er så STOOORT...
Klem :o)

mettepip sa...

Åh, denne var flott Elise! Så flott pyntet, og kjempefine bilder av deg også. Så sprekt av dere å komme dere helt på toppen da! Har vært der, men ikke så langt oppe som deg og det var en kjempeflott utsikt!
klem fra
Mette

Heidi sa...

Så flott denne LO'en ble!
Og bildene av deg var skikkelig fine:)
Nydelig pyntet og lekre farger.
Blir nok et nydelig album. Høres ut som en vellykket tur!
Klem:)

Gry-Heidi sa...

Denne ble superflott, Elise! Vakker fargesammensetning og nydelige detaljer ! Flinka :)

Klem :o)

Madeleine sa...

Så morsom historie! Er jo litt ironisk at dere i rullestol tar oppoverbakken, men ikke de andre :P Tøft! Og flott LO, liker godt det gjerdet i bakgrunnen, stilig! Jeg har forresten en liten oppmersomhet til deg i blogggen min :)

Pysselfröken sa...

Hej!

Kikar in i din blogg. Vilken härlig LO. Kram

Anonym sa...

Så flott LO! Det ble veldig fint med de røde detaljene i bokstaver og blomster! :)

salvie sa...

Hei på deg! Så flott lo du har laga.Likte den veldig godt.Flotte detaljer som alltid hos deg. Så flink du har vært som har scrappa så mye fint fra Barcelona turen.Det blir fine minner å ha med seg videre:-)

Jorill sa...

En kjempeflott LO du har laget.
Nydelige farger og flotte detaljer.
Den Magnolia-taggen tror jeg må bli det neste som skal shoppes - den er så lekker.

Ha en fin kveld videre. Klem :0)

Pia sa...

woooow kæmpe lækkert layout

Linda W sa...

dette var nok en flott tur, du ser jo ut som en dronning der du sitter....
Ha en fin kveld, klem:)

Anonym sa...

Heisann!
Åååå, wow! Så lekker LO, Elise! Stilig!

God helg!
Klemmer Ida:o)

Linda S. L sa...

tøff LO :D
takk for at du deltar på scrappekammeret sin utfordring!
klemmm fra Linda (linsal)

Banco sa...

Diva Diva