søndag 9. august 2009

Fadderbarn på helgebesøk i mai

I mai har skolen mange fridager og langhelger. En av disse falt det seg sånn at på min arbeidsplass fikk vi også fri den inneklemte fredagen pga lørdagsjobbing en annen tid på året. Så da var det duket for en helg med et av mine 5 fadderbarn på overnattingsbesøk, Leon på 8 år! Vi hadde en kjempe koselig helg og jeg tok som vanlig masse bilder, hihi. Har bare fått laget en LO så langt fra denne helgen men det skal komme flere...(Jeg er bare ikke så flink til å scrappe flere LOer fra samme anledning etterhverandre,må gjerne scrappe noe fra andre anledninger imellom før jeg kan fortsette fra samme episode, selv om jeg ønsker å ha flere LOer fra den opplevelsen. Tror det handler om at ellers kjører jeg meg litt fast.) ;) ;) ;)

Tilbake til min helg med Leon. Fredagen var jo i praksis en vanlig hverdag, men vi hadde altså en hel lang dag fri til å kose oss og fylle med hva vi ville. Iallefall jeg hadde vel sett for meg at det kanskje kunne bli en fin dag å finne på noe ute...iallefall noen timer av dagen... Men nei da...regnet bøttet ned absolutt fra morgen til kveld denne dagen...og jeg må inrømme at jeg er vel ikke overvettes glad i å være ute i regnvær...(er noe usikker på om jeg er vanntett, hihi.) Men heldigvis kom jeg på en lys idé. Og da jeg spurte om han kunne tenke seg å gå på Tekninsk Museum ble han overlykkelige for der var det visst en stund siden han hadde vært... Så da tok vi turen dit og hadde en helt super dag... Kan så absolutt anbefales som aktivitet å reise dit når solen ikke skinner ute! :) Nede er det en hel etg. med masse ting barn og voksne kan teste ut og leke seg med og i de andre etg. er det alle slags tekninkse dupeditter fra den første datamaskine som var stor som et monster, til biler, fly, telefonkjosker og roboter. :) Roboten måtte jeg bare ta bilde av. Det var så herlig når Leon la armen sin om skulderen på han...De ser jo ut som riktig så gode kompiser der de står,hihi. ;)
Takk for at du titter innom og jeg setter stor pris på alle tilbakemeldinger! ;)

6 kommentarer:

Rasofiel sa...

Hei og takk for koselig hilsen på bloggen min :O) Håper du legger ut LOen du lager med hjertearket, for den gleder jeg meg til å se. Synes du har en kjempefin blogg ♥ Stor god søndagsklem fra vyanmica

Anne Bente sa...

åh.... så skøn lo du der har lavet, lækre detaljer også.

Banco sa...

Håper dere koste dere på Teknisk Museum. Jeg Syntes ihvertfall at det var kjempe morro når jeg var litt yngre =)

Vibeke sa...

Så flotte Loer du lager. Takk for titten:)

oheidia sa...

Denne har jeg nettopp sett "live" og den er bare veldig fin. Du er ikke bare flink med farger og detaljer men du er dyktig på tittler og du bruker litt tid på å finne overskrifter. Men, det blir også veldig bra!

Leon storkoste seg hos deg og det er godt han har en fadder som fortsatt har barnet i seg og liker å leke med - for det gjør du!

Klem fra meg, gladi i deg:=)

bestevenn sa...

Faddere som er sitt ansvar bevisst er gull verd! LO'en ble kjempefin. Gjennomarbeidet og gjennomtenkt. Det du gjør henger sammen på en fin måte.