søndag 21. juni 2009

Ny Pc! :)

Bare et lite nytt innlegg fra meg! Har ikke lagt inn noen inlegg eller LOer på en liten stund nå. Hadde veldig problemer med min gamle pc, men nå har jeg endelig kjøpt meg ny og det er stor stas!;) Jeg er ikke så tekninsk så min bror har hjulpet meg med all installering, hihi... Men jeg mangler å få innstallert programmet til speilrefleksen min...fant to cder det sto canon på igår men det viste seg at ingen av de cdene var riktig cd...så da må jeg vel lete litt til da...;) Når jeg har fått lagt inn programmet kommer det nok straks nye LOer inn for jeg har fått scrappet en god del den siste tiden!;) Idag skal jeg bl.a scrappe ferdig en ny 17.mai LO.

Ønsker alle eventuelle leser en super dag med masse sol! :)

5 kommentarer:

Kjerstin sa...

Gratulerer med ny pc, da!! Gleder meg til å se LOene dine - for de er nydelige!! :D
Ha ei fin uke! :)

Kari sa...

Gratulerer med ny PC! Uten datamaskin stopper jo verden helt opp :-) Har sett gjennom bloggen din - så mye fint du lager! Jeg holder bare på med kort i påvente av at scrappelysten skal komme tilbake - det er over to år siden jeg laget en LO :-( Takk for koselig besøk i bloggen min, forresten!

oheidia sa...

Grattis og jeg har sett vidunderet og den var veldig fin. Lever du i sommervarmen?

Har en award til deg og en utfordring til deg i bloggen min. Glad i deg, vennen.

Stor klem fra meg

hege sa...

Hei hei vennen!

En liten fugl visket meg i øret at du blogget, og her fant jeg deg! :D
Så fantastisk fine scrappesider du lager! Vil du komme hit og lage album til meg også? Har ikke fremkalt ett bilde siden 2004... Tragisk! Hehe! Men tida strekker bare ikke til sånne prosjekter for tida. Er mer på garnprosjekter jeg!
Koselig å se bloggen din vennen!

Klem, klem!

salvie sa...

Hei på deg:D Takk for koselige komentarer på bloggen.Jeg har ikke vært like flink nå i sommervarmen til å scrappe og besøke blogger.Tåler ikke så godt varmen! så jeg er kjempeglad i dag for vi har hatt litt lavere temperatur.Gratulerer med ny pc.Og fortsatt god sommer til deg.
Klem fra meg