torsdag 4. juni 2009

God morgen!

Klokken er overraskende tidlig til at jeg driver med blogging,hehe...men idag står det så mye på programmet at skal jeg rekke alt må jeg begynne tidlig. Har alt vært oppe over en og en halv time alt faktisk. Og skal i vei på trening snart bl.a og ikke minst på sommerfest med jobben i kveld! Sommerfesten gleder jeg meg veldig til siden jeg er delvis sykemeldt fortiden og ikke er så mye på jobb som jeg skulle ønske....bra lei sykemelding nå altså!!!

Men ikke så galt at det ikke er godt for noe...Får jo litt bedre tid å scrappe innimellom da, og slike positive ting får en ta med seg!:) Denne LOen jeg legger ut idag var ferdig for to dager siden men jeg har virus og en litt kranglete pc fortiden...så derfor har jeg ikke fått lagt den ut før.

16. til 17.mai overnattet jeg hos o'Heidia for å feire nasjonaldagen med hennes familie. Jenny hennes skjønne 11 år gamle datter hadde fått seg en aldeles nydelig hvit kjole hun tok på seg 16.mai for å vise meg, var korpsantrekket som skulle brukes 17.mai så derfor skulle ikke kjolen brukes da. Jeg synes det bildet jeg har skrevet ut i størst utgave på LOen er så utrolig nydelig og naturlig. Og på det minste bildet viser hun frem sitt brede sjarmerende smil. Jenny er rett og slett "Vakker inni og utenpå". Hun er snill, omtenksom, har god humor også er hun søt og pen! :) 11 år gamle jenter er snart tenåringer og da begynner man å oppdage at verdene byr på mange utfordringer og det er godt å ha tryggheten i å vite sine flotte kvaliteter og egenskaper. Derfor måtte jeg lage en liten skryte LO av denne flotte jenta....(som jeg forøvrig med lov fra mor og far, har gjort meg til selverklært reservet tante for...også for broren hennes også da, så klart!) :)

Koste meg masse når jeg lagde denne skikkelig jente LOen!! Selv om jeg elsker blomster, sommerfugler og dilldall føler jeg at jeg ofte "iallefall prøver" å redusere meg så ikke LOer av små gutter skal flyte over av den slags. ;)
Ønsker alle en fin og forhåpentligvis solrik dag og takk for at dere titter innom bloggen min. En ekstra takk til alle dere som legger igjen så hyggelige kommentarer til meg! Jeg blir så glad for dette!:)

4 kommentarer:

Anne Bente sa...

åhhhh.så skøn lo,super flotte detaljer,ha en god dag.

Nina sa...

Lekker Lo du har laget. Den sommerfugeln var kjempefin. Lekkert pyntet med blomster og blingswirle. Og nydelige bilder av Jenny. Kos deg på sommerfest i kveld.

Kjerstin sa...

Åååå - så koselig LO! Jeg synes du er skikkelig flink med de LO'ene - jeg har litt igjen før jeg er på høyde med deg der ;)
Men jeg skal komme dit!! ;D

Bibbi sa...

Så flotte LOer du lager!

Takk for hyggelig hilsen i blggen min.....
Ønsker deg en fin kveld!